Descriere
Eficiența resveratrolului este influențată de modul în care ajunge în organism. Acesta poate fi cel mai bine absorbit din fructe și vin, deoarece în acestea poate fi găsit în mod natural, în acelaşi timp însă este extrem de dificil de consumat din aceste surse o cantitate atât de mare încât să furnizeze o cantitate suficientă de resveratrol.
Ar trebui să beţi 10 sticle de vin roşu şi să consumaţi 4 kg de somon pentru a obţine cantitatea de resveratrol şi CoQ10 care se găseşte într-o singură capsulă de Resveratrol Plus !
În suplimentele alimentare moderne, resveratrolul nu se află ca o substanţă de sine stătătoare, ci “într-o stare apropiată de cea naturală“, de exemplu, împreună cu sâmburii de struguri, ceea ce asigură cea mai eficientă absorbție și utilizare.
Cui recomandăm produsul Resveratrol Plus?
• Persoanelor afectate de probleme cardiovasculare şi ale tensiunii arteriale şi celor al căror istoric familial sugerează posibilitatea transmiterii ereditare a acestor boli, precum şi tuturor celor care doresc să menţină funcţionarea sănătoasă a organismului lor.
• Persoanelor supuse unui stres fizic sau mental intens.
• Celor care au un stil de viaţă stresant.
• Fumătorilor.
• Persoanelor care vor să se bucure de efectele benefice ale resveratrolului fără să consume alcool.
• Tuturor celor care-şi doresc o viaţă nu doar lungă, ci şi mai sănătoasă şi mai plină de energie.
Ce este resveratrolul?
Resveratrolul este un antioxidant cu numeroase beneficii pentru sanatate, care poate fi gasit in diferite alimente, dar care poate fi administrat si sub forma de suplimente alimentare. Multa vreme polifenolul resveratrol nu a fost luat in seama, pana cand s-a descoperit ca e continut in cantitati destul de mari in strugurii rosii respectiv vinul rosu. Mai exact, resveratrol e secretat de catre strugurii din vita de vie, atunci cand acestia sunt atacati de ciupercile si bacteriile parazite.
Ajuns in organismele animale, acest resveratrol s-a dovedit a avea efecte terapeutice neobisnuit de puternice. In 2003, biologul american, dr. David Sinclair a descoperit ca administrarea de resveratrol prelungeste viata insectelor cu pana la 54%. In 2006, un grup de cercetatori italieni au demonstrat ca pestii hraniti cu suplimente de resveratrol traiesc in medie cu 30% mai mult, sunt mai rezistenti la efort si, in plus, au o mult mai mare abilitate de a evita stimulii neplacuti.
Care sunt beneficiile consumului de resveratrol?
• este cel mai puternic antioxidant: resveratrol e de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C;
• incheaga si indeparteaza radicalii liberi din organism;
• normalizeaza nivelul de lichide in sange;
• scade nivelul de colesterol cu densitate mica (LDL) si creste nivelul colesterolului cu densitate mare (HDL);
• resveratrolul e o substanta antitumorala: incetineste cu 50% sporirea celulelor cancerigene sau poate chiar sa le opreasca, iar in acelasi timp stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare;
• mentine capacitatea de functionare normala a trombocitelor, ajuta la scaderea vascozitatii sangelui, imbunatatindu-se astfel circulatia sangelui, arterele ramanand elastice;
• resveratrolul are un puternic efect antiinflamator si antibacterian;
• mentine fermitatea pielii, elasticitatea si impiedica imbatranirea prematura;
• este un bun antialergic;
• imbunatateste capacitatea memoriei;
• creste imunitatea organismului impotriva stresului;
• scade nivelul de glicemie si este foarte bun in cazul afectarii retinei la diabetici si cei care sufera de hipertensiune arteriala;
• resveratrolul imbunatateste vederea;
• reface structura genelor afectate, impiedicand astfel mostenirea diabetului si a hipertensiunii arteriale;
• scade riscul de boli cardiovasculare cu 30%-50%.
Ştiaţi că francezii, faimoşi pentru consumul lor moderat de vin, sunt mai sănătoşi şi trăiesc mai mult în comparaţie cu alte popoare care consumă cantităţi asemănătoare de acizi graşi saturaţi? S-a descoperit că efectul benefic nu este rezultatul alcoolului în sine, ci a resveratrolui care se găseşte în vinul roşu.