Immunvirex (30 capsule vegetale)

Preţ de la: 138,0 lei151,8 lei

Noul produs Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

Şterge
Cod produs: CV0324 Categorie: Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului îţi recomandăm noul produs, Immunvirex.

Fiecare capsulă a produsului Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat efectul de susţinere şi protecţie a sistemului imunitar, creând un scut puternic împotriva agenţilor patogeni.

Alege Immunvirex, pentru o protecţie antivirală puternică.

Prin efectul antiinflamator natural acţionează local calmând durerile cauzate de gripă sau răceală: dureri de cap, dureri musculare. Implicat în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, complexul de ingrediente scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

De ce să alegem complexul pentru creșterea imunității Immunvirex?

• Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului
• Pentru scădearea incidenţei şi ameliorarea severităţii infecţiilor respiratorii
• Pentru ameliorarea simptomelor de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului
• Pentru reducerea perioadei de convalescenţă
• Pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, cu impact major asupra imunităţii
• Pentru ca o singură capsulă conține un amestec de ingrediente active care și-au dovedit eficiența în protecția organismului împotriva agenților patogeni.

Eficacitatea produsului este dată de:

Quercitină: un flavonoid puternic, cu potenţial antioxidant şi antiviral dovedit, cu rol în eliminarea toxinelor din organism, dar şi a stresului oxidativ care poate afecta celulele sănătoase cu rol în întărirea imunităţii. Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare.
Vitamina D: datorită efectelor imunomodulatoare, vitamina D are efect de protecţie a tractului respirator, întârind funcţia de apărare a organismului, reducând totodată şi severitatea bolii.
Zinc: recunoscut pentru susţinerea sistemului imunitar, zincul poate scădea incidenţa infecţiilor respiratorii, susţinând refacerea mai rapidă a organismului. Contribuind la activitatea normală a receptorilor pentru gust şi miros, în caz de răceală sau gripă, zincul poate împiedica pierderea acestor simţuri.
Beta Glucan: activează celulele imunitare numite macrofage, mobilizându-le în crearea primei linii de apărare a barierei imunitare, atenţionând şi mobilizând întregul sistem imunitar în lupta cu agentul patogen. Implicaţi în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, beta glucanii scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

În plus, acţiunea complexă a acestor ingrediente este completată şi de:

Kudzu (Pueraria lobata): bogată în substanţe biologic active, susţine funcţia hepatică, sprijinind procesele de detoxifiere, prin eliminarea substanţelor cu impact negativ în organism.
Lactobacillus rhamnosus: probiotic cu capacitate ridicată de aderare la celule, este implicat în menţinerea echilibrului florei intestinale şi concomitent în întărirea barierei de apărare a organismului.
Bioperine: extract de piper negru, potenţează absorbţia ingredientelor active din Immunvirex şi creşte gradul de bioaccesibilitate al acestora de către organism, pentru un efect şi mai puternic.

Ştiai că?

Quercitina ajută la protecția împotriva infecțiilor în mai multe moduri? Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare, împiedicând formarea cheagurilor de sânge.

Ingrediente Immunvirex

200 mg Quercitină dihidrat
50 mg Pulbere de rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata)
30 mg Beta glucan
10 mg Zinc (aspartat de zinc)
5 mg Bioperine (Piper nigrum, fruct)
10 mcg (400 U.I.) Vitamina D3 (colecalciferol)
100 U Lactobacillus rhamnosus

Alte Ingrediente: gelifiant – hidroxipropil metilceluloză; stabilizator – carbonat de calciu; antiaglomeranţi – coji de orez, dioxid de siliciu………..q.s.

Mod de administrare

1 capsulă/zi

Atenţie! Cereți sfatul medicului dacă suferiți de vreo boală cronică sau urmați un tratament medicamentos. Kudzu poate scădea tensiunea arterială și glicemia și poate încetini coagularea sanguină, interacționând cu madicamentele prescrise în acest scop. Nu se recomandă femeilor însărcinate, mamelor care alăptează și copiilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Immunvirex (30 capsule vegetale)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *