Omega 3 concentrate (100 capsule)

Preţ de la: 97,5 lei107,3 lei

Omega 3 concentrate (100 capsule gelatinoase) e un produs ce conţine acizi graşi omega-3 (EPADHA), obţinut din ulei de peşte de cea mai înaltă calitate, prin distilare moleculară. Contribuie la menţinerea nivelului normal al grăsimilor din sânge şi al tensiunii arteriale, reduce inflamaţiile, ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a creierului şi menţinerea sănătăţii ochilor.

Şterge
Cod produs: FL0033 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Omega 3 Concentrate – contribuie la menţinerea unui nivel normal al trigliceridelor din sânge şi a tensiunii arteriale, ajutând la funcţionarea sănătoasă a inimii şi creierului. Acizii graşi Omega 3 contribuie la menţinerea sănătăţii vederii normale.

Omega 3 influențează pozitiv calitatea vieţii, de la concentrare şi memorie la sănătatea inimii, de la gestionarea cu ușurință a situațiilor neplăcute la frumusețea şi fermitatea pielii.

Este de asemenea indicat pentru dezvoltarea normală a sistemului nervos. Acizii graşi nesaturaţi sunt foarte sensibili la efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, astfel este indicat ca împreună cu acest produs să se consume suplimente cu antioxidanţi.

Cui recomandăm produsul Omega 3 Concentrate?

• Persoanelor care prezintă probleme cardiovasculare şi ale tensiunii arteriale şi tuturor celor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii şi funcţionării normale a acestor organe.
• Femeilor însărcinate şi copiilor de vârstă foarte mică, pentru a stimula dezvoltarea normală.
• Persoanelor care doresc să dea un ajutor organismului în lupta acestuia cu bolile inflamatorii (ex: inflamaţii artritice).
• Persoanelor care urmează un regim alimentar sărac în grăsimi sau cure de slăbire.
• Tuturor celor care doresc să-şi menţină sănătatea vederii şi a sistemului nervos.

Ce trebuie să ştiu despre omega 3?

Acizii grasi omega 3 sunt considerati esentiali, asta deoarece organismul nu ii poate sintetiza, motiv pentru care trebuie luati din surse externe. Cele mai bogate alimente in omega 3 sunt pestele gras oceanic(somon, ton, hering, sardine, mocrou), pastravul de lac, algele marine, nucile, etc.

Numeroase studii au demonstrat ca acizii grasi omega 3 au capacitatea de a reduce riscul aparitiei bolilor cardiace si de a reduce inflamatiile. Totodata, daca prezentati una din simptomele urmatoare: memorie slaba, piele uscata, depresie si stres sau probleme cardiovasculare, acestea se pot datora deficientei de acizi grasi omega 3 in organism.

De ce ar trebui să consum acizi grasi Omega 3? 

Pentru ca acizii grasi omega 3 au efect protector impotriva multor tipuri de cancer, precum cancerul de prostata, cancerul de san, etc. Acizii grasi Omega 3 au proprietatea de a stopa angiogeneza, determinand autodistrugerea celulelor canceroase.  S-a demonstrat stiintific ca femeile ce consuma zilnic acizi grasi Omega 3 inregistreaza un risc cu 25% mai scazut al aparitiei cancerului de san decat femeile care consuma alte tipuri de grasimi.

Probabil nu stiati, insa consumul de acizi grasi omega 3 te ajuta sa previ aparitia cancerului de colon, iar in cazul in care suferi de o astfel de boala, acizii grasi Omega 3 ajuta la incetinirea evolutiei bolii. Mai multe studii au demonstrat că există o legătură între depresie şi un consum scăzut de acizi graşi omega 3, prin urmare tratamentul depresiei se poate suplimenta cu această substanţă.

De ce sa aleg produsul Omega 3 Concentrate?

Dacă luăm în considerare faptul că peştele oceanic poate fi contaminat cu metale grele sau agenţi patogeni, soluţia este utilizarea de suplimente alimentare cu omega 3. Acestea sunt, de obicei, produse pe bază de ulei din seminţe de plante sau ulei de peşte, care conţin acizi graşi omega 3 şi alte substanţe cu efecte benefice.

Trebuie însa să fim atenţi la raportul acestor substanţe: în produsele de calitate, o unitate de acizi graşi omega 3 este combinată cu o cantitate cât mai mică de alţi acizi graşi. Datorită tehnologiei de ultimă oră, astăzi sunt disponibile şi concentrate, care conţin aceeaşi cantitate de acizi graşi omega 3, însa uleiurile „superflue” reduse la minimum. Cu cât cantitatea de uleiuri „superflue” este mai mică, cu atât mai valoros este produsul.

Ştiaţi că bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces în lume, provocând aşadar mai multe decese decât oricare altă boală? Lucrurile nu stau aşa şi în cazul eschimosilor din Groenlanda şi Antarctica, a căror alimentaţie conţine fructe de mare bogate în acizi graşi omega-3. În rândul acestor populaţii, numărul unor astfel de îmbolnăviri este scăzut.

Ingrediente Omega 3 Concentrate

600mg Ulei concentrat de peşte
180mg EPA (acid eicosapentaenoic)
120mg DHA (acid docosahexaenoic)

Alte Ingrediente: Gelifiant-gelatină, agent de umezire – apă, glicerină…q.s. Conţine peşte, soia.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, 1-3 capsule gelatinoase pe zi sau conform recomandărilor.

Acizii graşi nesaturaţi sunt foarte sensibili la efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, astfel că persoanelor care consumă cantităţi mari de acizi graşi omega-3 li se recomandă să ia şi suplimente cu antioxidanţi.