Descriere
În cazul în care sunteţi sănătos şi aveţi în jur de 30 de ani, trebuie să începeţi cu cea mai mică doză, de 20 mg, exact cantitatea de coenzima Q10 pe care o gasiti intr-o capsula de Super CoQ10 PLUS. Cu ajutorul acestui produs puteţi compensa stresul rezultat din stilul de viaţă, vă puteţi întări sistemul imunitar, vă puteţi creşte forţa şi depozitele de energie ale organismului. Indiferent de vârstă, de acum încolo nu veţi mai avea probleme să ţineţi pasul cu cei mult mai tineri.
O capsulă de Super CoQ10 PLUS furnizează tot atâta CoQ10 cât 4 kg de somon sau 1,2 kg de pui !
Binecunoscutul trio beta-caroten – vitamina E – seleniu nu putea fi omis din acest produs. Aceste substanţe se numără printre cei mai importanţi antioxidanţi chiar şi luate individual, însă, dacă sunt aplicate în combinaţie, îşi pot accentua reciproc efectele.
Cui recomandăm produsul Super CoQ10 PLUS?
• Celor cu vârsta peste 30 ani.
• Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense.
• Celor care duc un stil de viaţă stresant.
• Fumătorilor.
• Persoanelor care au un regim alimentar dezechilibrat.
• Celor care iau anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, medicamente pentru controlarea ritmului cardiac sau preparate folosite pentru tratarea diabetului.
• Suferinzilor de tinitus.
• Persoanelor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii inimii.
• Tuturor celor care doresc să îşi menţină tinereţea şi să ţină pasul cu stilul lor de viaţă.
De unde primesc celulele CoQ10?
Cu toate ca fiecare celula din organism produce CoQ10, ele isi extrag anumite tipuri de coenzima Q din alimente si le transfora in CoQ10 in ficat, deoarece aceasta e singura molecula utilizabila in procesul de generare a energiei in organismul uman.Dar problema e ca aceste procese pot fi afectate de boli sau procesul de imbatranire. Cu alte cuvinte, chiar in momentul in care organismul are nevoie cel mai mult de aceasta “substanta stimulanta“, cantitatea sa e insuficienta.
O alta problema e ca cele mai bogate surse de CoQ sunt o serie de alimente (carnea, ficatul, ouale) care reprezinta, deasemenea, (cu exceptia pestelui), si surse de grasimi animale saturate si colesterol. Legumele sunt si ele o sursa potrivita de CoQ10 , cu toate ca intr-o cantitate mult mai mica. Procesarea alimentelor duce la scaderea semnificativa a cantitatii de CoQ10 din acestea.
Ştiaţi că organismul uman este capabil să producă CoQ10, dar, odată cu vârsta de 30 ani, această producţie scade şi există chiar anumiţi factori (ex: fumatul, anumite medicamente etc), care pot inhiba producţia de CoQ10?