Triple Potency Lecithin

Preţ de la: 175,5 lei193,0 lei

Triple Potency Lecithin conţine 100 capsule gelatinoase cu lecitina din soia care ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal, protejează ficatul şi contribuie la funcţionarea acestuia. Lecitina are o importanţă extraordinară pentru stimularea prospeţimii mentale, concentrării şi proceselor de învăţare sau luptei împotriva declinului mental.

Şterge
Cod produs: FL0037 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Lecitina este o substanta naturala, de origine vegetala, prezenta in unele alimente, cum ar fi soia. Lecitina scade colesterolemia prin convertirea colesterolului si a altor lipide in substante hidrosolubile usor de eliminat din organism. Aceasta curata peretii vaselor sanguine si fortifica musculatura cardiaca.

Lecitina este considerata o substanta care arde grasimile. Deoarece alimentatia noastra contine, in general, o cantitate de grasimi mult peste cea necesara, consumul lecitinei este obligatoriu. Pentru un efect triplu, alegeţi produsul Triple-Potency Lecithin!

Cui recomandăm produsul Triple Potency Lecithin?

• Persoanelor care doresc un ajutor pentru reducerea nivelului de colesterol.
• Acelor care suferă de probleme artritice.
• Persoanelor în vârstă, pentru a-şi pătra prospeţimea mentală.
• Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice grele, pentru a susţine sănătatea circulaţiei şi articulaţiilor.

Care sunt beneficiile consumului de lecitina?

Lecitina stimuleaza functia cerebrala: un nutrient esential al uleiului de lecitina, colina asigura buna functionare a creierului. Pentru ca organismul nu-si poate acoperi necesarul de colina din productia proprie, rezultata in urma proceselor metabolice, doza zilnica de 4 grame trebuie com­pletata prin alimentatie.

Cine se confruntă cu situatii stresante trebuie sa consume o cantitate dubla de colina pe zi (8 g) pentru a-si mentine creierul si nervii in stare buna de functionare. Specialistii semnaleaza ca deficitul de colina poate avea urmari grave asupra ficatului, care acumuleaza numeroase molecule de grasime.

Lecitina are efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular: stimuleaza arderea grasimilor din organism, curata peretii vaselor sanguine si intareste muschiul inimii. Mai mult, lecitina din soia impiedica depunerea colesterolului pe peretii vaselor.

O alta componenta a lecitinei, inozitolul se depoziteaza in cantitati mari in structura creierului. Cercetarile recente arata ca lipsa inozitolului ne expune riscului de a suferi de probleme oculare, stari anxioase, insomnii, constipatie si de tulburari ale circulatiei sanguine.

Cafeaua limiteaza efectul benefic pe care il are lecitina. Consumul unei cantitati mari de cafea (doua sau mai multe cesti) contribuie la distrugerea inozitolului din organism. Si unele medicamente, precum sulfamidele, distrug inozitolul.

Consumul lecitinei protejeaza pielea: ii mentine elasticitatea si aspectul sanatos. Specialistii au constatat ca terapia cu preparate din ulei de lecitina din soia si din seminte previne aparitia eczemelor si stopeaza caderea parului. Lecitina este un tip de lipida necesar fiecarei celule din organism. Membrana celulara (care regleaza trecerea nutrientilor in si din celule) contine multa lecitina. De asemenea, straturile protectoare din jurul creierului sunt facute din lecitina, iar celulele muschilor si cele ale nervilor contin si ele lecitina.

Lecitina “triple-potency” nu contine ulei de soia, ci numai extract concentrat din soia.Asta inseamna ca aceeasi cantitate din Triple Potency Lecitina are efect triplat fata de produsele comune de pe piata.

Ingrediente Triple Potency Lecithin

1200 mg Complex fosfatidic extras din soia (fosfatidilcolină minim 420 mg)

Alte Ingrediente: Gelifiant – gelatină; agent de umezire – glicerină; apă pură………..q.s. Conţine soia.

Mod de administrare

1-2 capsule gelatinoase pe zi în timpul meselor sau conform recomandărilor.