MagneZi B6 (90 tablete)

Preţ de la: 76,5 lei84,2 lei

MagneZi B6 de la Calivita conţine binecunoscuta şi extrem de eficienta combinaţie de magneziu, vitamina B6 şi zinc, într-o formă mai uşor procesabilă şi special creată pentru a oferi un sprijin complex şi specific sistemelor muscular şi nervos. Daca ai un stil de viata haotic si intens, si esti supus la stres si tensiune, atunci produsul MagneZi B6 a fost creat pentru tine.

Şterge
Cod produs: CV0163 Categorii: , , , Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Substantele active din MagneZi B6 sustin functionarea adecvata a sistemelor muscular si nervos, fiind necesare pentru procesele metabolice si de producere a energiei. Foloseste produsul MagneZi B6 si te vei bucura de sanatate, energie si o capacitate de lucru enorma.

O tabletă de MagneZiB6 furnizează tot atât magneziu cât 1 litru de lapte!

Pentru cine recomandăm MagneZi B6?

• Sportivilor şi persoanelor supuse unui efort fizic intens.
• Persoanelor afectate de pierderi mari de lichide (de exemplu, transpiraţia abundentă).
• Persoanelor supuse unei tensiuni mentale intense în timpul sesiunilor de examene sau stresului de la locul de muncă.
• Persoanelor cu un stil de viaţă foarte activ.
• Persoanelor cu o alimentaţie dezechilibrată (consum redus de legume sau fructe, regim de slăbire sau vegetarianism).
• Femeilor însărcinate şi celor care alăptează.
• Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
• Tuturor celor care-şi doresc un plus de energie în zilele cu adevărat extenuante.

Care e rolul magneziului, zincului si vitaminei B6?

Magneziul e unul dintre cele mai importante minerale din organism, fiind esential pentru numeroase procese biologice. Un organism adult contine aproximativ 24 grame de magneziu, din care jumatate se gaseste in oase, iar restul in celule si tesuturi. Magneziul e necesar pentru mai mult de 300 de procese biologice si mai multe functii ale organismului uman. E utilizat de celule pentru generarea de energie.

In plus, e important pentru sanatatea sistemului imunitar, pentru oase si dinti, pentru functionarea normala a sistemului circulator si nervos. Magneziul are rol important si in contractia muschilor, dar si in metabolismul proteinelor si carbohidratilor. Magneziul e vital pentru regularizarea presiunii arteriale si mentinerea sanatatii inimii. Foarte importanta e si forma chimica sub care se prezinta magneziul, deoarece poate influenta semnificativ absorbtia si utilizarea sa.

Zincul e un alt element important pentru mentinerea sanatatii, o deficienta chiar nesemnificativa a acestuia putand crea numeroase probleme. E necesar pentru activarea a numeroase enzime, pentru diviziunea celulara, dezvoltarea tesuturilor conjunctive, functionarea adecvata a sistemului imunitar, mineralizarea oaselor, functionarea corecta a glandei tiroide, iar prin proprietatile sale antioxidante combate procesele oxidative din organism.

Vitamina B6 se gaseste in majoritatea suplimentelor alimentare alaturi de magneziu, deoarece faciliteaza absorbtia magneziului, actionand sinergic cu acesta. In plus, vitamina B6 are, de asemenea, rol in metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor si in functionarea normala a sistemului nervos si muscular.

Care sunt simptomele deficienţei de magneziu?

Simptomele deficienţei de magneziu pot include: crampe musculare, spasme ale pleoapelor, oboseală, insomie, iritabilitate, probleme de concentrare şi probleme cardiovasculare.

Ştiaţi că potrivit cercetătorilor, corpul nostru – în mod normal – conţine 25g magneziu, iar jumătate din această cantitate se află în oase? În cazul carenţei de magneziu, corpul nostru foloseşte depozitele din oase pentru a asigura nivelul adecvat de magneziu din sânge.

Ingrediente MagneZi B6

100 mg Magneziu
5 mg Zinc
5 mg Vitamina B6

Mod de administrare

1 tabletă pe zi