Vitamina C 1000 Plus (100 tablete)

Preţ de la: 98,5 lei108,4 lei

C1000 Plus sprijină activitatea de protecţie a sistemului nostru imunitar cu o megadoză de vitamina C cu eliberare prelungită şi măceşe provenite din culturi organice. În plus, contribuie la stimularea producţiei normale de colagen şi ajută la menţinerea sănătăţii vaselor de sânge, a oaselor, cartilajelor, dinţilor, gingiilor şi pielii.

Şterge
Cod produs: FL0020 Categorii: , Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Fiecare tabletă de C 1000 PLUS de la CaliVita conţine 1.000 mg de vitamina C cu eliberare întârziată, cu un conţinut suplimentar de măceşe organice, pentru o protecţie şi mai puternică. Considerate a fi una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, măceşele conţin şi anumite flavonoide, care, la rândul lor, pot fi de ajutor în asigurare a protecţiei celulelor noastre.

O tabletă de vitamina C 1000 Plus furnizează tot atâta vitamina C cât 2 kg de portocale sau 20 kg de mere !

În plus, vitamina C are capacitatea de a neutraliza radicalii liberi si a regenera alţi antioxidanţi, cum ar fi vitamina E. Asta înseamnă că molecula de vitamina E poate asigura în continuare protecţia organismului chiar şi după înlăturarea atacului unui radical liber.

Cui recomandăm produsul C 1000 Plus?

• Celor susceptibili la infecţii.
• Tuturor persoanelor în lunile reci de iarnă, pentru a oferi un sprijin mai puternic sistemului imunitar.
• Sportivilor şi persoanelor care depun un efort fizic intens, pentru a reduce epuizarea.
• Celor care suferă de stres mental intens, pentru a sprijini funcţionarea normală a sistemului nervos.
• Vârstnicilor şi convalescenţilor.
• Pentru a intensifica absorbţia fierului (în special femeilor fertile şi pacienţilor care suferă de anemie feriprivă).

Ce spun studiile despre vitamina C?

În SUA, una din cinci persoane suferă de simptome de astm sau alergie, aceasta din urmă aflându- se pe locul al cincelea pe lista cu cele mai frecvente boli. De fapt, alergia este o reacţie excesivă a sistemului imunitar când acesta identifică greşit o substanţă inofensivă ca fiind nocivă.

Conform teoriilor, suprasolicitarea, expunerea la poluarea din ce în ce mai mare din mediul înconjurător şi substanţele chimice cresc riscul unei hipersensibilităţi, astfel că numărul bolnavilor de alergii este aşteptat să crească.

Deşi a trebuit să aşteptăm mult pentru confirmarea oficială, în prezent este evident că leacurile tradiţionale se dovedesc eficiente, chiar şi după cele mai stricte standarde ale medicinei, căci există o legătură strânsă între histamină, responsabilă pentru reacţiile alergice, şi, mai ales, între astm şi aportul de vitamina C.

Studiile au arătat că un aport zilnic de 1000 mg vitamina C, administrat timp de trei zile, poate reduce semnificativ nivelul histaminei, care provoacă reacţiile alergice. Este o veste bună, pentru că astfel persoanele care suferă de alergii pot alege în sfârşit o metodă naturală ca C 1000 Plus, în loc de steroizii cu efecte adverse grave.

Care sunt simptomele deficienţei de vitamina C?

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: slăbirea sistemului imunitar, creşterea susceptibilităţii la infecţii, recuperarea mai lentă în urma bolilor, vindecarea încetinită a rănilor, hemoragii gingivale, pioree, dureri musculare.

Ştiaţi că Albert Szent-Györgyi, cercetătorul maghiar care a primit Premiul Nobel pentru izolarea vitaminei C şi studierea rolului acesteia, a consumat 1.000 mg de vitamina C zilnic până la sfârşitul vieţii, la vârsta de 93 de ani, şi ori de câte ori se îmbolnăvea creştea doza zilnică la 8.000 mg?

Ingrediente C 1000 Plus

1000 mg Vitamina C
125 mg    Pulbere de măceşe organice

Mod de administrare

1 tabletă pe zi.

Atenţie! Vitamina C este sensibilă la expunerea la lumină şi căldură, lucru care trebuie avut în vedere atunci când se alege locul de păstrare. Dacă aţi suferit de calcului renali, adresaţi-vă medicului înainte de a începe administrarea acestui produs.