CoQ10 Lozenges (30 tablete)

Preţ de la: 103,5 lei113,9 lei

Produsul CoQ10 Lozenges (Sublingual) este o tabletă care conţine CoQ10 cu aromă naturală de lămâie şi care se aşază sub limbă, ceea ce facilitează absorbţia mai rapidă şi mai blândă, deoarece ingredientele active evită sistemul digestiv şi ajung la celule intrând direct în fluxul sangvin.

Şterge
Cod produs: CV0220 Categorie: Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Gama noastră conţine mai multe produse cu CoQ10, printre care  CoQ10 Lozenges (cunoscuta si sub vechea denumire de CoQ10 Subingual) cu absorbţie rapidă, Super CoQ10 Plus cu doză medie de CoQ10 şi MegaCoQ10 Plus cu o megadoză de CoQ10. Îţi recomandăm tabletele sublinguale cu CoQ10, deoarece au o aromă plăcută de lămâie, se consumă uşor, iar ingredientul activ se absoarbe rapid în organism.

O tabletă de CoQ10 Lozenges furnizează tot atâta CoQ10 cât 6 kg de somon sau aproape 2 kg de pui !

CoQ10 Lozenges reprezinta varianta ideala, deoarece contine o doză mai ridicată de coenzima Q10, si anume 30 mg. Plasarea tabletei sub limbă permite o absorbţie mai rapidă şi mai uşoară, fiindcă substanţele active pătrund direct în fluxul sanguin. Nu trebuie să vă faceţi probleme în legătură cu gustul; produsul are o aromă plăcută de lămâie, deoarece substanţa activă este extrasă din surse naturale.

Cui recomandăm produsul CoenzimaQ10 Lozenges?

• Persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense sau duc un stil de viaţă stresant, pentru a-i ajuta să dobândească mai multă energie.
• Celor care se găsesc în situaţii ce necesită randament imediat (ex: înaintea examenelor sau antrenamentelor fizice).
• Persoanelor care suferă de probleme de absorbţie sau digestive.
• Persoanelor afectate de probleme ale gingiilor.
• Suferinzilor de tinitus.
• Persoanelor care au un regim alimentar dezechilibrat.
• Persoanelor care iau anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, medicamente pentru controlarea ritmului cardiac sau preparate folosite pentru tratarea diabetului.
• Fumătorilor.
• Celor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii inimii.
• Celor cu vârsta peste 30 ani.

Ce este coenzima Q10?

CoQ1o este o substanta liposolubila (n.r. solubil in grasimi sau uleiuri), cunoscuta si sub denumirea de ubichinona Q10 (din latinescul ubique),ceea ce, printre altele, înseamnă că, pentru a fi eficientă trebuie consumată cu regularitate, o perioadă îndelungată, chiar şi după ce şi-a făcut efectul.

O celula fara CoQ10 poate fi comparata cu un motor fara bujii, pentru ca nu e capabila sa produca “scanteia“, energia vitala tuturor celulelor . Mecanismele complexe de generare a energiei in celule, in care CoQ10 joaca un rol extrem de important, sunt numite procese bio-energetice.

Desi Coenzima Q10 este sintetizată de organism, producerea acesteia scade după vârsta de 30 de ani. De aceea suplimentarea cu coenzima Q10 este importantă pentru persoanele peste 30 de ani.

Care e doza zilnica recomandata de coenzima Q10?

Gramajul substantei active a fost stabilit in functie de recomandarile expertiilor, care au estimat ca doza zilnica de prevenire, si/sau mentinere este de 10-30 mg de coenzima Q1o.

Dar asta, bineinteles, doar in cazul in care aveti un meniu foarte variat, nu fumati, nu folositi medicamente pe termen lung (in special pentru reducerea nivelului colesterol), nu aveti mai mult de 35 de ani, nu sunteti afectati de stres,  sau nu suferiti de boli degenerative, etc. In caz contrar, doza zilnica recomandata poate sa creasca, ajungand chiar si la 200 mg!

In ce afectiuni s-a dovedit eficientă coenzima Q10?

• Nu este un secret faptul ca persoanele cu probleme cardiovasculare sau cu hipertensiune arteriala isi pot imbunatatii boala consumand coenzima Q10. O doza zilnica de 2 x 50 miligrame de CoQ10 poate normaliza tensiunea arteriala.

• O doză zilnică de 120 mg CoQ10 poate reduce semnificativ apariţia infarctului şi poate sprijini recuperarea post-infarct si diminueaza riscul de aparitie al altor afectiuni.

• Desi eficienta coenzimei Q10 e cunoscuta de multa vreme, cercetatorii inca fac studii amanuntite, descoperind lucruri formidabile cu privire la aceasta substanta. Spre exemplu, au confirmat faptul ca Q10 contribuie semnificativ la mentinerea sanatatii mentale, la varstnici. In plus, s-a constatat ca s-a redus la jumatate numarul crizelor cauzate de migrene, iar durata acestora poate fi scurtata considerabil cu ajutorul unei doze zilnice de 3 x 50 mg.

• Un lucru mai putin cunoscut e acela ca Q10 poate fi eficienta si pentru cei care sufera de gingivita, ameliorand sau chiar eliminand simptomele, chiar daca e administrata doar o cantitate de 50 mg zilnic.

Ştiaţi că prin participarea la realizarea proceselor energetice ce au loc în membrana mucoasă a cavităţii bucale CoQ10 poate avea un efect benefic asupra inflamaţiilor locale ale gingiilor?

Ingrediente CoQ10 Lozenges

30 mg Coenzima Q10

Alte Ingrediente: Îndulcitori – fructoză, manitol; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomerant – dioxid de siliciu; corector de aciditate – acid malic; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu; aromă naturală de lămâie…q.s.

Mod de administrare

1 tabletă pe zi. Tableta se lasă să se dizolve sub limbă; nu se înghite întreagă.

Acest produs este sensibil la căldură şi lumină, lucrul de care trebuie ţinut seama în momentul alegerii locului de depozitare. Calitatea coenzimei Q10 pure începe să se deterioreze la temperaturi de peste 35 °C. Femeile însărcinate şi mamele care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului lor înainte de a începe folosirea acestui produs.