ProBio Balance (60 tablete)

Preţ de la: 109,0 lei119,9 lei

Probio Balance este o tabletă masticabilă, cu o aromă plăcută, pe care fiecare copil şi adult o va lua cu plăcere. Fiecare tabletă conţine patru miliarde UFC (unităţi formatoare de colonii) de probiotice. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compoziţia tabletei se regăsesc în flora intestinală sănătoasă.

Şterge
Cod produs: CV0148 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Probiobalance contine 60 de tablete masticabile cu aromă plăcută, potrivită atât pentru cei mici cât şi pentru adulţi. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compoziţie contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infecţiilor diareice şi refacerea florei intestinale. Prebioticele (fructo-oligozaharide) adăugate în conţinutul tabletei ajută la fixarea şi dezvoltarea probioticelor.

Cui recomandăm produsul ProbioBalance:

• Persoanelor care doresc să-şi refacă flora intestinală după un tratament cu antibiotice.
• Persoanelor care călătoresc, pentru a preveni bolile diareice şi ca adjuvant în tratamentul acestora.
• Persoanelor care doresc să menţină şi să întărească echilibrul florei intestinale.

Ce sunt prebioticele si probioticele?

Prebioticele nu sunt bacterii, ci carbohidraţi complecşi care constituie hrana exclusivă a probioticelor. Produsele care conţin atât probiotice, cât şi prebiotice, se numesc simbiotice. ProbioBalance de la CaliVita este un produs simbiotic care conţine trei specii de probiotice, ajungând la un număr de 4 miliarde de germeni, prezenţi în mod natural şi în organismul uman.

Probioticele sunt microorganisme benefice care supravieţuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei şi enzimelor digestive, reuşind să ajungă şi să se multiplice în colon. Ele blochează înmulţirea bacteriilor patogene, ajutând la menţinerea florei intestinale normale.Aceste probiotice sunt Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum şi Lactobacillus rhamnosus. Probabil că cel mai cunoscut este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene în intestinul subţire şi, de asemenea, produce lactaza, o enzimă deosebit de importantă pentru digestia laptelui.

Lactobacillus acidophilus este, deasemenea, implicat în producerea vitaminelor B în timpul procesului de digestie. La fel, Bifidobacterium longum blochează creşterea bacteriilor nocive şi fortifică sistemul imunitar. Aceleaşi acţiuni le exercită şi Lactobacillus rhamnosus, care este deseori utilizat ca şi conservant natural în iaurturi. Prebioticele sunt asigurate de existenţa fructo-oligozaharidelor din compoziţia produsului.

Care sunt factorii care perturbă echilibrul florei intestinale?

Printre factorii care pot perturba echilibrul florei intestinale se numără: tratamentul cu antibiotice, în urma căruia sunt distruşi nu numai bacteriile patogene, ci şi bacteriile benefice; fumatul; stresul; consumul excesiv de alimente prea condimentate sau prea grase; consumul excesiv de alcool; contactul cu culturile de bacterii străine (în timpul concediilor în străinătate); stări diareice. În aceste situaţii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice şi prebiotice.

Ştiaţi că anumite tulpini de Lactobacillus pot reduce frecvenţa simptomelor alergiilor şi eczemelor în perioada copilăriei?

Ingrediente ProBio Balance

335 mg Lactobacillus acidophilus
17.87 mg Bifidobacterium longum
6.7 mg Lactobacillus rhamnosus
25 mg Fructo-oligozaharide (FOS)

Alte Ingrediente: Agent de afânare – maltodextrină; ulei vegetal hidrogenat; aromă naturală de cireşe; agenţi de întărire – stearat de magneziu; antiaglomerant – dioxid de siliciu; colorant natural extras din sfeclă roşie; îndulcitor – sucraloză……………..q.s. Conţine lapte.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, 1-2 tablete pe zi sau conform recomandărilor.

Dacă suferiţi de o boală gastrointestinală gravă (ex: ulcer, boala lui Crohn), cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. În caz de diaree, trebuie să urmaţi măsurile generale recomandate (consumul de cantităţi mari de lichide), chiar dacă folosiţi acest produs.