Descriere
Binecunoscutul Garlic Caps a fost imbunatatit, fiind acum distribuit sub denumirea de Garlic Max. Insa nu doar numele s-a schimbat: o singura capsula contine acum de 3 ori mai mult usturoi, mai exact continutul de substanta activa a crescut de la 350 mg la 1000 mg. In plus, si cantitatea de patrunjel, care vine excelent in completarea usturoiului, a crescut semnificativ; acesta neutralizeaza excelent mirosul patrunzator de usturoi ai respiratiei, facand consumul produsului mult mai confortabil.
Deasemenea are efecte şi asupra aparatului cardiovascular ajutând la combaterea tahicardiei şi îmbunătăţind performanţa cardiacă. Usturoiul previne formarea cheagurilor de sânge şi a trombozei arteriale, este un excelent detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic şi antispastic. Aceelerează epitelizarea şi vindecare rănilor. Pe lângă rolul deosebit pe care-l are în buna funcţionare a sistemului cardiovascular, usturoiul posedă şi un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiei şi oferă protecţie faţă de agenţii cancerigeni.Datorită efectului antibiotic, este indicat în tratamentul virozelor, bronşitelor şi traheitelor.
Preparatele moderne de bună calitate precum Garlic Max păstrează efectul curativ al usturoiului, cunoscut de milenii în medicina populară, eliminând în acelaşi timp neplăcerile cauzate de mirosul pătrunzător caracteristic, precum şi de arsurile gastroesofagiene provocate de consumul plantei în stare crudă.
Pentru ce recomandăm produsul Garlic Max?
• pentru reducerea riscului de ateroscleroză și normalizarea tensiunii arteriale,
• pentru suplimentarea medicației de reducere a colesterolemiei,
• persoanelor care doresc să își regleze nivelul de trigliceride în mod natural,
• deoarece stimulează activitatea celulelor imunitare, poate fi folosit eficient la întărirea sistemului imunitar al celor susceptibili la infecții.
Stiai ca in usturoi se gasesc si urmatoarele substante?
• uleiuri volatile care contin sulfura si oxid de alil, glicozizi sulfurati;
• alicina si garlicina, acestea avand proprietati antibiotice, bacteriostatice si actiune antistafilococica;
• saruri minerale precum sulf, siliciu, iod, potasiu, sodium;
• calorii, protide, glucide, lipide, celuloza
• vitaminele B si C
De ce ar trebui sa consum un supliment alimentar cu usturoi?
Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic şi anticarcinogenetic, fiind şi afrodisiac.
Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata de usturoi in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament a arterosclerozei. Tot despre usturoi se stie ca reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie in acelasi timp la sporirea cantitatii de lipoproteine cu desitate crescuta (HDL) ,care au un efect protector fata de arteroscleroza.
Efectele vasodilatatoare ale extractului din usturoi se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din aceasta cauza cu usturoi se pot ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta.
Usturoiul e util in unele pneumopatii, iar datorita efectului antibiotic al substantelor din usturoi este indicat in tratamentul virozelor, bronsitelor, traheitelor. De asemenea, usturoi accelereaza epitalizarea si vindecarea ranilor. Persoanele care consuma cantitati insemnate de usturoi prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon.
Ştiaţi că suplimentele cu usturoi sunt recomandate pentru reducerea colesterolemiei în farmaciile din Germania?