Reducere!

Noni Organic (946 ml)

Preţ de la: 234,5 lei258,0 lei

Organic Noni ofera suport sănătăţii voastre, fiind bogat  în vitamine, aminoacizi şi minerale. Stimulează funcţionarea sănătoasă a celulelor şi reduce procesele inflamatorii ce apar în organism. Contribuie la realizarea funcţiei de detoxifiere a ficatului şi are efecte antibacteriene, antivirale şi antimicrobiene.

Şterge
Cod produs: CV0172 Categorii: , Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Provenit din ferme ecologice, noua variantă a sucului Organic Noni a fost îmbogăţită cu 3 super fructe – struguri albi, cireşe negre şi rodii. Acestea la rândul lor provin de la ferme certificate ecologic.

Dacă simți că nu eşti în cea mai bună formă în ultima perioadă, Organic Noni este alegerea perfectă!

Cele trei fructe îmbunătăţesc gustul produsului, dar în acelaşi timp sunt surse excelente de antioxidanţi, ajuntând şi în acest fel menţinerea sănătăţii noastre.

Cui recomandăm noul produs Noni Organic?

Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească rezistenţa corpului.
Persoanelor care doresc să stimuleze funcţionarea normală a organismului.
Persoanelor care doresc să crească şi să menţină nivelul general de energie a corpului.
Persoanelor care doresc un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

Top 10 beneficii terapeutice ale fructului noni

1. Normalizeaza tensiunea arteriala;
2. De ajutor in anemie;
3. Protejeaza plamanii fumatorilor;
4. Combate acneea;
5. Intareste sistemul imunitar;
6. Regleaza nivelul glicemiei;
7. Regleaza nivelul colesterolului;
8. Grabeste vindecarea ranilor;
9. Are efect antiinflamator;
10. Are calitati antibiotice;

De ce să aleg Noni Organic de la Calivita?

Acest produs a fost creat special pentru a te ajuta să faci față provocărilor zilnice. La alegerea ingredientelor active ale produsului, am ținut cont în mod special de nevoile oamenilor din zilele noastre. Conform cercetărilor științifice, sistemele cardiovascular, muscular, scheletic și nervos sunt supuse unei tensiuni zilnice intense, prin urmare au nevoie de un sprijin suplimentar. Acesta este motivul pentru care am adăugat cireșe, struguri și rodii la principala linie de acțiune a noni.

Efect complex – Organic Noni abordează problemele din multiple direcții, grație fructelor organice din compoziție, care își intensifică reciproc efectul.

Conținut ridicat de ingrediente active – Puterea extraordinară a fructului de noni este acum sprijinită de triplul efect sinergic al rodiilor, cireșelor și strugurilor. Astfel, produsul conține o cantitate ridicată de substanțe nutritive vitale, aminoacizi, vitamine, minerale și antioxidanți.

Gust intens de fructe – Aroma produsului este dată de proporțiile ideale de noni organic, cireșe organice, rodii organice și struguri organici din compoziție.

Formă lichidă, ușor de dozat – Grație formei lichide sub care se prezintă, poate fi ușor de dozat. Recomandarea generală este o lingură de suc pe zi în scop preventiv sau două linguri în cazul în care există deja o problemă.

Ingrediente active organice – Organic Noni este produs prin presarea fructelor provenite de pe plantații organice. Nu este contaminat cu fertilizatori artificiali, erbicide sau chimicale și nu conține ingrediente modificate genetic. Fără adaos de zahăr, conservanți artificiali, agenți de colorare sau intensificatori de gust.

Fara conservanți – Organic Noni este un produs care nu conține agenți artificiali de colorare, intensificatori artificiali de gust, zahăr, gluten, lactoză sau ingrediente GMO și nu a fost contaminat cu chimicale.

Producție de cea mai înaltă calitate (cGMP) – CaliVita repectă cele mai stricte standarde în ceea ce privește procesul de producție. cGMP garantează că fiecare produs CaliVita® este conform celor mai înalte standarde de calitate, siguranță și eficacitate.

Siropul Noni Organic poate fi administrat si copiilor?

Produsul poate fi administrat si copiilor mai mari de 2 ani. Noni Organic este produsul nostru Calivita preferat, pe care îl recomandăm pentru întărirea sistemului imunitar, în tratamentul alergiilor, pentru ameliorarea şi tratarea bolilor asmatiforme. Imbunătăţeşte funcţiile digestive, stimulează şi reglează secreţia de endorfine, având drept rezultat creşterea randamentului intelectual la copii.

Ştiaţi că certificarea organică poate fi obţinută numai după respectarea unor norme extrem de stricte şi că producţiile de tip organic nu numai că cresc calitatea produsulu, dar şi protejează în mod semnificativ solul?

Ingrediente Noni Organic

1 lingură (15 ml) conţine:
11950 mg Suc de Noni organic (fruct de Morinda citrifolia)
1600 mg Concentrat din suc de struguri albi organici (fruct de Vitis vinifera)
1100 mg Concentrat din suc organic de cireşe negre (Prunus avium)
650 mg Concentrat din suc de rodii organice (fruct de Punica granatum)

Alte Ingrediente: aromă naturală de zmeură; gelifiant – pectină; corectori de aciditate – acid citric, vitamina C (acid ascorbic)…………….q.s.

Mod de administrare

Se administrează 2 linguri (30 ml) pe zi sau conform recomandărilor. După deschidere a se păstra la frigider. Agitaţi bine flaconul înainte de consum. Produsul se administrează cu lingură din plastic sau lemn.


Adulti si varstnici: in scop preventiv pentru intarirea sistemului imunitar, se administreaza 1 lingura de sirop cu 30 minute inainte de masa, pana la terminarea flaconului.

Copii cu varste intre 2-14 ani pentru o crestere armonioasa si intarirea sistemului imunitar: se administreaza 1 lingura dimineata, 1 lingura seara, cu 30 minute inainte de masa. Produsul se administreaza pana la terminarea flaconului.

Copii cu imunitate scazuta 2-5 ani: 1 lingura dimineata, 1 lingura seara, cu 30 de minute inainte de masa, administrat timp de minimum 3-6 luni.

Copii cu imunitate scazuta 5-14 ani: 1 lingura de sirop Noni Organic administrata dimineata, la pranz si seara, cu 30 minute inainte de masa, timp de minim 3-6 luni.

Dezvoltarea capacitatilor intelectuale (inclusiv pentru copii cu retard mintal): 1 lingura de sirop dimineata, 1 seara, cu 30 minute inainte de masa, administrat timp de 3-6 luni.

Persoane care sufera de alergii periodic: 1 lingura de sirop dimineata, 1 seara, cu 30 de minute inainte de masa, pe o perioada de 6 luni.

Anorexie (lipsa poftei de mancare): 1 lingura de sirop Noni Organic dimineata, 1 seara, cu 30 de minute inainte de masa, pana la terminarea flaconului.

Antiseptic intestinal, antiparazitar: 1-0-1 (o lingura dimineata, una seara) cu 30 de minute inainte de masa, pana la terminarea flaconului.

Diaree, enterita, enterocolita: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, pana cand problemele dispar.

Eczeme: 1-0-1 de linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, administrat minim 3 luni.

Infectii: 2-1-2 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, 1 flacon.

S-ar putea să-ți placă și…