Calciu Magneziu+ (100 capsule)

Preţ de la: 96,0 lei105,6 lei

Calcium Magnesium Plus este un produs care sprijină menținerea sănătății sistemului osos, funcția musculară normală și sănătatea sistemului nervos. Conține calciu și magneziu, pe care le-am suplimentat acum cu vitaminele D3 și K2, pentru a asigura o și mai bună absorbție a calciului.

Şterge
Cod produs: CV0149 Categorii: , Etichete: , , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Strong Bones Plus poarta acum o noua denumire, si anume Calcium Magnesium Plus. Acestuia din urma, pe langa binecunoscutele ingrediente, calciu, magneziu si vitamina D3, i-a fost adaugat si vitamina K2.

1 capsulă de Calcium Magnesium PLUS de la Calivita furnizează tot atât calciu cât 2 pahare de lapte sau 2 porţii (63 gr) de brânză, tot atât magneziu cât 7 pahare de lapte sau 4 porţii de brânză (170 gr) şi tot atâta vitamina D3 cât 8 bucăţi de ficat de pui!

Alegeti produsul Calcium Magnesium PLUS dacă doriți să vă dezvoltați și să vă mențineți o masă osoasă adecvată și să preveniți sau să încetiniți osteoporoza.

In ce situatii recomandam Calcium Magnesium PLUS?

• După fracturi, pentru sprijinirea regenerării osoase.
• Gravidelor, pentru dezvoltarea osoasă normală a fătului și pentru menținerea sănătății dentare.
• Tinerilor, pentru dezvoltarea unui sistem osos sănătos.
• Adulților, pentru menținerea sănătății osoase și prevenirea osteoporozei.
• Vârstnicilor, pentru încetinirea degradării osoase.
• Celor care nu consumă produse lactate sau care consumă regulat cafea și băuturi carbogazoase cu acid fosforic.

Ce influenţează sănătatea structurii osoase şi menţinerea sa?

Riscul decalcifierii osoase poate creşte datorită fumatului, consumului excesiv de alcool, cafea, precum şi de băuturi bogate în fosfaţi (ca, de exemplu, cola). Malnutriţia, dietele sărace în proteine şi stilul de viaţă sedentar pot avea efecte similare. Dacă toate acestea se menţin o perioadă prelungită de timp şi dacă mai intervin şi alţi factori (de exemplu factori hormonali), poate apărea şi osteoporoza, o boală foarte răspândită în zilele noastre.

Care sunt simptomele osteoporozei si lipsei de calciu?

Osteoporoza este o afecţiune care se instalează fără dureri şi nu este acompaniată de simptome externe specifice. Însă o fractură osoasă poate reprezenta un semnal de alarmă şi atunci trebuie să vă adresaţi unui medic cu experienţă în prevenirea şi tratamentul osteoporozei.

Printre simptomele deficienței de calciu se numără: crampe musculare, dureri musculare, unghii casante, apariția cariilor, fracturi frecvente sau probleme digestive. În cazuri serioase, reducerea lentă, dar intensă a nivelului de calciu din organism poate conduce la instalarea osteoporozei.

Cum putem preveni osteoporoza?

Cea mai eficientă metodă pentru prevenirea osteoporozei este o alimentaţie echilibrată şi mixtă, bogată în calciu şi magneziu, şi un stil activ de viaţă. Din păcate, nu întotdeauna este posibil să ne menţinem obiceiurile alimentare sănătoase (de exemplu în cazul intoleranţei la lactoză, al curelor de slăbire drastice, prelungite, şi în perioada de după climax, când, în special datorită modificărilor hormonale, masa osoasă se poate reduce). În aceste situaţii, trebuie să consumaţi un supliment alimentar de calitate, cum ar fi Calcium Magnezium PLUS.

Se consideră că osteoporoza este o afecţiune exclusiv feminină. Este adevărat?

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot suferi de osteoporoză, însă numărul persoanelor de sex masculin la care se manifestă această boală este, într-adevăr, mai mic. În general, proporţia este de 3 la 1.

Ingrediente Calcium Magnesium Plus

250 mg Calciu
125 mg Magneziu
45 mcg Vitamina K2
2.5 mcg Vitamina D3 (100 U.I.)

Mod de administrare

2 capsule pe zi.

În cazul unui consum îndelungat de calciu, în doze ridicate, cereți sfatul medicului! Persoanele cu afecţiuni cardiace şi/sau tulburări de coagulare să se adreseze medicului curant înainte de a consuma aceste produse. În cazul în care v-au fost prescrise anticoagulante ce conțin cumarină (de ex. Warfarin), cereți sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului.