Reducere!

Rhodiolin (120 capsule)

Preţ de la: 150,0 lei165,0 lei

Rhodiolin îmbunătăţeşte rezistenţa organismului la îmbolnăviri şi, în acelaşi timp, reduce stresul şi simptomele cauzate de un stil de viaţă agitat. Este extrem de util în situaţii de studiu, practicarea unui sport sau control al stresului; reduce oboseala mentală şi contribuie la îmbunătăţirea stării generale.

Şterge
Cod produs: CV0128 Categorie: Etichete: , , , , , , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Ingredientul principal al produsului Rhodiolin de la Calivita este rhodiola rosea, o plantă adaptogenă. Ingredientele active ale acestei plante au efecte benefice asupra sistemului nervos central, ceea ce poate duce la creşterea concentrării mentale şi performanţelor fizice şi mentale.

Completat cu zinc, Rhodiolin îmbunătăţeşte rezistenţa organismului la îmbolnăviri şi, în acelaşi timp, reduce stresul şi simptomele cauzate de un stil de viaţă agitat.

Pentru restabilirea echilibrului emoţional şi managementul stresului, recomandăm Rhodiolin, un produs pe bază de plante, care nu creează dependenţă şi nu are efecte adverse.

Stresul îţi dă bătăi de cap?

Atunci când eşti expus la un stres intens în viaţa de zi cu zi, care este primul lucru la care apelezi? Adu-ţi aminte! CaliVita are un produs extraordinar care îţi permite să abordezi problemele cotidiene în mod relaxat. Rhodiolin te poate ajuta atunci când eşti obosit, stimulând creşterea performanţelor fizice şi mentale.

Cui recomandăm produsul Rhodiolin?

Omului modern, supus aproape în orice moment al zilei stresului, având responsabilităţi permanente faţă de familie şi serviciu.

Celor supuşi unui efort fizic sau mental intens.

Persoanelor care doresc să-şi menţină nivelul general de energie şi concentrare sau care doresc să crească rezistenţa organismului lor împotriva bolilor.

Celor care suferă de forme uşoare de insomnie, pentru a le ajuta să adoarmă şi să se trezească cu uşurinţă.

Despre Rhodiolin

Capsulele de Rhodiolin au fost introduse in reteaua globala Calivita cu peste un deceniu in urma, iar succesul de care se bucura a ramas neschimbat.

cum te ajuta rhodiolin de la Calivita

Pe baza feedback-ului primit de la consumatori, am concluzionat ca unii dintre acestia il folosesc pentru a reduce sau controla tensiunea inerenta existentei de zi cu zi sau in situatii stresante neasteptate, in vreme ce altii il folosesc pentru a-si mentine nivelul general de energie si concentrare mentala.

Daca este administrat inainte de culcare, poate stimula un somn bun pe durata noptii, echilibrand nivelul de stres acumulat in timpul zilei. In plus, poate functiona ca adjuvant natural in tratamentul depresiei.

Ce este Rhodiola rosea?

Planta Rhodiola rosea e studiata in mod constant in unele tari ale lumii. Conform studiilor de specialitate, administrarea unei doze individuale de extract din rhodiola rosea reduce stresul acut. Produsul Rhodiolin e eficient in tratarea bolilor insotite de oboseala generala si poate creste rezistenta generala a celulelor impotriva efectelor nocive externe.

Deasemenea, poate avea un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, in probleme de aritmie sau stres. Conform unor date, formulele pe baza de Rhodiola rosea pot stopa cresterea tumorilor maligne, precum si formarea metastazelor in ficat.

Prin urmare, merita sa recurgeti la ajutorul naturii, daca simtiti ca sistemul imunitar si organismul au nevoie de un ajutor bland si echilibrat.

Care sunt efectele rhodiolei rosea?

• Are capacitatea de a echilibra functiile psihice, de a imbunatati si a restabili capacitatea de aparare a organismului si imunotoleranta; Rhodiolin mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal;

• Sub efectul stresului, rhodiolin creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea acestora la un nivel corespunzator; Rhodiolin are capacitatea de a diminua efectul nociv al stresului asupra inimii;

• Poate fi folosit si pentru cresterea potentei sexuale, fiind totodata eficient si in eliminarea disfunctiilor sexuale, atat la barbati cat si la femei. Persoanele ce sufera de diabet pot folosi Rodiolin pentru a accelera procesul de secretie al insulinei, lucru ce are ca efect reducerea nivelului glicemiei.

