Energy&Memory (90 tablete)

Preţ de la: 114,5 lei126,0 lei

Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care conţine cafeină naturală din guarana, lecitină, vitamine pentru stimularea activităţii fizice şi mentale, minerale şi antioxidanţi. Recomandat celor ce preferă să aleagă metode naturale pentru a-şi menţine nivelul de performanţă şi concentrare în perioadele de tensiune fizică sau mentală.

Şterge
Cod produs: CB0001 Categorie: Etichete: , , , , , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Energy&Memory este un produs cu multivitamine, minerale şi guarana. Guarana poate stimula gândirea într-un mod asemănător cafelei, în timp ce adaosul de vitamine şi minerale contribuie la funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos, acţionând ca antioxidant.

Când vine vorba de concentrare și reducerea oboselii, o tabletă de Energy&Memory este un double espresso cu cafeină, lecitină, magneziu și vitamina C!

În plus, colina şi lecitina sunt foarte importante pentru sprijinirea sistemului nervos, în special a funcţiei de învăţare. Folosind Energy&Memory , puteţi stimula funcţiile mentale fără efectele secundare ale băuturilor energizante.

Cui recomandăm produsul Energy&Memory?

• Persoanelor care trăiesc în condiţii de stres mental intens, precum studenţii aflaţi în sesiune sau angajaţii expuşi stresului de la locul de muncă, pentru a le ajuta să-şi menţină nivelul de concentrare şi să lupte împotriva oboselii.
• Sportivilor şi persoanelor afectate de tensiunea fizică, pentru a creşte nivelul de performanţă.
• Persoanelor care urmează o cură de slăbire.
• Conducătorilor de vehicule, pentru a-i ajuta să-şi menţină atenţia şi să-şi îmbunătăţească reflexele.
• Tuturor celor care doresc să contracareze senzaţia de oboseală şi să-şi îmbunătăţească starea generală.

Cum ajută ingredientele din Energy&Memory?

Guarana de ani de zile este utilizată pentru combaterea oboselii. Stimulează sistemul nervos central şi glandele suprarenale, motiv pentru care ne simţim învioraţi psihic. Îmbunătăţeşte funcţionarea aparatului cardiovascular, respectiv metabolismul carbohidraţilor. În cazul sportivilor – conform numeroaselor analize efectuate – poate îmbunătăţi performanţele, puterea fizică şi capacitatea de rezistenţă.

Lecitina este necesară pentru funcţionarea optimă a creierului, pentru învăţat, pentru înmagazinarea cunoştinţelor. Această grăsime naturală se află în componenţa fiecărei membrane celulare.

Colina este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase. Are un rol important în păstrarea memoriei. Absenţa colinei afectează memoria de scurtă durată, deoarece nu putem înmagazina informaţii noi. Asemenea deficienţe se pot întâlni la şcolari, la adulţii activi şi, cel mai des, la persoanele în vârstă.

Vitamina E elimină radicalii liberi din membrana celulară.

Vitamina C împiedică formarea radicalilor liberi prin reacţia în lanţ. Vitaminele A, C şi E acţionează sinergic, adică împreună au un efect mai mare decât fiecare separat.

Zincul este indispensabil pentru diviziunea celulară, pentru regenerarea şi înmulţirea celulelor. Protejează neuronii (celulele sistemului nervos central) de efectele nocive ale mediului înconjurător.

Seleniul îmbunătăţeşte utilizarea oxigenului de către organism şi, prin aceasta, oxigenarea creierului. Este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi. Efectele sale sunt intens stimulate de vitamina E.

Magneziul are un rol indispensabil în activitatea enzimatică, în absorbţia calciului şi a potasiului. Previne apariţia depresiei, ameţelilor, spasmelor musculare, afecţiunilor cardiovasculare şi hipertensiunii. Absenţa magneziului duce la perturbarea transmiterii impulsurilor nervoase şi musculare, provoacă hipersensibilitate şi nervozitate.

Care sunt simptomele deficienței generale de vitamine?

Simptomele deficienței generale de vitamine pot include: oboseală, lipsa poftei de mâncare și îmbolnăviri mai frecvente, din cauza rezistenței scăzute a organismului.

Stiaţi că în 2004 mai mult de o treime din populaţia adultă a Americii a adormit la volan – fapt recunoscut chiar de ei?


Ingrediente Energy&Memory

200 mg Colină
100 mg Extract de guarana
100 mg Lecitină
60 mg Vitamina C
57  mg Magneziu
10 mg Vitamina E
5 mg Zinc
20 mcg Seleniu

Alte Ingrediente: Stabilizator – celuloză microcristalină; agent de glazurare – hidroxipropil metilceluloză; antiaglomeranţi – stearat de magneziu, acid stearic, dioxid de siliciu; colorant – carbonat de calciu; triacetin; propilen glicol……………….q.s. Conţine soia.

Mod de administrare

3×1 tablete zilnic sau după recomandări.

Atenţie! În cazul în care consumaţi şi alte produse alimentare ce conţin cofeină, luaţi acest produs cu precauţie. A se evita de către femeile însărcinate şi cele care alăptează! Dacă suferiţi de boli cardiovasculare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a începe să folosiţi acest produs.