Super Mega CoQ10 (30 capsule)

Preţ de la: 178,5 lei196,4 lei

Super Mega CoQ10 (30 capsule) este un produs cu o doză extrem de ridicată de CoQ10, cu adaos de antioxidanţi, fiind recomandat în scop terapeutic. Dacă CoQ10 este consumată în doze ridicate,numeroasele sale beneficii pot fi mai pronunţate. Cu produsul nostru, puteţi contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii dvs. luând o singură capsulă.

Şterge
Cod produs: CV0181 Categorie: Etichete: , , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Noul nostru produs cu o megadoză de Q10, Super Mega CoQ10, conţine 120 mg de Q10 în fiecare capsulă, precum şi binecunoscutul trio beta-caroten, vitamina E şi seleniu. Bineînţeles, vă puteţi pune întrebarea dacă toţi avem nevoie de o doză aşa de mare sau dacă este prea mult.

Dacă organismul funcţionează normal, o doză atât de ridicată nu este necesară; produsul se adresează în special celor care consumă coenzima Q10 în scopuri terapeutice. În cazul lor, cu siguranţă această doză nu este prea mare!

Rezultatele ultimelor cercetări ne-au convins că merită să adăugăm paletei noastre de produse un produs cu o doză ridicată de Q10, fiindcă o serie de efecte ale Q10 pot fi amplificate de o doză sporită. În plus, luând doar o capsulă pe zi, putem contribui semnificativ la îmbunătăţirea calităţii vieţii noastre.

Cui recomandăm produsul Super Mega CoQ10?

• persoanelor care au probleme cardiovasculare şi hipertensiune,
• celor care au suferit un infarct,
• celor care suferă de migrene,
• celor care au probleme cu gingiile,
• celor care suferă de acufenă,
• bărbaţilor, pentru îmbunătăţirea fertilităţii,
• celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă de excepţie.

Haideţi să vedem ce ştim deja despre CoQ10!

• Consumul a 100 mg de coenzima Q10 pe zi poate reduce eficient hipertensiunea arterială.

• Administrarea a 120 mg de CoQ10 pe zi poate sprijini semnificativ recuperarea în urma infarctului şi poate reduce riscul altor infarcte.

• Administrarea a 3×100 mg Q10 pe zi poate reduce semnificativ simptomele acufenei.

Cine mai poate beneficia de pe urma unei doze ridicate de CoQ10?

• 3×100 mg de CoQ10 pe zi pot îmbunătăţi semnificativ starea celor care suferă de migrene.

• 200 mg CoQ10 pe zi pot creşte motilitatea spermatozoizilor, îmbunătăţind astfel fertilitatea masculină.

• 150 mg de CoQ10 pe zi pot reduce efectele negative ale radicalilor liberi şi pot accelera activitatea enzimelor antioxidante ale organismului.

Ştiaţi că, în momentul de faţă, se desfăşoară o serie de studii care doresc să demonstreze că Q10 poate avea şi alte efecte benefice, cum ar fi: reducerea efectelor secundare ale unor medicamente (de exemplu statinele) ce pot provoca durere, oboseală şi slăbiciune; creşterea fertilităţii femeilor; îmbunătăţirea stării pacienţilor care suferă de inflamaţii, depresie maniacală, tumori, diabet, Alzheimer, Parkinson şi boala Huntington?

Ingrediente Super Mega CoQ10

120 mg Coenzima Q10
10 mg Vitamina E
0.6 mg Beta-caroten
10 mcg Seleniu

Alte Ingrediente: Agent de îngroşare – făină de orez; stabilizator – celuloză microcristalină; gelifiant – gelatină; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu…q.s.

Mod de administrare

1 capsulă pe zi.

Produsul este sensibil la căldură şi lumină, a se depozita cu atenţie. Calitatea coenzimei Q10 pure scade la temperaturi de peste 35° Celsius. Femeile însărcinate şi care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe consumul de CoQ10. Cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului în paralel cu anticoagulante.