Rosavinul si Salidrosida sunt 2 substante active ce se gasesc in Rhodiolin si al caror rol este acela de a creste nivelul serotoninei in creier, motiv pentru care acest produs este atat de eficient in lupta cu depresia. Pe langa toate astea, Rodolin e si un antioxidant foarte puternic ce va ajuta organismul in lupta cu radicalii liberi;

• Imbunatateste performanta sportivilor si creste capacitatea de rezistenta a acestora, facilitand utilizarea mai eficienta a rezervelor metabolice; Pentru ca are capacitatea de a imbunatati starea generala, Rodolin asigura prospetimea psihica, optimizeaza memoria si, in general, munca intelectuala;

• Persoanele stresate au tendinta de a adopta un stil de viata nesanatos, ce include fumatul, consumul in exces al alcoolului si alimentatia fast-food, cu ingrediente nocive si foarte saraca in nutrienti. Pe de alta parte, stresul prelungit slabeste imunitatea si creste astfel vulnerabilitatea in fata virusurilor si bacteriilor.

Ştiaţi că plantele adaptogene sunt folosite de către organism numai în cantitatea de care acesta are nevoie? Nici mai mult, nici mai puţin! Datorită acestei caracteristici excepţionale, aceste plante, spre deosebire de medicamente, nu provoacă dependenţă, nu au efecte adverse cunoscute, cooperează blând cu organismul nostru, iar efectele lor rămân la fel de puternice, chiar dacă sunt consumate pe perioade mai îndelungate de timp.

Mod de administrare: 1 – 3 capsule pe zi sau conform recomandărilor.

Ingrediente Rhodiolin

100 mg Rhodiola rosea concentrat 5:1  (echivalent cu 500 mg pulbere)
5 mg      Zinc

Mod de administrare

1 – 3 capsule pe zi sau conform recomandărilor.

Recomandat în afecţiuni

Afecţiune Mod de administrare
Dimineata – Pranz – Seara
Accident vascular cerebral 1-1-1
Anorexie (lipsa poftei de mancare) 1-1-1
Apetit (crestere) – anorexie 2-1-2
Apetit sexual (crestere) 1-1-1 – inainte de masa
Aritmie cardiaca 2-1-1
Astm bronsic 1-1-1
Boala Crohn 1-1-1
Comotie cerebrala (prevenire) 1-1-1
Constipatie 1-1-1 se asociaza numai in cazul pacientilor cu depresie sau tulburare obsesiv-compulsiva.
Dependenta de droguri (tratament) 1-1-2 dupa masa
Depresie 1-1-1 (se administreaza dupa masa)
Epilepsie 1-1-1
Hipertensiune arteriala 1-0-2
Hipertiroidie 1-1-1
Infarct miocardic (prevenire) 1-1-1
Infertilitate 1-0-1 pt barbati/femei
Ingrasare 0-0-1
Insomnie 1-0-1
Menopauza 1-0-1
Nervozitate 1-0-1
Nevroza 1-1-1 20 zile apoi 1-0-1
Palpitatii 1-0-1
Parkinson 1-1-1
Psoriazis 1-1-1
Pitiriazis 1-1-1
Raul de miscare (kinetoza) 1-1-1
Riduri 1-0-1
Ritm cardiac (tulburari din lipsa de Ca, Mg, K, B2) 1-0-1
Schizofrenie 2-1-2 caps dupa masa
Senilitate 1-1-1
Sindrom premenstrual 1-0-1
Spasmofilia (Tetania Manifesta) 1-0-1
Stres 1-1-1
Tabagism (atenuare efecte nocive) 1-0-1
Ulcer gastroduodenal 1-0-1
Ticuri nervoase 1-0-1 inainte de masa
Tiroida autoimuna 1-0-1
Ejaculare precoce 1-1-1 – inainte de masa (3 luni)
AVC – acident vascular cerebral 1-1-1
ADENOM tiroidian – mamar 1-1-1
Amenoreea 1-1-1
Anxietate 2-1-1
Atac de panica 1-1-1 /zi dupa masa
Artropatie psoriazica 1-1-1
Sindromul Munchausen 2-1-1/zi dupa masa
Miastenia Gravis 1-1-1
Bronhopneumopatia obstructiva cronica 1-0-1
Boala si fenomenul Raynaud 1-0-1
Agorafobia 1-1-1
Dispareunia 1-1-2
Angina pectorala 1-1-1
ADENOM tiroidian 1-1-1
Copii hiperactiv 1 – 0 – 1
Gastrita 1 dimineata, 1 pranz, 1 seara (dupa masa)

S-ar putea să-ți placă și…