Digestive Enzymes (100 tablete)

Preţ de la: 103,5 lei113,9 lei

Produsul Digestive Enzymes conţine enzime digestive şi substanţe active de origine vegetală care contribuie la realizarea proceselor digestive. Dacă aveţi obiceiuri alimentare nesănătoase sau un stil de viaţă nesănătos, acest lucru poate duce la perturbarea echilibrului de la nivelul sistemului digestiv.

Şterge
Cod produs: CV0127 Categorie: Etichete: , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Digestive Enzymes este un produs complex care ajuta nu numai în rezolvarea disfunctiilor la nivelul aparatului digestiv, dar protejeaza în general starea de sanatate. Descompunerea nutrienţilor cu ajutorul enzimelor este primul pas către o bună absorbţie şi utilizare a acestora de către organism. Cu enzimele potrivite, puteţi stimula descompunerea lipidelor, proteinelor şi carbohidraţilor, venind astfel în ajutorul sistemului vostru digestiv şi al organismului.

Cui recomandăm produsul Digestive Enzymes?

• Persoanelor care doresc să ofere un suport suplimentar sistemului digestiv.
• În cazul consumului frecvent de alimente care balonează şi pentru problemele asociate balonării.
• În cazul problemelor asociate digestiei.
• Celor care suferă de sindromul de colon iritabil, balonare, spasme abdominale sau diaree;
• Pentru ameliorarea problemelor digestive cauzate de stres;
• Tututor pentru o absorbţie mai bună şi mai uşoară

Care sunt semnele tulburărilor de digestie?

Tulburările de digestie sunt semnalate prin balonări frecvente, flatulenţă, urmate uneori de diaree sau constipaţie. Absorbţia deficitară duce implicit la scăderea ponderală, slăbiciune, stare generală de disconfort şi slăbirea sistemului imunitar. Tulburările de digestie pot apărea nu numai la vârste înaintate, ci şi din alte motive, în orice etapă a vieţii. Deoarece digestia este reglată de enzime, un rol important în prevenirea sau ameliorarea unor tulburări digestive îl are consumul de suplimente alimentare cu enzime.

Cum ma ajuta ingredientele din produsul Digestive Enzymes?

Bromelaina dezintegrează proteinele. Lipsa acesteia iniţiază procesul de degradare a proteinelor nedigerabile, precum şi acumularea materialului toxic, care duce adesea la inflamare.

Turmericul este o plantă cunoscută de mai bine de 3.000 de ani, care protejează ficatul şi previne flatulenţa. Este o antitoxină, fiind de mare ajutor în special la neutralizarea metalelor grele şi a plumbului. Cauzează creşterea producţiei de bilă şi de enzime din ficat. Reduce nivelul colesterolului din sânge şi inflamaţiile.

Chimenul stimulează secreţia enzimelor şi previne flatulenţa.

Acidul glutamic, pe lângă capacitatea de a lega amoniacul, stimulează funcţiile creierului şi accelerează vindecarea ulcerului. Efectele sale anabolice sunt foarte importante pentru sportivi şi pentru persoanele în vârstă. Pe lângă faptul că ajută la formarea de noi proteine, împiedică descompunerea proteinelor deja existente în organism. conţine o gamă variată de enzime.

Pancreatina conţine o serie de enzime pancreatice. Protejează suprafaţa exterioară (exocrină) a pancreasului şi o fereşte de suprasolicitări.

Papaina stimulează digestia, în special pre-digestia cărnii. Protejează împotriva ulcerului stomacal, mai frecvent la persoanele cu grupa sanguină O, care tind să consume mai multă carne. Este de mare ajutor pentru cei care folosesc aspirină şi steroizi. Papaina, bromelaina şi tripsina optimizează funcţionarea sistemului imunitar. Din această cauză, Digestive Enzimes se recomandă persoanelor cu inflamaţii cronice.

Ştiaţi că eficienţa digestiei scade odată cu înaintarea în vârstă? În cazul persoanelor având grupa de sânge A, această problemă este obişnuită, indiferent de vârstă.

Ingrediente Digestive Enzymes

75 mg Pancreatină
75 mg Seminţe de chimen
37.5 mg Turmeric
25 mg Acid glutamic
17.5 mg Pepsină
12.5 mg Bromelaină
10 mg Diastază
7.5 mg Protează
5 mg Papaină

Alte Ingrediente: Stabilizatori – carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic; agent de îngroşare – amidon; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – dioxid de siliciu, stearat de magneziu; agenţi de glazurare – glazură farmaceutică, talc……q.s. Conţine gluten.

Mod de administrare

2×1 tablete pe zi în timpul meselor sau după recomandări.

În cazul unei boli gastrointestinale grave (ex: ulcer gastric), cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.

S-ar putea să-ți placă și…