Chromium Max 500 (100 tablete)

56,00 lei61,60 lei

Cromul participă la metabolismul normal al glucidelor, proteinelor şi lipidelor şi contribuie la menţinerea unui nivel normal al glicemiei. Datorită acestui efect, poate preveni apariţia „poftei” de dulciuri, declanşată de fluctuaţia bruscă a nivelului glicemiei, şi astfel creşte eficacitatea dietelor de slăbit.

Golește
SKU: FL109 Categorie: Etichetă:

Descriere

Cromul este un microelement esenţial, ceea ce înseamnă că organismul uman nu este capabil să îl producă, putând fi obţinut numai din surse externe.

O tabletă de Chromium Max 500 furnizează tot atât crom cât 5 porţii (420 gr) de broccoli !

Nu toate formele de crom sunt absorbite în organism, însă absorbţia şi utilizarea de către organism a compuşilor săi organici, precum picolinatul de crom din produsul Chromium Max 500, este excelentă.

Cui recomandăm produsul Chromium Max 500?

• persoanelor a căror continuă senzaţie de foame, în special de glucide, le scade şansele de a reduce din greutatea corporală.
• ca adjuvant în tratamentele recomandate pentru atingerea unui nivel normal al glicemiei.

Care sunt simptomele deficienţei de crom?

Simptomele deficienţei de crom pot include: senzaţia de foame, deasă şi chinuitoare, un nivel scăzut al energiei fizice, chiar şi în ciuda meselor dese.

Știaţi că, corticosteroizii, administraţi ca substanţe anti-inflamatoare, cresc eliminarea cromului din corp? Suplimentarea cu crom nu numai că previne deficitul acestuia, dar poate fi şi foarte utilă împotriva diabetului.

Informații suplimentare

Card membru Calivita:

Fără Card Calivita, Doresc Card Calivita

Ingrediente Chromium Max 500

60 mcg Crom

Alte Ingrediente: emulsificator – celuloză microcristalină; zer, gelifiant – gelatină………..q.s. Conţine lapte.

Mod de administrare

Consumaţi 1 capsulă pe zi sau în funcţie de recomandări.

Nu este recomandat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Acest produs nu înlocuieşte un regim de slăbire adecvat, activitatea fizică sau orice alte schimbări necesare în stilul de viaţă.