Mega CoQ10 PLus (60 capsule)

Preţ de la: 175,5 lei193,0 lei

Mega CoQ10 Plus e un produs ce conţine o doză mare de coenzima Q10, ce vă ajuta să vă simţiţi plini de energie, contribuie la normalizarea tensiunii arteriale, menţinerea sănătăţii inimii, a ochilor dvs. şi menţinerea abilităţilor mentale. Are contribuţii semnificative în evitarea crizelor de migrenă şi creşterea potenţei sexuale.

Şterge
Cod produs: CV0176 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Pe lângă stresul fizic şi psihic crescut, fumatul sau administrarea unor medicamente ne solicită suplimentar organismul. În aceste cazuri, nivelul de CoQ10 din sânge trebuie să crească mai mult pentru a fi eficient.

O capsulă de Mega CoQ10 Plus furnizează tot atâta CoQ10 cât 1.3 kg de ficat de vita sau 6.4 kg de piept de pui !

În plus, consumând CoQ10 într-o doză mai mare putem face foarte mult pentru menţinerea sănătăţii cardiace, normalizarea tensiunii arteriale, menţinerea capacităţilor mentale. Mai mult, persoanele care suferă de migrene au raportat aceste efecte pozitive in urma administrarii de CoQ10.

Cui recomandăm produsul Mega CoQ10 Plus?

• Persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense şi sportivilor pentru a-i ajuta să dobândească mai multă energie.
• Persoanelor suferind de boli cardiovasculare şi probleme ale tensiunii arteriale, precum şi celor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii şi funcţionării normale a acestor organe.femeie citeste o carte
• Persoanelor suferind de migrene.
• Persoanelor suferind de tinitus.
• Persoanelor afectate de probleme ale gingiilor.
• Bărbaţilor care doresc să-şi îmbunătăţească potenţa sexuală.
• În cazul persoanelor care consumă anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, medicamente pentru controlarea ritmului cardiac sau preparate folosite pentru tratarea diabetului.
• Fumătorilor.
• Persoanelor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii ochilor.
• Persoanelor care sunt în căutarea unei protecţii antioxidante puternice.

După ce am analizat cu atenţie rezultatele ultimelor cercetări, am ajuns la concluzia că o doza crescută de CoQ10 are efecte benefice complet noi. În timp ce o doză scăzută poate sprijini vitalitatea de zi cu zi a organismului, o doză zilnică de 50-100-120 mg poate avea ca rezultat o ameliorare semnificativă a stării în caz de insuficienţă cardiacă, hipertensiune arterială, migrenă sau paradontoză.

Din acest motiv am introdus produsul Mega CoQ10 Plus care conţine 50 mg de Q10 şi Super Mega CoQ10, cu 120 mg Q10 şi, de asemenea, am mărit produsul existent Super CoQ10 Plus (20 mg), acum avand 120 capsule, fără a modifica preţul.

Ştiaţi că administrarea zilnică a 3×50 mg de coenzima Q10 poate reduce la jumătate numărul crizelor de migrenă şi, de asemenea, poate reduce durata acestora în mod considerabil?

Ingrediente Mega Coq10 Plus

50 mg Coenzima Q10
10 mg Vitamina E
6 mg Beta-caroten
10 mcg Seleniu

Alte Ingrediente: Agent de îngroşare – făină de orez; stabilizator – celuloză microcristalină; gelifiant – gelatină; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu…q.s.

Mod de administrare

1 capsulă pe zi.

A se păstra la loc uscat şi răcoros!Calitatea coenzimei Q10 pure începe să se deterioreze la temperaturi de peste 35 °C. Femeile însărcinate şi cele care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.