Chelated Zinc ( 100 tablete)

Preţ de la: 45,0 lei49,5 lei

Zincul contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, menţinerea sănătăţii părului, pielii şi a unghiilor, menţinerea unui nivel normal de testosteron, hormonul sexual masculin, şi a unei funcţii mentale normale, în vreme ce datorită efectului său antioxidant inhibă procesele oxidative nocive.

Şterge
Cod produs: FL0061 Categorii: , Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Zincul este un mineral esenţial, iar organismul uman are nevoie de un aport echilibrat de zinc. Zincul joacă un rol crucial în creştere şi în metabolismul celular, în funcţionarea sistemului imunitar, reglarea pH-ului; în plus, intră în componenţa multor enzime şi este, de asemenea, indispensabil pentru funcţionarea hormonilor, cum ar fi insulina sau hormonii tiroidieni.

Cui recomandăm produsul Chelated Zinc?

• Datorită efectului său antioxidant, este recomandat locuitorilor din zonele foarte poluate.
• Persoanelor care nu consumă în mod regulat şi în cantităţi suficiente produse alimentare cu conţinut ridicat de zinc, precum carnea sau cerealele integrale.
• Sportivilor şi persoanelor care execută munci fizice grele.
• Tuturor celor aflaţi în situaţii pline de stres.

Care sunt simptomele deficienţei de zinc?

Simptomele deficienţei de zinc pot include: probleme ale pielii, părului, unghiilor şi vederii, iar în cazuri mai uşoare, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor. Dacă deficienţa este gravă poate conduce la nanism şi atrofie testiculară.

Ştiaţi că unele studii au arătat că suplimentarea cu zinc are efecte benefice în cazul diabetului? Pe lângă numeroaselele sale efecte benefice, zincul participă şi la metabolismul carbohidraţilor. Poate contribui la scăderea nivelului glicemiei a jeun, a glicemiei postprandiale, a colesterolului total şi al trigliceridelor.

Alegeţi Chelated Zinc sau puternicul Mega Zinc, două produse ce conţin zinc sub formă de legături organice, sau suplimentul lichid pentru întărirea sistemului imunitar, SambuRex, care, de asemenea, conţine zinc.

Ingrediente Chelated Zinc

15 mg Zinc (chelatat cu aminoacizi)

Mod de administrare

1 tabletă pe zi.

S-ar putea să-ți placă și…