Bee Power (50 capsule)

Preţ de la: 53,0 lei58,3 lei

Bee Power este un produs care conţine lăptişor de matcă. Unul dintre ingredientele principale ale lăptişorului de matcă, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian împotriva unor bacterii şi specii de ciuperci. Este o sursă naturală de vitamine A, C, D şi E, acid folic, minerale, enzime şi 18 aminoacizi.

Şterge
Cod produs: FL0042 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Laptisorul de matcă e tonic general, cu efect regenerator asupra organismului. Cura cu laptisor de matcă este indicata in astenie, in refacerea dupa boală sau dupa o interventie chirurgicala, in perioadele de efort fizic si intelectual intens. Cura cu laptisor de matca e ideala in special pentru cei care au o alimentatie deficitara si pentru cei cu o stare de slabiciune generala, dar si cu anxietate sau cu depresie. Este bine sa nu iei laptisor de matca in a doua parte a zilei, pentru ca, fiind energizant, poate da insomnie. In cazul copiilor, cura cu laptisor de matca stimuleaza cresterea.

Cui recomandăm produsul Bee Power?

• Persoanelor care doresc să-şi asigure un sistem imunitar puternic.

• Copiilor, pentru a le stimula sistemul imunitar şi a le creşte pofta de mâncare.

• Pentru întărirea organismului în timpul perioadei de convalescenţă.

• Pe durata perioadelor stresante, pentru a îmbunătăţi performanţele şi a revigora corpul.

Care sunt beneficiile consumului de laptişor de matcă?

Datorita antioxidantilor continuti (vitaminele A, C, E), cura cu laptisor de matca poate preveni formarea tumorilor canceroase, prin anihilarea radicalilor liberi. In plus, laptisorul de matca este o sursa de acetilcolina, substanta care permite transmisia influxului nervos intre neuroni, cura fiind indicata si pentru prevenirea maladiei Alzheimer.

De ce ar trebui să incep o cură cu lăptişor de matcă ?

Laptişorul de matca e un tonic general, cu efect regenerator asupra organismului. Cura cu laptisor de matca este indicata in astenie, in refacerea dupa boală sau dupa o interventie chirurgicala, in perioadele de efort fizic si intelectual intens. Cura cu laptisor de matca e ideala in special pentru cei care au o alimentatie deficitara si pentru cei cu o stare de slabiciune generala, dar si cu anxietate sau cu depresie. Este bine sa nu iei laptisor de matca spre sfarsitul zilei, pentru ca, fiind energizant, poate da insomnie. In cazul copiilor, cura cu laptisor de matca  stimuleaza cresterea.

Iti vine să crezi că lăptisorul de matcă stopează căderea părului?

Continutul bogat in vitamine si in minerale recomanda laptisorul de matca in cosmetica, atat in tratamente interne, cat si externe. Administrat intern, acesta reduce seboreea excesiva si opreste albirea prematura a parului. Consumat cu miere de albine, laptisorul de matca ajuta la stoparea caderii parului.

Ştiaţi că matca, care se hrăneşte numai cu lăptişor de matcă, are o speranţă normală de viaţă de 3-4 ani, în vreme ce albinele lucrătoare trăiesc între 4 şi 6 săptămâni, iar acest lucru se datorează conţinutului nutriţional bogat al lăptişorului de matcă?

Ingrediente Bee Power

50 mg Concentrat de lăptişor de matcă

Mod de administrare

1 capsulă pe zi sau conform indicaţiilor.

Lăptişorul de matcă este produs din polen, miere şi secreţiile faringiene ale albinelor lucrătoare şi nu este recomandat persoanelor care suferă de alergii la polen şi produse apicole. Dacă în timpul administrării produsului, apar reacţii alergice, tratamentul trebuie întrerupt de îndată. A se păstra în locuri răcoroase. Expunerea la surse de căldură poate provoca descompunerea capsulelor.

Recomandat în afecţiuni

Afecţiune Mod de administrare
Dimineata – Pranz – Seara
Atrofie musculara (luat cu sirop Noni si coenzima Q10) 1-0-0
Boala Alzheimer 1-1-0
Crestere (stimulator) 0-1-0
Leucopenie (scaderea numarului de leucocuite) 1-0-0
Malabsorbtie intestinala 1-0-1
Pojar, rujeola 1-0-1
Scrasnit din dinti 0-0-1
Tuberculoza 1-1-0
Varsat de vant 1-0-1