Vitamina C 300 Plus (120 tablete)

Preţ de la: 78,5 lei86,4 lei

Pe lângă extractul de măceşe şi complexul de bioflavonoide, tabletele C 300 conţin şi o concentraţie ridicată de vitamina C cu eliberare prelungită. Asigură un efect antioxidant de lungă durată, o sănătate mai bună a pielii, venelor şi articulaţiilor şi un sistem imunitar mai puternic, de aceea este cea mai bună alegere pentru fiecare zi a anului.

Şterge
Cod produs: CV0158 Categorii: , Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Gama de vitamina C (Vitamin C Plus, C 500, C 300 Plus, C 1000) este obținută prin cele mai noi tehnologii, din materii prime provenite din culturi organice. Tabletele sunt cu eliberare prelungită, 12-14 ore, fapt ce asigură organismului substanța activă de care are nevoie pe perioada întregii zile.

Cui i se recomandă produsul C 300 Plus?

• Persoanelor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar.
• Datorită rolului pe care îl joacă în apărarea organismului împotriva stresului oxidativ, poate fi utilizat şi de către:
• Fumătorii activi şi pasivi.
• Locuitorii oraşelor cu aer poluat.

Care sunt deficientele de vitamina C?

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: oboseala generală, vitalitate redusă, un sistem imunitar slăbit, problemele mentale, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, recuperarea lentă în urma bolilor şi sângerările gingivale.

Ştiaţi că unul din factorii care conduc la formarea celulitei îl reprezintă ţesuturile conjunctive slabe, lucru care se datorează parţial unei producţii insuficiente de colagen? Vitamina C poate ajuta şi în lupta împotriva celulitei, deoarece joacă un rol esenţial în producerea colagenului.

Ingrediente C 300 Plus

300 mg Vitamina C
30 mg   Complex de bioflavonoide din citrice
100 mg Pulbere de măceşe

Mod de administrare

1 tabletă pe zi .