VirAgo (90 tablete)

Preţ de la: 142,0 lei156,2 lei

VirAgo este un preparat complex, toate ingredientele sale stimulând funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar. Oleuropeina, care se găseşte în preţiosul extract de frunze de măslin, este o substanţă cu efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii şi antioxidante şi este excelent completată de lizină, un aminoacid care inhibă multiplicarea virusurilor.

Şterge
Cod produs: CV0117 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

VirAgo este un preparat natural pe bază de plante, aminoacizi și minerale, al cărui principal rol este de a întări apărarea organismului contra diverselor tipuri de viruși, bacterii, microbi. Domeniul său de acțiune este cu precădere în sfera aparatului respirator, reproducător și în anumite boli infecto-contagioase: herpes, furunculoză, mononucleoză.

Cui recomandăm produsul VirAgo?

• Persoanelor care sunt expuse frecvent situaţiilor în care sistemul imunitar are nevoie de ajutor.

• Celor care caută o protecţie imunitară mai complexă.

• Persoanelor care doresc să-şi pregătească sistemul imunitar sub forma unei cure urmate în lunile de toamnă.

Ce face ca acest produs să fie atat de eficient?

Acest lucru se datorează compoziției sale atent selectionate si care este foarte complexă, precum: minerale (zinc, seleniu), vitamine (B1, B2), aminoacizi (lizină) și extracte speciale de plante (frunză de maslin, rădăcină de Echinaceea, gheara mâței).

Echinacea este o plantă binecunoscută, pe care oamenii o folosesc de multă vreme pentru a lupta împotriva agenţilor patogeni, iar gheara mâţei, în combinaţie cu zinc, s-a dovedit a avea un puternic efect de stimulare a funcţionării sistemului imunitar.

Ştiaţi că Pau d’Arco, o plantă foarte populară în America de Sud, este folosită în medicina populară de secole ca adjuvant în tratamentul anumitor infecţii, astmului, diabetului şi unor tipuri de cancer?

Ingrediente VirAgo

80 mg Extract din frunze de măslin(15% oleuropeină std.)
80 mg Lizină
60 mg Extract de gheara mâţei (Cat’s claw)(4% alcaloiyi oxindolici std.)
30 mg Pau D’Arco 4:1(3% alcalozici std.)
25 mg Extract de rădăcină de Echinacea(3,5% echinacozide std.)
10 mg Zinc

Mod de administrare

3×1 tabletă pe zi sau după recomandări.

Nu se recomandă în timpul sarcinii sau alăptării. În cazul unei boli digestive sau incertitudini legate de anumite boli, cereţi sfatul medicului. Nu se recomandă folosirea plantei gheara mâţei împreună cu o medicaţie imunosupresoare.