Mega qProtect (90 tablete)

Preţ de la: 142,5 lei156,8 lei

Mega qProtect este un preparat cu o megadoză de antioxidanţi care conţine vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante, protejându-ne astfel celulele mai eficient şi de o manieră mai specifică. Ginkgo, ceaiul verde şi CoQ10 energizează, stimulează circulaţia sangvină şi menţin funcţiile cardiace şi cerebrale normale.

Şterge
Cod produs: FL0091 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Mega qProtect (90 tablete) conţine o megadoză de antioxidanţi care contribuie la îmbunătăţirea fluxului sanguin şi are efect vasodilatator. Aceste două produse, Mega qProtect şi qProtect, datorită Ginkgo Biloba din compoziţie, au acţiune de stimulare a circulaţiei, în special a circulaţiei cerebrale, reduc stările depresive, diminuează vertijul, cefalea, zgomotele auriculare şi tulburările de concentrare.

Cui recomandăm produsul Mega qProtect?

• Persoanelor supuse unui efort mental intens, în perioadele de examene, sau persoanelor afectate de stresul la locul de muncă, pentru a le îmbunătăţi concentrarea.
• proprietati antioxidante ginkgo bilobaPersoanelor în vârstă, pentru a-şi menţine funcţiile cerebrale şi memoria la un nivel normal.
• Persoanelor care suferă de probleme cardiace.
• Celor ai căror ochi sunt supuşi unui efort mare.
• Persoanelor care prezintă senzaţia de răceală a extremităţilor.
• Suferinzilor de tinitus.
• Fumătorilor activi sau pasivi.
• Persoanelor care consumă regulat alcool.
• Tuturor celor care-şi doresc o protecţie antioxidantă mai eficientă şi fortifierea sistemului imunitar.

Ce tipuri de antioxidanţi există?

Vitaminele A, E şi C sunt cele mai cunoscute vitamine cu efect antioxidant. Seleniul, zincul, cuprul şi manganul sunt unele din cele mai cunoscute minerale antioxidante. În plus, există şi antioxidanţi de origine vegetală, cum ar fi catechinele din ceaiul verde, acidul elagic din fructele de pădure sau resveratrolul din familia polifenolilor şi antocianinele din acai. În sfârşit, ultimul grup este format din antioxidanţi de tipul CoQ10, pe care organismul uman îi produce, de asemenea, dar care trebuie suplimentaţi odată cu înaintarea în vârstă.

Stiaţi că anumite circumstanţe, pe care le considerăm normale în prezent, cum ar fi stresul, un regim alimentar dezechilibrat, bolile cronice sau consumul de medicamente, cresc nevoile de antioxidanţi ale organismului?

Ingrediente Mega qProtect

100 mg Vitamina C (din ascorbat de calciu şi ascorbil 6-palmitat)
50 mg L-cisteină
50 mg Vitamina E
10 mg L-glutation
10 mg Extract de Ginkgo Biloba(24% flavonoglicozide standard)
7.5 mg Extract de ceai verde(20% polifenoli)
5000 mcg Beta-caroten
5 mg Coenzima Q10
4 mg Zinc (citrat)
2.5 mg Complex licopenic
2.5 mg Extract de afine (25% antocianine)
1 mg Mangan (gluconat)
750 mcg Retinol
50 mcg Acid alfalipoic
25 mcg Seleniu (L-selenometionină)

Alte Ingrediente: Colorant – carbonat de calciu; stabilizator – celuloză microcristalină; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu; agent de glazurare – glazură farmaceutică, talc……………q.s.

Mod de administrare

2-4 tablete pe zi după mese.

În cazul în care acest produs este administrat pe o perioadă îndelungată şi în doze mari, pot apărea efecte adverse precum erupţii ale pielii, anxietate, insomnie, diaree sau vomă. Consumul de Gingko biloba nu este recomandat în perioada sarcinii şi alăptării, pe durata urmării unei medicaţii cu anticoagulante sau înaintea unei intervenţii chirurgicale, deoarece poate creşte timpul necesar coagulării sângelui. Pacienţii suferind de diabet trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.