Nopalin (200 tablete)

Preţ de la: 140,00 lei154,00 lei

Fiind un produs care utilizează frunza cactusului Nopal, Nopalin stimulează detoxifierea şi are efecte benefice asupra funcţionării intestinelor, fiind o sursă bogată de fibre şi aprovizionând organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) şi minerale. Datorită efectului său diuretic, ajută la funcţionarea vezicii biliare şi a rinichilor.

Şterge
Cod produs: CV0105 Categorie: Etichete: , , , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Nopalinul este un preparat interesant, cu o serie de proprietăți benefice. Extractul din frunza de cactus Nopal  reglează digestia lipidelor, scăzând cantitatea de acizi graşi absorbiți la nivel intestinal. Se recomandă a fi administrat în timpul mesei, pentru diminuarea necesarului de alimente consumate la masa respectivă, prin „păcălirea stomacului”. Consumat cu regularitate, scade parțial absorbția intestinală a grăsimilor, facilitând tranzitul intestinal.

Cui recomandăm produsul Nopalin?

• Persoanelor care urmează un regim de slăbire, datorită senzaţiei de saţietate ce apare în urma administrării tabletelor.
• Persoanelor suferind de constipaţie, pentru a reduce această problemă.
• Pentru reducerea nivelului ridicat al colesterolului şi trigliceridelor.
• Suferinzilor de diabet, pentru a le creşte consumul de fibre.
• Persoanelor care au probleme cu celulita.

Cum actioneaza produsul Nopalin?

Nopalin, prin fibrele din compoziţie, asigură o traversare mai facilă a alimentelor prin tubul digestiv şi un tranzit intestinal normal. Reglarea tranzitului intestinal conferă o senzație de uşurare şi detoxifiere.

Datorită modulării absorbției glucidelor în stomac, Nopalinul se opune creşterilor bruşte ale glicemiei şi combate senzația de foame dureroasă, care de multe ori apare la două ore de la masă, cu glucide concentrate. De asemenea, nopalul are proprietăți diuretice, facilitând detoxifierea rinichiului, combate edemele de la nivelul palmelor şi feței. Nu alterează absorbția sau digestia proteinelor.

Utilizat fără dietă, determină o scădere ponderală uşoară, cu diminuarea colesterolemiei şi a glicemiei. Combinat cu o dietă bine structurată (apă, orar rezonabil al meselor, alimentație echilibrată), face minuni, deoarece Nopalinul susține toate nevoile unei diete şi o facilitează în toate aspectele ei.

Care e părerea clienților despre produsul Nopalin?

Experiența clienților cu produsul Nopalin este una excelentă, dovadă şi popularitea de care se bucură acest produs. Este eficient la marea majoritate a clienților cu foame nejustificat de mare, periferică, in cazul celor cu foame emoțională, sau a celor care ciugulesc sau ronțăie diferite alimente in timp ce stau la TV, in fata calculatorului la birou sau acasa şi a celor care mănâncă de stres.

Pentru ca produsul sa dea  rezultate, sunt necesare cateva condiții minime, cum ar fi consecvența administrării produsului, si anume în timpul mesei, la fiecare masă.

Ştiaţi că eşecul regimurilor de slăbit se datorează adeseori senzaţiei fizice şi psihice de foame? Fibrele din frunza de cactus, ingredientul de bază din Nopalin, îşi măresc volumul în timpul digestiei, dând astfel naştere senzaţiei de saţietate.

Ingrediente Nopalin

300 mg Frunză de cactus Nopal

Alte Ingrediente: stabilizatori – celuloză microcristalină, fosfat dicalcic; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; emulgator – hidroxipropil metilceluloză; triacetin; propilen glicol……………q.s

Mod de administrare

3×2 tablete pe zi în timpul meselor sau în funcţie de recomandări.

Luaţi întotdeauna Nopalin cu o cantitate mare de lichid pentru a stimula mărirea volumului fibrelor pe care le conţine şi apariţia senzaţiei de saţietate.