Power Mins (100 tablete)

Preţ de la: 67,0 lei73,7 lei

Niciunul din procesele care se desfăşoară în organismul nostru nu ar fi posibil în absenţa anumitor minerale. Calivita va pune la dispozitie produsul  Power Mins, ce conţine 10 dintre mineralele esenţiale cele mai importante de care este nevoie zilnic pentru buna funcţionare a celulelor corpului nostru.

Şterge
Cod produs: FL0066 Categorii: , , , , Etichete: , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

PowerMins este un supliment foarte popular în gama de produse CaliVita, asta chiar de la lansarea sa. Şi nici nu este de mirare, deoarece compoziţia acestui produs de o calitate excelentă oferă o suplimentare zilnică ideală cu minerale.

Se ştie că vitaminele, aminoacizii, antioxidanţii, probioticele care ajută la menţinerea sănătăţii florei intestinale, sunt indispensabile pentru funcţionarea normală a organismului. Precum vitaminele, şi mineralele sunt componente esenţiale pentru corpul nostru şi, tot ca în cazul vitaminelor, necesarul de minerale trebuie acoperit din surse externe.

Cui recomandăm produsul Power Mins?

• Sportivilor şi persoanelor care execută munci fizice, din cauza transpiraţiei abundente care apare în timpul activităţilor fizice intense.
• Persoanelor care au nevoie de suplimentarea a cel puţin două tipuri de minerale.
• Persoanelor care iau vitamine, pentru a optimiza efectele benefice ale acestor vitamine.
• Persoanelor care doresc să refacă starea generală de sănătate a organismului în urma unei boli.

Care e rolul ingredientelor din Power Mins?

Calciul, extras din scoici, are un rol esenţial în funcţionarea muşchilor şi a nervilor. Calciul este responsabil de sănătatea oaselor şi a danturii, ajută la absorbţia fierului, este indispensabil bunei funcţionări a sistemului nervos şi transmiterii impulsurilor nervoase. El trebuie suplinit constant la persoanele cu intoleranţă la lactoză.

Magneziul, ca şi calciul, joacă un rol multiplu în organism. Acesta reprezintă constituentul de bază a sute de enzime, participă la procesele de producere a energiei, precum şi la sinteza proteinelor, contribuie la funcţionarea sănătoasă a sistemului cardiovascular şi a muşchilor. În caz de deficienţă de calciu, pot apărea spasmele musculare şi crampele caracteristice ale gambei (cârcei) din timpul nopţii.

Iodul este, probabil, unul dintre cele mai cunoscute minerale, care joacă un rol esenţial în funcţionarea glandei tiroide. Însă puţini oameni ştiu că unele regiuni ale Europei sunt caracterizate de o deficienţă cel puţin minimă de iod. În consecinţă, trebuie asigurat un aport adecvat de iod, deoarece funcţionarea glandei tiroide afectează metabolismul carbohidraţilor, grăsimilor şi proteinelor.

Manganul joacă un rol multiplu în organismul uman. Participă la procesele de producere a energiei, la metabolismul proteinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor, menţine structura sănătoasă a oaselor şi este un antioxidant eficient, sprijinind protecţia celulelor.

Molibdenul ajută la metabolismul glucidelor şi lipidelor şi este o componentă importantă a enzimei care asigură utilizarea fierului.

Fierul este esenţial în formarea sângelui şi transportul oxigenului. În caz de deficienţă cronică de fier, sunt produse globule roşii nefuncţionale, oxigenarea ţesuturilor poate deveni insuficientă şi poate apărea anemia. Conform unei estimări a OMS, anemia afectează cel puţin 10-20% dintre copiii, bătrânii şi femeile de pe întregul glob.

Potasiul, chelatat cu aminoacizi, reglează echilibrul hidroelectrolitic al organismului, normalizează ritmul cardiac şi contribuie la eliminarea metaboliţilor inutili.

Seleniul este un antioxidant important, încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor şi creşte rezistenţa organismului la apariţia tumorilor maligne.

Zincul, chelatat cu aminoacizi, este indispensabil pentru buna funcţionare a sistemului imunitar al organismului. Intervine în menţinerea integrităţii celulelor şi este indispensabil pentru sinteza proteinelor.

Cuprul, şi el chelatat cu aminoacizi, face ca fierul sa poata fi înglobat în hemoglobină.

Fierul este necesar în procesul de formare a globulelor roşii (hemoglobinei) şi la producerea anumitor enzime.

Cromul nu poate sa lipseasca, deoarece in absenţa cromului apar perturbări ale metabolismului glucidic.

Ştiaţi că cei 2,5 l de apă pe care îi pierdem zilnic ne reduc rezervele de minerale din organism? Prin urmare, este important să înlocuim atât apa, cât şi mineralele pierdute.

Consumaţi minerale şi veţi observa cât de mult se va îmbunătăţi starea dumneavoastră de sănătate. Vă veţi putea bucura din plin de cei din jurul dumneavoastră, fie că sunt din familie, fie că sunt colegi de serviciu sau prieteni, iar ei se vor bucura de dumneavoastră.

Ingrediente Power Mins

250 mg Calciu
150 mg Magneziu
7.5 mg Zinc
4 mg Mangan
4 mg Fier
0.5 mg Cupru
125 mcg Molibden
50 mcg Iod
50 mcg Crom
20 mcg Seleniu

Mod de administrare

1-2 tablete zilnic.