Stress Management (100 tablete)

Preţ de la: 84,0 lei92,4 lei

Stresul este inerent vieţii noastre de zi cu zi. În vreme ce stresul pozitiv ne este necesar, pentru că ne motivează şi ne face mai productivi, stresul negativ ne poate amărî viaţa, iar pe termen lung poate chiar conduce la apariţia unor boli. Preveniţi stresul adoptând un stil de viaţă şi un regim alimentar adecvat!

Şterge
Cod produs: FL0050 Categorii: , Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Datorită faptului că este un produs complex cu vitamina B, Stress Management sprijină funcţionarea normală a sistemului nervos, influenţează benefic echilibrul energetic al organismului, prin urmare  Stress Management se recomandă în special în caz de stres mental sau fizic crescut. Poate fi excelent completat de următoarele produse: Rhodiolin sau MagneZi B6

Cui recomandam produsul Stress Management?

  • Persoanele expuse la stres zilnic, datorită serviciului sau a stilului de viaţă.
  • Persoanelor supuse unui efort fizic intens.
  • Tuturor celor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar.

Care sunt simptomele deficientei de vitamina B?

Simptomele deficienţei de vitamina B pot include: în funcţie de tipul de vitamina B care este consumat în cantităţi insuficiente, simptomele pot varia de la lipsa poftei de mâncare, anemie şi probleme dermatologice, la probleme cardiace, musculare, nervoase şi metabolice.

Cum ajuta fiecare ingredient in parte din Stress Management?

Vitamina B1 – rol substantial in metabolismul glucidelor fiind necesara pentru functionarea normala a muschilor si a sistemului nervos.

Vitamina B2 – ajuta la asimilarea fierului (producerea de hemoglobina), la sinteza proteinelor, la catabolismul grasimilor si carbohidratilor.

Niacinamida – importanta in oxidarea biologica, producerea de energie, in anabolismul si catabolismul glucidelor si lipidelor. Esentiala pentru functionarea normala a sistemului digestiv, sistemului nervos, precum si pentru sinteza unor hormoni.

Acidul pantotenic – favorizeaza formarea epidermei si influenteaza pozitiv cresterea parului. E indispensabil pentru functionarea normala a glandelor suprarenale. stresul de la locul de munca

Acidul folic – impreuna cu alte vitamine participa la formarea globulelor rosii si eficientizează absorbtia de fier. Ajuta la metabolizarea anumitor aminoacizi si la sinteza acizilor nucleici. Deficienta de acid folic poate duce la deformari in primele stadii ale sarcinii (ex. spina bifida – coloana vertebrala deschisa la exterior).

Vitamina B6 – intra in componenta a numeroase enzime, participa la metabolismul aminoacizilor, acizilor grasi esentiali si fierului.

Colina – sporeste capacitatea de utilizare a acizilor grasi in organism, protejeaza ficatul impotriva degenerescentei grase si previne depunerile de colesterol pe peretii venelor si arterelor.

Inozitolul – esential pentru cresterea parului si prevenirea aterosclerozei. E o substanta ce descompune grasimile, fiind, de asemenea, indispensabila pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Vitamina B12 – rol semnificativ in sinteza proteinelor si in procesele metabolice ale glucidelor si acizilor grasi, dar si in formarea globulelor rosii. Stimuleaza pofta de mancare si cresterea.

Ştiaţi că boala numită Beri-Beri este provocată de o deficienţă de vitamina B1? Primele descrieri ale simptomelor acestei boli au fost menţionate în 2697 d.Hr., în China, dar legătura între simptome şi carenţa de vitamină a fost descoperită abia în 1937. În zilele noastre, aceasta încă mai apare din cauza consumului de orez brun, în Orientul Îndepărtat, şi din cauza alcoolimsmului, în ţările dezvoltate.

Ingrediente Stress Management

100 mg  Colină (bitartrat de colină)
100 mg  Inozitol
60 mg   Vitamina C (acid L-ascorbic)
30 mg   Magneziu (bisglicinat de magneziu)
15 mg    Niacinamidă
5 mg      Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu)
2 mg      Vitamina B6 (piridoxină HCl)
1.8 mg  Vitamina B2 (riboflavină)
1.3 mg  Vitamina B1 (tiamină HCl)
100 mcg Acid folic (acid pteroilmonoglutamic)
2 mcg   Vitamina B12 (ciancobalamină)

Mod de administrare

1-3 tablete pe zi sau conform recomandărilor.

Recomandat în afecţiuni

Afecţiune Mod de administrare
Dimineaţa – Prânz – Seara
Alcoolism 1-1-0 dupa masa
Alergie 1-1-0
Anemie feripriva 1-0-0
Anorexie (lipsa poftei de mancare) 1-1-0
Apetit (crestere) – anorexie 1-1-0
Astenie 1-0-0
Boala Vilebrand 1-1-0
Calculi renali (impiedica formarea), nisip (eliminare) 1-1-0
Eczeme 1-1-0
Halena (respiratie urat mirositoare) 1-1-0
Incaruntirea parului 1-1-0
Ingrasare 1-1-0 dupa masa
Litiaza renala 1-1-0
Memorie (imbunatatire) 1-0-0
Micoze – mancarimi de piele 1-1-0
Nevralgii 1-0-0
Par sanatos 1-0-0
Tulburari de circulatie periferica 1-1-0 15 zile
Polineuropatii 1-0-0
Ritm cardiac (tulburari din lipsa de Ca, Mg, K, B2) 1-0-0
Sciatica 1-1-1
Sindrom premenstrual 1-1-0
Spasmofilia (Tetania Manifesta) 1-1-0
Unghii cu pete albe 1-0-0
Zona Zoster 1-1-1 dupa masa
Ticuri nervoase 1-1-0 dupa masa
Amenoreea 1-1-0
Sindromul Munchausen 1-1-0
Copii hiperactivi 1 – 0 – 1

S-ar putea să-ți placă și…