Omega 3 masticabil (100 capsule)

Preţ de la: 96,5 lei106,2 lei

Chewable Omega 3 vă oferă beneficiile uleiului de pește sub forma unui produs cu aromă de lămâie. Capsulele gelatinoase sunt ușor de mestecat le puteți consuma în orice moment, chiar și fără apă. Se dezintegrează în stomac, conținutul lor fiind absorbit imediat, pentru un efect mai rapid și fără a cauza disconfort abdominal.

Şterge
Cod produs: CV0259 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Noul nostru produs Chewable Omega 3 Concentrate (100 capsule gelationoase) cu aroma de lămâie conține 600 mg de ulei de pește, exact ca bine cunoscutul Omega 3 Concentrate. Cu toate că produsele cu ulei de pește sunt foarte populare, mulți consumatori nu suportă gustul de pește, așa că pentru aceștia capsulele gelatinoase pot reprezenta alegerea potrivită. Aroma plăcută de lămâie îndepărtează gustul uleiului de pește, însă conținutul de acizi grași polinesaturați contribuie în continuare la menținerea sănătății.

7 motive ca sa alegi capsulele masticabile cu Omega 3

masticabilă
ușor de înghițit
poate fi luată fără apă, în orice moment
aromă delicioasă de lămâie
absorbție rapidă
benefică pentru stomac
conține aceeași cantitate de ingrediente active ca Omega 3 Concentrate

Tabletele masticabile Omega 3 Concentrate conțin EPA și DHA, care sprijină funcția cerebrală, cardiacă și vederea. În plus, o serie de studii au demonstrat că aceste substanțe pot fi de ajutor în tratamentul afecțiunilor inflamatorii și pot reduce riscul de boli cardiovasculare, sprijinind chiar tratamentul bolilor mentale și crescând sensibilitatea la insulină. Însă un număr foarte mare de persoane din țările dezvoltate consumă o cantitate insuficientă de acizi grași omega-3.

Cui recomandăm produsul Chewable Omega 3 Concentrate aromă de lămâie?

Persoanelor care nu doresc să consume sau nu pot înghiți tablete sau capsule obișnuite.
Celor care sunt tot timpul pe drum, dar nu vor să se despartă de suplimentele îndrăgite.
Copiilor, datorită gustului de fructe și formei speciale a capsulelor.

Omega 3 vine  în sprijinul sănătății tale

Conform rezultatelor unui experiment efectuat pe femei cu vârsta cuprinsă între 65 și 80 de ani, cu cât concentrația de DHA și EPA din sânge a fost mai mare, cu atât mai scăzut a fost riscul de deces. Cu toate că mecanismul de acțiune a acizilor grași omega-3 încă nu a fost elucidat pe deplin, acesta este, probabil, unul foarte complex: scade nivelul de trigliceride, inhibă apariția trombozei și reduce factorii de inflamație.

Cercetătorii recomandă consumul zilnic al echivalentului unui gram de EPA+DHA sub formă de somon, ton, creveți, calcan sau suplimente alimentare. Un consum adecvat de omega-3 la copii este foarte important pentru dezvoltarea sistemului nervos. Pe baza experimentelor anterioare, cercetătorii presupun că un aport insuficient de omega-3 poate avea un efect advers asupra dezvoltării cognitive și a comportamentului. În urma unui experiment condus la Universitatea Oxford, cercetătorii au ajuns la concluzia că suplimentarea zilnică cu 600 mg DHA poate reprezenta o metodă sigură și eficientă de îmbunătățire a performanței la citit și a comportamentului copiilor.

Conform unui alt experiment efectuat în Mauritius, consumul de pește în copilărie poate împiedica apariția ulterioară a tiparelor comportamentale antisociale și agresive. Pe durata experimentului, care a demarat când copiii aveau 3 ani, participanții au primit o atenție fizică și psihologică adecvată și o alimentație îmbogățită cu pește, printre altele. Până la vârsta de 11 ani, copiii din acest grup au prezentat diferențe semnificative în ceea ce privește capacitățile mentale în comparație cu grupul de control care a participat la program.

Ştiaţi că datorită sigiliului etanș al capsulelor gelatinoase, sensibilii acizi grași, cum ar fi EPA și DHA din categoria acizilor grași omega-3, pot fi păstrați o perioadă îndelungată de timp?

Ingrediente Omega 3 Chewable

600 mg Ulei de peşte
180 mg EPA (acid eicosapentaenoic)
120 mg DHA (acid docosahexaenoic)

Alte Ingrediente: glicerină; gelifiant – gelatină; aromă – ulei de lămâie; stabilizator – celuloză microcristalină; agent de îngroşare – amidon de porumb; colorant – oxid de fier galben; îndulcitor – sucraloză……………………q.s. Conţine peşte, sulfit.

Mod de administrare

1 capsulă gelatinoasă masticabilă / zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Omega 3 masticabil (100 capsule)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…