Easy Time (60 capsule)

Preţ de la: 154,0 lei169,4 lei

Aveţi o digestie bună? Dacă nu, atunci puteţi rezolva uşor problemele dumneavoastră cu ajutorul unor enzime de origine vegetală, care ajută la digestia alimentelor. Cu ajutorul combinației naturale de fibre și plante, EasyTime ajută la menţinerea tranzitului intestinal, sprijina funcționarea adecvată a sistemului intestinal și normalizarea peristaltismului.

Şterge
Cod produs: CV0286 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Digestia este un proces complex care începe imediat ce alimentele ajung în cavitatea bucala. Alimentele sunt surse de nutrienti si de energie pentru organism, dar numai sub forma de molecule simple care pot fi absorbite la nivelul mucoasei intestinale. Acest proces se realizeaza cu ajutorul enzimelor. Se considera ca o stare de sanatate optima – performante fizice si psihice maxime – este strâns legata de productia si functionarea enzimelor.

De ce recomandăm sa folosești produsul Easy Time?

• Pentru ca ajuta la menţinerea sanatatii tranzitului intestinal;
• Pentru ca normalizeaza ritmul intestinal;
• Vine in sprijinirea funcționării adecvate a sistemului intestinal;
• Ajută la creșterea confortului intestinal.

Care e rolul ingredientelor din Easy Time?

Cascara este folosită de mii de ani de persoanele care trăiesc în armonie cu natura, fiind considerată una din plantele cu cel mai puternic efect. Substanţele active din compoziţia sa intensifică mișcările intestinale și reprezintă un ajutor eficient în cazurile în care celelalte metode nu mai dau rezultate.

Cassia sau senna indiană este originară din India. Este folosită de mult timp pentru curățarea intestinală, însă este renumită și pentru efectul său antiparazitar.

Capsaicina este unul dintre compușii ardeiului iute. Stimulează stomacul să producă mai mult mucus, sprijinind astfel procesul de digestie.

Glucomannanul derivat din Konjac este folosit în China și Japonia de mii de ani. Fiind o fibră, după ce pătrunde în stomac absoarbe lichidele, mărindu-și de câteva ori volumul, astfel încât, în momentul în care ajunge în tractul intestinal, înmoaie scaunul.

Ştiaţi că o alimentație cu un conținut redus de fibre, un consum scăzut de lichide, lipsa activității fizice și stresul pot afecta tranzitul intestinal?

Ingrediente Easy Time

200 mg Glucomanan
100 mg Pulbere de scoarţă de Cascara (Rhamnus purshiana)
100 mg Pulbere de fruct de Cassia (Cassia fistula)
1 mg Capsaicină

Alte Ingrediente: gelifiant – gelatină; antiaglomerant – acid stearic……………..q.s

Mod de administrare

1 capsulă seara înainte de culcare.

În cazul administrării EasyTime trebuie să consumaţi o cantitate mai mare de apă. Nu se administrează copiilor, femeilor care planifică o sarcină, femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu consumaţi EasyTime mai mult de una sau două săptămâni. Persoanele care suferă de boli ale sistemului digestiv sau alte boli cronice nu pot folosi produsul. Consultaţi medicul înainte de a folosi produsul dacă luaţi medicamente (inclusiv anticoncepţionale).