qProtect (90 tablete)

Preţ de la: 57,0 lei62,7 lei

qProtect este un produs pe bază de ginkgo biloba ce stimulează circulaţia sangvină normală, funcţiile cerebrale normale, concentrarea mentală şi păstrarea memoriei. Am completat această formulă cu patru antioxidanţi importanţi (vitamina C, betacaroten, vitamina E şi seleniu), care sunt extrem de eficienţi, dacă sunt luaţi împreună.

Şterge
Cod produs: FL0024 Categorie: Etichete: , , , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Popularitatea lui qProtect (cunoscut in trecut ca Protect4Life), principalul nostru produs antioxidant de la Calivita, nu se datoreaza intamplarii, caci ingredientul sau principal, Ginkgo biloba, aparuta in urma cu 200 milioane ani, e o planta unica, ce a supravietuit tuturor catastrofelor din istoria antica.

Acest lucru se datoreaza mai ales substantei sale genetice stabile, care rezista oricaror boli, conditiilor meteriologice si poluarii din aer, mai mult decat atat, planta a inflorit chiar si dupa un atac nuclear si a continuat sa reziste.

Cui recomandăm produsul qProtect?

• Celor care-şi doresc o protecţie antioxidantă zilnică.
• Persoanelor care au un stil de viaţă stresant.
• Persoanelor care vor să-şi menţină prospeţimea fizică şi mentală.
• Vârstnicilor, pentru a-şi păstra funcţiile cerebrale normale şi memoria.
• Persoanelor suferind de probleme cardiovasculare.
• Tuturor celor care prezintă adeseori extremităţi reci.
• Persoanelor afectate de tinitus.
• Persoanelor al căror regim alimentar este incomplet.
• Fumătorilor activi sau pasivi şi locuitorilor oraşelor cu aer poluat.
• Celor care consumă alcool cu regularitate.

Care sunt beneficiile consumului de ginkgo biloba?

Stiinţa din zilele noastre recunoaste spectrul larg de beneficii pentru sanatate al plantei Ginkgo biloba. Problemele de vasoconstricţie, problemele de auz si vedere datorate unor afecţiuni circulatorii, amorţeala, extremitaţiile reci si, mai ales, bolile circulatorii datorate varstei, pierderile de memorie si vertijul, devin din ce in ce mai frecvente. Excelenţa plantei ginkgo biloba rezida in faptul ca are in compoziţia sa substante ce stimuleaza aprovizionarea cu sange si, actionand asupra vaselor sanguine, le stabilizeaza.

In produsul qProtect, pe langa ginkgo biloba, am inclus si alte ingrediente active care asigura protecţia antioxidanta de zi cu zi a celulelor, cum ar fi vitamina E, responsabila pentru aspectul vostru tineresc, si seleniu, un element important al sistemului care protejeaza impotriva proliferarii excesive a celulelor. Faceţi zilnic ceva pentru menţinerea formei voastre fizice si prospeţimii mentale si combateţi oboseala, stresul si bolile in mod eficient.
Ştiaţi că?

Ştiaţi că radicalii liberi apar nu numai datorită circumstanţelor externe, ci sunt produşi şi de organizmul nostru zi după zi? Antioxidanţii ajută la protejarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi încetinesc apariţia semnelor vizibile ale îmbătrâniri.

Ingrediente qProtect

60 mg Vitamina C
50 mg Frunze de Ginkgo Biloba
3000 UI Beta-caroten
10 UI Vitamina E
20 mcg Seleniu (seleniumetionină)

Alte Ingrediente:Stabilizatori – carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – dioxid de siliciu, stearat de magneziu; agenţi de glazurare – talc, glazură farmaceutică………………..q.s.

Mod de administrare

1-3 tablete pe zi.

În cazul în care acest produs este administrat pe o perioadă îndelungată şi în doze mari, pot apărea efecte adverse precum erupţii ale pielii, anxietate, insomnie, diaree sau vomă. Consumul de Gingko biloba nu este recomandat în perioada sarcinii şi alăptării, pe durata urmării unei medicaţii cu anticoagulante sau înaintea unei intervenţii chirurgicale, deoarece poate creşte timpul necesar coagulării sângelui. Pacienţii suferind de diabet trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.