Super Soya Lecithin (100 capsule)

Preţ de la: 110,0 lei121,0 lei

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal şi, în acelaşi timp, protejează ficatul şi contribuie la funcţionarea acestuia. Aceasta are o importanţă extraordinară pentru stimularea prospeţimii mentale, concentrării şi proceselor de învăţare sau luptei împotriva declinului mental, dar este considerată şi o substanţă care descompune grăsimile.

Şterge
Cod produs: PN0104 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Super Soya Lecithin de la Calivita este un produs pe baza de lecitina, care este o componenta esentiala a membranei celulare si care contine acizi grasi si acid fosforic, esentiali pentru buna functionare a sistemului nervos central, dar si a ficatului. Cercetatorii au descoperit ca ficatul, centrul de detoxifiere al organismului, poate sa functioneze normal doar daca primeste lecitina constant, in cantitate optima.

lecitina din soiaLecitina este un component important al membranei celulare.

Motivul este acela ca fiecare celula a ficatului are nevoie de colina, substanta care poate fi extrasa din lecitina. Lipsa de lecitina afecteaza ficatul, ducand in final la afectiuni al acestuia. In cadrul metabolismului celular, lecitina actioneaza ca un filtru regland tensiunea intracelulara. In plus, lecitina combate caderea parului si mentine sanatatea pielii, deoarece previne aparitia diverselor eczeme.

Cui recomandăm produsul Super Soya Lecithin?

• Celor care doresc un ajutor pentru reducerea nivelului de colesterol.
• Persoanelor care suferă de artrită.
• Vârstnicilor, pentru a-şi păstra prospeţimea mentală.
• Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice grele, pentru a susţine sănătatea circulaţiei şi articulaţiilor.

Dupa cum spuneam mai sus, lecitina mai este recomandata si sportivilor pentru cresterea randamentului fizic, convalescentilor (accelereaza refacerea organismului dupa eforturi intense), dar si persoanelor care sunt in stadii incipiente de ateroscleroza ( lecitina este capabila sa incetineasca uzura sistemului nervos). Lecitina mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala, iar in cazul elevilor si al studentilor asigura o mai buna capacitate de memorare.

Studiile au confirmat ca lecitina reuseste sa reduca nivelul crescut al colesterolului si il aduce la valori normale (lecitina din soia impiedica depunerea colesterolului pe vasele de sange). Deasemenea, lecitina este cea care ajuta la buna functionare a colecistului prevenind formarea calculilor biliari. Aceasta actioneaza si asupra sistemului cardiovascular, stimuland arderea grasimilor din organism, curatarea peretilor vaselor sanguine si intarirea muschiului inimii.

Lecitina este importanta si in perioada sarcinii – este indispensabila pentru formarea creierului fatului. Specialistii sustin ca exista o stransa legatura intre cantitatea de lecitina pe care o consuma mama in timpul sarcinii si sansele ca bebelusul sa capete o capacitate intelectuala mai buna. Deasemenea, o doza suficienta de lecitina face ca micutul sa fie mai sanatos psihic si fizic.

Sursa cea mai buna de lecitina este uleiul de soia. Rolul pe care il are lecitina in activitatea nervoasa este cunoscut de multa vreme. De altfel, 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina. De aceea este recomandat un consum suplimentar in lecitina persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare, deoarece lecitina stimuleaza metabolismul neuronului si accelereaza transmiterea impulsului nervos.

Lecitina este recomandata in dieta si pentru rolul pe care aceasta il are in metabolismul lipidelor. Aceasta are o mare capacitate de a emulsiona grasimile, in special colesterolul si de a le expune mai eficient actiunii sucurilor digestive. Lecitina este o foarte importanta componenta a secretiei biliare, rolul ei fiind acela de a solubiliza sarurile biliare si de a emulsiona colesterolul, prevenind astfel formarea calculilor biliari. Concentratia scazuta de lecitina in bila este principala cauza a formarii calculilor biliari.

Prin emulsionarea colesterolului din singe, lecitina il impiedica sa se depuna pe peretii vasculari si previne aparitia aterosclerozei, deci indeparteaza pericolul atacului cardiac sau cerebral. In plus, stimuleaza reactivarea celulelor si formarea de celule rosii (hematii) in singe.

Ingrediente Super Soya Lecithin

1200 mg Lecitină de soia care conţine:
180 mg Fosfatidilcolină
156 mg Fosfatidiletanolamină
120 mg Fosfatidilinoziltol

Alte Ingrediente: Capsulă de gelatină;agent de umezire -glicerină; apă……………q.s. Conţine soia.

Mod de administrare

1-2 capsule gelatinoase pe zi după servirea meselor sau conform recomandărilor.

S-ar putea să-ți placă și…