ImmunAid (180 tablete)

Preţ de la: 186,5 lei205,2 lei

ImmunAid este un complex eficient de plante şi minerale, în care am amestecat puterea plantei gheara mâţei, cu zincul. Gheara mâţei creşte producţia de celule cu rol imunitar, pregătind astfel corpul pentru a rezista împotriva agenţilor patogeni. Efectul plantei gheara mâţei este susţinut de prezenţa zincului organic, care la rându-i stimulează funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Şterge
Cod produs: CV0125 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Vă îmbolnăviţi frecvent? Vă supără răceala, gripa, diferite infecţii? Vă luptaţi cu alergia, de primăvara şi până toamna târziu? Ce faceţi pentru a nu vă îmbolnăvi? Nu-i aşa că nu se rezolvă atât de uşor? “O răceală nu este sfârşitul lumii”, aţi putea răspunde. Sigur, numai că şi o boală aparent nesemnificativă ne atrage atenţia asupra faptului că sistemul nostru imunitar nu funcţionează perfect.

Cui recomandăm produsul natural Immunaid?

• Persoanelor care doresc o protecţie eficientă şi permanentă în perioadele în care sunt frecvente îmbolnăvirile.
• Persoanelor care urmează tratamente pentru inflamaţii artritice, ca adjuvant.

Ce rol au cele 2 ingrediente din Immunaid?

Gheara mâţei este o plantă utilizată de mii de ani, ale cărei efecte şi substanţe active au fost actualizate de ştiinţa modernă, care o consideră unul dintre fortifianţii cei mai eficienţi ai sistemului imunitar. Accelerează înmulţirea limfocitelor şi creşte activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaşte intruşii din organism şi de a-i anihila. Acţionează atât împotriva celulelor non-self (străine organismului), cât şi a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). Îmbunătăţeşte funcţiile leucocitelor. Are acţiune antiinflamatoare şi antivirală. Este un bun antioxidant şi diuretic.

Zincul  si efectul pe care îl exercită asupra sistemului imunitar este unic şi nu poate fi înlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cât cantitatea de zinc din organismul unei persoane este mai redusă, cu atât sistemul său imunitar este mai slăbit. Zincul accelerează formarea limfocitelor şi fagocitelor şi îmbunătăţeşte activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a încorpora substanţele străine organismului şi de a le anihila.

Probabil nu ştiai că exista 2 tipuri de imunitate?

Imunitatea este de doua tipuri: imunitate innăscută (specifică sau nespecifică) şi imunitate dobandită (natural în mod pasiv, artificial în mod activ şi artificial în mod pasiv). Imunitatea innascuta este mostenita si nu mai poate fi influentata in timpul vietii. Imunitatea dobandita poate fi sustinuta si modelata prin contactul cu un antigen, prin vaccinare, prin dieta. Asupra imunitatii dobandite actioneaza si Immunaid, un produs 100% natural care stimuleaza mecanismele de aparare ale organismului.

Ştiaţi că gheara mâţei este folosită de secole în Amazonia pentru tratarea tumorilor, bolilor autoimune şi bolilor digestive?

Ingrediente ImmunAid

400 mg Pulbere de gheara mâţei (Uncaria tomentosa)
6 mg Zinc (gluconat)

Mod de administrare

3×1 capsulă pe zi sau după recomandări.

Nu se recomandă în perioadele de sarcină şi alăptare. În cazul unei boli a sistemului digestiv şi în alte situaţii incerte, cereţi sfatul medicului. Nu este recomandată administrarea produselor conţinând gheara mâţei în paralel cu o medicaţie imunosupresoare.

Recomandat în afecţiuni

Afecţiune Mod de administrare
Dimineata – Pranz – Seara
Aparat urinar 1-1-1
Astm bronsic 2-1-2
Bronsita 1-1-1
Imunitate scazuta 1-1-1
Infectii 1-1-1
Insuficienta renala si rinichi polichistic 1-1-1
Leucemie 1-1-1
Miros (pierdere) 1-0-1
Mononucleoza 2-2-2
Osteomalacie 1-1-1
Rinita alergica 1-0-1
SIDA (tratament adjuvant) 2-2-2
Veruci vulgare 1-2-1
Tiroida autoimuna 1-1-1
Alergia la polen 1-1-1
Alergia la praf 1-1-1
Gonoree (blenoragie) 1 – 1 – 1