Strong Bones

Preţ de la: 63,5 lei123,5 lei

Organismul nostru nu are capacitatea de a produce calciu şi magneziu, dar aceste minerale sunt esenţiale pentru menţinerea structurii sănătoase a oaselor şi a dinţilor şi pentru realizarea funcţiile musculare normale ale organismului. Capsulele Strong Bones conţin aceste două oligoelemente în proporţia ideală, aceea de 2:1.

Şterge
Cod produs: FL0029 Categorii: , , Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

O porţie (3 capsule) de Strong Bones furnizează tot atât calciu cât un pahar de lapte sau o porţie de brânză şi tot atât magneziu cât 4 pahare de lapte sau 3 porţii (100 gr) de brânză!

Cui recomandăm produsul Strong Bones?

• Persoanelor care nu beau lapte sau nu consumă produse lactate.
• Persoanelor care fumează sau consumă cafea în mod frecvent.
• Persoanelor care duc un stil din viaţă din care lipseşte mişcarea fizică.
• Tinerilor care doresc să dobândească o densitate osoasă cât mai ridicată posibil.
• Persoanelor de vârstă mijlocie, pentru menţinerea masei osoase.
• Persoanelor în vârstă, pentru a încetini procesul de deteriorare a oaselor.

Care e rolul calciului si magneziului din Strong Bones?

Calciul este substanţa minerală responsabilă de rezistenţa şi sănătatea oaselor. Însă acesta fortifică nu numai oasele, ci şi dantura. Absenţa calciului poate cauza rahitism, osteomalacie, osteoporoză şi carii dentare. Deoarece cantitatea necesară de calciu nu se poate asigura numai din alimente, se recomandă aportul acestuia şi prin suplimentele alimentare. Necesarul de calciu al femeilor este mai mare după naştere şi la menopauză, de aceea este nevoie de o suplimentare crescută.

Magneziul este indispensabil funcţionării eficiente a sistemului nervos, a muşchilor şi a numeroase enzime. Participă la funcţionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici şi proteinelor, precum şi în procesele de energogeneză. Magneziul scade riscul formării calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu. Este necesar şi pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important şi este ideal în proporţia de 2:1.

Care sunt simptomele deficienţei de calciu?

Simptomele deficienţei de calciu pot include: crampe sau dureri musculare, unghii sfărâmicioase, dinţi slabi şi cariaţi, fracturi frecvente ale oaselor şi probleme metabolice. În cazurile mai grave, scăderea lentă şi graduală a nivelui de calciu din organism poate conduce la apariţia osteoporozei.

Ştiaţi că regimurile de slăbit pot fi mai eficiente în prezenţa unui aport mai ridicat de calciu?

Ingrediente Strong Bones

300 mg Calciu (carbonat, citrat, acetat)
150 mg Magneziu (oxid, bisglicinat, succinat, citrat)

Mod de administrare

1 capsulă pe zi sau conform recomandărilor.

În cazul administrării prelungite a unor cantităţi mari de calciu, cereţi sfatul medicului. Persoanele cu afecţiuni cardiace şi/sau tulburări de coagulare să se adreseze medicului curant înainte de a consuma aceste produse.