Livrare si Retur

Toate comenzile de produse Calivita plasate pe www.vita-club.ro vor fi livrare prin firme de Curierat Rapid din depozitul Central Calivita Romania. Toate comenzile cu valoare de peste 400 lei beneficiaza de Livrare Gratuită, iar sub această valoare taxa de livrare este de 15 de lei.

Cat dureaza livrarea comenziilor?

Coletele vor ajunge la destinaţie în 1-2 zile lucratoare.

Cum pot beneficia de livrare gratuita?

Comanda oricare 2 produse cu valoare peste 90 de lei si beneficiezi de transport gratuit daca optezi pentru Cardul de Reducere Calivita.

Taxa de curierat dupa solicitarea Cardului de Reducere Calivita?

La urmatorele comenzi,  taxa de livrare este 0 pentru oricare 2 produse comandate, iar daca se comanda un singur produs cu valoarea mai mica de 400 lei, taxa este de 15 lei.

Retur produse

Dreptul de retragere şi returul produselor sunt cele prevăzute de OUG 34/2014 şi Directiva 2011/83/UE.

Aveţi asigurat un interval de 14 zile pentru exercitarea dreptului de retragere, începând de la data în care intraţi în posesia fizică a produselor, fără niciun fel de penalităţi şi fără invocarea unui motiv.

Exercitarea dreptului de retragere trebuie să fie exprimată neechivoc, specificând numele complet, codul de membru, numar comanda, numărul de telefon de contact şi contul bancar. Vă vom transmite în cel mai scurt timp posibil confirmarea primirii deciziei de retragere.