SambuRex (240 ml)

(O recenzie client)

Preţ de la: 151,5 lei166,7 lei

O doză mare şi concentrată de extract de soc negru, în combinaţie cu un complex de plante ce conţine Echinacea, o plantă folosită de secole, un plus de vitamina C şi zinc. Toate acestea se prezintă sub forma unei formule lichide cu un gust plăcut, astfel încât toţi membrii familiei voastre să poată aştepta lunile reci ale anului şi riscul de gripă cu un sistem imunitar bine pregătit. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale sau coloranţi.

Şterge
Cod produs: CV0171 Categorie: Etichete: , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

SambuRex conţine un extract gustos de soc şi alte plante care sprijină sistemul imunitar (echinaceea, astragalus), fiind ideal chiar şi pentru copii! Nu conţine alcool, prin urmare poate fi consumat fără probleme şi de conducătorii auto sau de persoanele care manevrează diverse utilaje.

Cui recomandăm produsul SambuRex?

• Datorită formei sale lichide, este recomandat persoanelor în vârstă şi persoanelor care suferă de probleme de înghiţire, pentru a le fortifica sistemul imunitar.
• Persoanelor suferind de răceli sau gripe, pentru a accelera procesul de refacere.
• Persoanelor care prezintă dureri în gât sau tuse, pentru a le ameliora simptomele.
• Celor care suferă de probleme digestive, pentru a stimula digestia.
• Pentru că nu conţine alcool, este ideal pentru conducătorii de autovehicule şi copii.

Care e rolul ingredientelor din SambuRex?

Socul negru este deosebit de eficient în caz de răceală şi gripă pentru faptul că distruge abilitatea virusurilor de a infecta celula. S-a descoperit că fructele au constituenţi ce neutralizează activitatea hemaglutininelor ce se găsesc pe suprafaţa a numeroase virusuri. Atunci când hemaglutininele sunt dezactivate, virusul nu mai poate perfora pereţii celulelor, deci nu poate pătrunde în celule şi astfel nici să se multiplice. Pe lângă eficienţa sa în caz de răceală (diminuarea sau chiar înlăturarea simptomelor specifice într-o perioadă foarte scurtă) şi fortificarea sistemului imunitar, socul are şi puternice proprietăţi antioxidante. De asemenea, poate scădea nivelul colesterolului, îmbunătăţi vederea şi activitatea inimii.

Echinacea Angustifolia este deosebit de eficientă în caz de inflamaţii, infecţii ale căilor respiratorii, herpesuri, în caz de arsuri, muşcături de şarpe, ulceraţii ale pielii şi chiar anumite tipuri de cancere. Echinacea stimulează producerea leucocitelor (celulele albe ale sângelui) care luptă împotriva infecţiilor din organism şi supraveghează fagocitele în îndeplinirea sarcinilor pe care le au, adică înglobarea toxinelor în vederea eliminării acestora.

Echinacea Purpurea are, de asemenea, o tradiţie îndelungată în utilizarea sa împotriva durerilor de gât, de dinţi, răcelii şi a inflamaţiilor. Ştiinţa modernă recunoaşte efectele benefice ale plantei, ca stimulent al sistemului imunitar. Într-un studiu realizat în anul 1997, cercetători ai Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii din California au arătat că extractul de Echinacea Purpurea îmbunătăţeşte funcţia imună a leucocitelor atât la subiecţii sănătoşi, cât şi la cei care prezentau sindromul oboselii cronice. Dar, în primul rând, extractul de Echinacea Purpurea ajută la refacerea mai rapidă a organismului după răceli sau alte probleme ale căilor respiratorii.

Vitamina C are un rol important în componenţa enzimelor implicate în sinteza colagenului şi al carnitinei şi este cel mai important antioxidant hidrosolubil din organism. Are o importanţă crucială pentru menţinerea sănătăţii sistemului imunitar. În anul 1970, dublul laureat al premiului Nobel, dr. Linus Pauling, a propus un consum obişnuit de vitamina C mai mare decât Doza Zilnică Recomandată pentru a combate răceala şi a scurta durata acesteia. Deşi ideea a întâmpinat o puternică opoziţie, multe persoane au crezut în afirmaţia doctorului Linus Pauling şi au consumat o cantitate mai mare de vitamina C. Aproape imediat s-a constatat o scădere a frecvenţei şi severităţii răcelii. Cercetări medicale recente au confirmat ideea doctorului Pauling. Vitamina C acţionează prin stimularea sistemului imunitar, oferind protecţie împotriva radicalilor liberi eliberaţi de organism în lupta acestuia împotriva infecţiilor.

Zincul este, de asemenea, esenţial pentru numeroase funcţii biologice, având un rol vital în mai mult de 300 de enzime din organism. Cel mai puternic, efectul zincului se manifestă asupra sistemului imunitar. Zincul joacă un rol unic în celulele T. Un nivel scăzut de zinc duce la scăderea numărului de celule T, precum şi la pierderea capacităţii acestora de recunoaştere a anumitor infecţii şi de luptă împotriva acestora. Zincul, de asemenea, poate reduce severitatea şi durata infecţiei.

Ştiaţi că astragalus este folosit în medicina chineză de peste 2000 ani pentru a proteja sistemul imunitar şi a creşte energia vitală (chi)?

Ingrediente SambuRex

5000 mg Extract de soc negru (Sambucus nigra)
130 mg Amestec patentat de plante (extract de Echinacea Purpurea, extract de Echinacea Angustifolia organic)
100 mg Vitamina C
5 mg Zinc

Stabilizator – glicerină vegetală; apă purificată; corector de aciditate – acid citric; colorant natural – extract de zmeură…q.s.

Mod de administrare

1 linguriţă (5 ml) pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Poate fi amestecat cu apă sau alimente.

Acest produs nu este recomandat persoanelor alergice la plantele din familia Cruciferae, pacienţilor cu boli autoimune şi persoanelor care urmează tratamente imunosupresoare. Nu este recomandat copiilor sub vârsta de 3 ani. A nu se folosi o perioadă mai lungă de opt săptămâni de la desfacerea recipientului. Scuturaţi bine sticla înainte de utilizare. După deschidere a se păstra la frigider. Dacă sunteţi însărcinată / alăptaţi sau luaţi medicamente, consultaţi medicul înainte de a consuma produsul.

1 recenzie pentru SambuRex (240 ml)

  1. Diana P.

    Un produs pe care il folosesc de multi ani. Mai nou, le dau si alor mici, le place ca are gust de zmeura. La cat e de bun la gust, credeam ca are adaos de zahăr, arome artificiale sau coloranţi, da nici gand.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *