Descriere
Printre ingredientele active ale ParaProtex se numără ingrediente binecunoscute, ca uleiul din seminţe de grapefruit, usturoi, nucă sau cuişoare, precum şi plante folosite cu succes în medicina populară timp de secole, cum sunt Quisqualis indica, iarba de smirnă, drăcila şi Pau d’Arco.
Cui recomandăm produsul Paraprotex?
• Persoanelor care doresc să-şi ajute organismul în lupta împotriva bacteriilor, viruşilor, ciupercilor sau infecţiilor intestinale.
• Celor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar prin menţinerea sănătăţii florei intestinale.
• Persoanelor care se confruntă cu probleme digestive, pentru a facilita funcţiile intestinale normale.
• În curele de detoxifiere.
• Ca adjuvant în dietele anti-candida.
Parazitii intestinali sunt prezenti atat la copii cat si la adulti.
Constipatia ori diareea, gazele abdominale, sindromul de colon iritabil, dureri abdominale, dureri musculare sau articulare, anemie, alergie, piele iritata, nervozitate, oboseala cronica… Aceste probleme pot fi cauzate de parazitii intestinali!
Parazitii intestinali dauneaza sanatatii prin toxinele pe care le elimina si prin folosirea resurselor organismului pentru a se hrani. Toate acestea duc la o slabire a organismului si la aparitia simptomelor sau bolilor enumerate mai sus. Chiar daca infectia parazitara nu e o boala a colonului, parazitii intestinali se simt bine intr-un intestin nesanatos, cu resturi adunate pe peretii acestuia.
O cura de detoxifiere a colonului poate elimina parazitii intestinali, poate reface flora intestinala sanatoasa si va scapa de constipatie, diaree, gaze abdominale, amelioreaza simptomele sindromului de colon iritabil. Parazitii intestinali ajung in sistemul digestiv uman prin ingerare sau inhalare: din alimente contaminate (carne contaminata, insuficient preparata termic), legume nespalate, apa contaminata, din contactul cu animalele.
Parazitii intestinali apar mai ales in copilarie, cei mai frecventi fiind: Lambliaza (Giardoza); Oxiuraza (Enterobiaza); Ascaridioza (Limbricii); Echinococoza (Hidatidoza sau Chistul Hidatic); Teniaza (Panglica); Trichineloza (Trichinella spiralis); Ankylostoma duodenale etc. La acestea se adauga, dar cu o incidenta mult mai scazuta, si alte parazitoze: toxoplasmoza, toxocaroza, himenolepidoza etc.
Parazitii intestinali pot sa patrunda in organism in mai multe feluri.
Cea mai obisnuita cale e cea a alimentatiei si a apei contaminate cu paraziti, oua si larve. Unii paraziti intestinali, la fel ca ouale si larvele lor, pot sa nu fie distrusi de acidul clorhidric din stomac sau de secretia intestinala, ci sunt capabili sa supravietuiasca drumului spre intestin, fapt ce le favorizeaza dezvoltarea.
Parazitii intestinali nu sunt in mod particular daunatori, dar pot produce o mancarime rectala ce deranjeaza, de obicei noaptea, cand depun ouale in jurul orificiului anal. Cand ne scarpinam din cauza mancarimii, ouale intra sub unghii. Copiii au tendinta sa duca mana infectata la gura, unde ouale vor fi inghitite si vor infecta din nou intestinul, formandu-se astfel un cerc de reinfectare.
Diferitele tipuri de paraziti intestinali actioneaza in moduri diferite: se prind de peretele intestinal si pot provoca diaree, se localizeaza in cec (parte a aparatului digestiv, situat între ileon și colon), in colonul ascendent sau in cel descendent, in intestinul subtire, trec de bariera mucoasei si pot infecta organismul (trichineloza) sau pot fi daunatori corpului uman prin metabolitii lor. Simptomele infectiei parazitare includ durere abdominala, greturi, stari de voma si diaree cronica. Una dintre frecventele complicatii ale bolilor parazitare e alergia.
Parazitii intestinali fura substantele nutritive din organism si provoaca anemie. Unii viermi pot obstructioneaza anumite organe, precum colonul (constipatia) si ficatul, in timp ce altii pot provoca diaree, oboseala, balonari, nervozitate.
Igiena ne poate feri de parazitii intestinali.
Ce inseamna igiena? Pornind de la igiena mainilor, de la igiena alimentelor pe care le consumam si pana la igiena intestinala. Substantele bioactive din Paraprotex sunt plantele folosite in medicina traditionala de mii de ani, ce ofera protectie impotriva parazitilor de zi cu zi.
Cum actioneaza componentele din Paraprotex?
Extractul din fructul Quisqualis – asigura o motilitate intestinala fiziologica ce previne stagnarea alimentelor in tractul digestiv.
Extractul din Berberis Vulgaris (Dracila) – pofta de mancare, reduce starea de oboseala, are rol preventiv in formarea calculilor biliari si renali prin imbunatatirea functiilor hepatice si renale; produce o relaxare musculara. proprietati usturoi
Commiphora Myrrha (iarba de smirna) – actioneaza benefic asupra proceselor digestive; protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice. Prin continutul bogat in potasiu, sodiu, silicon, zinc si clor participa la eliminarea substantelor toxice din organism.
Eugenolul – component principal al uleiului de cuisoare inclus in paraprotex, este un antioxidant puternic si tonic general. Distruge parazitii intestinali, microbii si ciupercile.
Tabebuia Impetiginosa – are efect antioxidant, imunostimulent si laxativ. Contine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2, s.a.) si fibre, precum si substante biologic-active.
Extract din Citrus Paradisi – contine bioflavonoide, aminoacizi, zaharuri, tocoferoli, acid ascorbic si, prin aceasta compozitie complexa, contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului, actionand eficient impotriva a peste 800 de tipuri de virusi si bacterii, aproape 100 de ciuperci si numerosi alti germeni patogeni.
Usturoiul – lupta cu parazitii si are un puternic efect antibiotic. Contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.
Cum a devenit produsul Paraprotex atat de cunoscut?
Cheia succesului de care se bucură produsul ParaProteX este că, după cercetări lungi şi minuţioase, combină o compoziţie unică de plante pe care consumatorii le-au întâlnit doar separat până acum. Suntem mândri că aceste ingrediente active şi-au dovedit eficacitatea nu doar în medicina tradiţională, ci, de câteva decenii, şi în rândul clientilor noştri.
Ştiaţi că Pau d’Arco nu are efect inhibitor asupra bacterilor benigne, dar inhibă multiplicarea bacterilor patogene care se găsesc în intestine (E-coli, Clostridium perfinger)?
Daraban M. –
Ea as mai recomanda sa se mai ia impreuna cu Paraprotex si niste enzime digestive si green care, eu asa am vazut rezultate foarte bune in cazul meu.