Iron Plus (100 tablete)

Preţ de la: 53,0 lei58,3 lei

Fierul contribuie la formarea celulelor sangvine sănătoase şi, fiind o componentă a hemoglobinei, joacă un rol important în absorbţia oxigenului şi transportul său către celule. Iron Plus este un produs complex de o calitate excelentă, care conţine fier organic şi vitamina C pentru a creşte nivelul de absorbţie şi utilizare a oxigenului de până la patru ori, precum şi un complex de bioflavonoide din citrice.

Şterge
Cod produs: Fl0025 Categorii: , Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Te simţi adesea obosit, deprimat şi fără chef de lucru? Eşti susceptibil la infecţii? Acestea nu sunt decât câteva din simptomele pe care le poate cauza deficienţa de fier. Fiecare tableta de Iron Plus contine 14 mg de fier. Am reuşit să facem acest lucru folosind o cantitate mică de excipienţi, astfel încât tabletele sa fie mai mici si usor de inghitit.

Cui recomandăm produsul Iron Plus?

• Femeilor, în anii de fertilitate, pentru a suplimenta pierderile de fier datorate menstruaţiilor lunare.
• Femeilor însărcinate, căci în perioada de sarcină consumul de fier este mai mare.
• Pacienţilor suferind de anemie feriprivă pentru a-şi completa tratamentul.
• Copiilor şi adolescenţilor care au nevoie de suplimentarea cu fier din cauza ritmului rapid de creştere.
• Sportivilor, pentru a le acoperi necesarul mare de substanţe nutriţionale, vitamine şi minerale.
• Persoanelor care urmează un regim alimentar strict de tip vegan.

Stiaţi că deficienţa de fier este cea mai des întâlnită deficienţă de nutrienţi din lume?

Din păcate, multe persoane nu sunt conştiente de consecinţele acesteia, chiar dacă deficienţa de fier poate cauza dereglări permanente ale sistemului nervos. Dacă nu îi oferim corpului cantitatea de fier de care are nevoie, o perioadă mai lungă de timp, rezervele de fier încep să se epuizeze.

Durata acestui proces diferă de la persoană la persoană deoarece, de exemplu, dacă avem o alimentaţie deficitară sau dacă avem probleme cu absorbţia, organismul nostru va primi o cantitate mai mică de fier decât în mod normal şi, chiar dacă această substanţă ajunge în organism, necesarul de fier poate fi mai mare decât de obicei (de ex. datorită unei menstruaţii mai abundente sau hemoragiilor oculte).

În ce situaţii avem nevoie de mai mult fier?

• La femei, în perioada fertilă a vieţii, deoarece la menstruaţie pierdem o mare cantitate de sânge.
• Pe perioada sarcinii. Ştiaţi că, în conformitate cu un studiu condus în Statele Unite, una din trei gravide suferă de deficienţă de fier? Din păcate, acest lucru nu afectează doar mama, ci şi fătul; printre cele mai serioase efecte se numără naşterea prematură şi retardul fizic şi mental al nou-născutului.
• Suplimentarea cu fier nu este importantă doar în cazul fătului; şi copilul dvs. aflat în plin proces de creştere trebuie să consume suficient fier. Studiile ştiinţifice demonstrează că, la copiii care suferă de deficienţă de fier, dezvoltarea cognitivă şi comportamentul pot fi afectate pe viaţă, ireversibil.
• Dacă în organism există focare de infecţie sau inflamaţie (şi bolile autoimune sunt incluse aici), atunci avem nevoie de o cantitate sporită de fier.
• În cazul bolnavilor de cancer. Mai mult, chemoterapia poate înrăutăţi deficienţa de fier.
• Dacă suferiţi de insuficienţă cardiacă cronică, această boală poate fi semnificativ influenţată de prezenţa unei cantităţi adecvate de fier.
• Cercetătorii au observat interacţiuni între fier şi administrarea anumitor medicamente. De exemplu, fierul poate reduce tusea
care apare ca efect secundar al medicamentelor pentru reducerea hipertensiunii.

Care e cantitatea zilnica recomandata de fier?

Doriţi să ştiţi de câte mg de fier aveţi nevoie pe zi? Conform ultimelor cercetări, în cazul femeilor aflate în perioada fertilă a vieţii este vorba de 18 mg, dar această doză poate creşte până la 27 mg în timpul sarcinii şi 8 mg pentru bărbaţii adulţi.

Care sunt simptomele deficientei de fier?

Carenţa de fier face ca unele aspecte ale existenţei noastre să fie mai dificile: printre simptomele posibile se numără paloarea, depresia, oboseala, durerile de cap, vertijul, căderea părului, deformarea membranelor mucoase din gură şi gât, funcţionarea deficitară a sistemului imunitar şi problemele cu glanda tiroidă.

Ştiaţi că, potrivit unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 48.8% din populaţiile ţărilor evaluate suferă de anemie? În majoritatea cazurilor, cauza acesteia o constituie carenţa de fier, în ciuda faptului că aceasta poate fi diagnosticată printr-o simplă analiză a sângelui şi este uşor de suplimentat.

Ingrediente Iron Plus

30 mg Vitamina C
14 mg Fier
10 mg Complex de bioflavonoide

Mod de administrare

1 tabletă pe zi.

Femeile însărcinate şi cele care alăptează trebuie să se adreseze medicului înainte de a începe administrarea acestui produs. Consumul permanent de cantităţi mari de fier poate fortifica procesele de peroxidare, crescând astfel necesarul de antioxidanţi al organismului. În cazul administrării produselor complexe cu multivitamine, suplimentarea cu fier este recomandată numai dacă se constată o deficienţă de fier.