Reducere!

Oxy Max (60 ml)

(2 recenzii de la clienți)

Preţ de la: 239,5 lei263,5 lei

Picăturile OxyMax® conţin molecule de oxigen stabilizat, care pătrund în fluxul sanguin în timpul digestiei. Această formă, care este uşor de utilizat de către organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului în care trăim sau poate creşte performanţele fizice. În oraşele cu aer poluat, unde conţinutul oxigenului din aer este mai mic, sau în cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, cum ar fi în timpul activităţilor sportive sau muncilor fizice, OxyMax® poate fi foarte util!

Şterge
Cod produs: CV0124 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Fără o cantitate suficientă de oxigen, organismul nostru nu ar putea funcţiona optim. Industrializarea a dus la poluarea mediului înconjurător şi scăderea continuă a cantităţii de oxigen din aer. Ca urmare, mai ales în oraşele mari, oxigenul din aer nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile organismului. În acelaşi timp, organismul nostru este supus şi efectelor nocive ale civilizaţiei, ceea ce duce la creşterea necesarului de oxigen.

Cui recomandăm produsul OxyMax?

• Celor care trăiesc în oraşe mari şi persoanelor care se implică în activităţi sportive.
• Persoanelor care doresc să stimuleze şi să crească rezerva de oxigen a organismului.
• Tuturor celor care doresc să-şi îmbunătăţească metabolismul.
• Persoanelor care-şi doresc performanţe sportive mai mari.
• Acelora care doresc să îmbunătăţească rezerva de energie şi procesele fiziologice ale organismului.
• Persoanelor care doresc să stimuleze absorbţia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi substanţelor din plante.

De ce este importantă furnizarea unei cantităţi corespunzătoare de oxigen organismului?

În situaţii normale, un litru de sânge transportă 2 dl de oxigen şi, astfel, în fiecare minut, la celule ajunge aproximativ 1 litru de oxigen. Dacă, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mică de oxigen decât cea necesară, atunci procesele de energogeneză care asigură funcţiile vitale vor fi dereglate. Celulele sunt codificate genetic să-şi îndeplinească funcţiile în orice condiţii, astfel că vor căuta noi surse de energie, obţinându-le din descompunerea anaerobă a glucozei.

În consecinţă, se va ajunge la un dezechilibru metabolic intracelular. Într-un interval relativ scurt, va apărea un număr mare de celule slăbite şi bolnave, care şi-au pierdut capacitatea de adaptare. Astfel de celule sunt lipsite de apărare în faţa atacurilor virusurilor, ciupercilor, bacteriilor şi ale altor agenţi patogeni.

Care este cea mai eficientă formă de oxigen?

Dintre toate moleculele de oxigen, cel mai eficient este oxigenul stabilizat, care este disponibil organismului sub formă moleculară şi ajunge în fluxul sanguin prin procesul de digestie. Acesta este deosebit de stabil şi nu se descompune nici după ani de zile.

Nu are efecte negative, deci nu prezintă niciun risc pentru sanatatea consumatorului.  Nu declanşează activitatea radicalilor liberi si este uşor de utilizat de către organism.

De ce ar trebui sa folosesc un supliment cu oxigen stabilizat precum OxyMax?

• Ajută la oxigenarea celulelor, îmbunătăţeşte metabolismul.
• Datorită efectelor sale detoxifiante şi purificatoare, contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism (Streptococcus, Staphylococcus, Salmonella, E. Coli).
• Energizează organismul, îmbunătăţeşte procesele fiziologice.
• Îmbunătăţeşte absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi a extractelor de plante.
• Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, prevenind astfel apariţia bolilor cardiovasculare (infarct miocardic, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral).
• Ameliorează simptomele care derivă din dificultăţile respiratorii.
• Are efect benefic în cazul activităţilor fizice care solicită un consum mărit de oxigen, îmbunătăţind semnificativ performanţele fizice.
• Prin creşterea oxigenării creierului, influenţează pozitiv funcţiile cerebrale.

Ştiaţi că, în mod normal, inhalăm 5-8 litri aer pe minut, cantitate care poate creşte până la 50-60 litri atunci când facem sport?

Ingrediente OxyMax

60 ml Apă de izvor cu conţinut de ioni negativi de oxigen stabilizat.

Manipulaţi cu atenţie pentru a evita ca produsul să intre în contact cu ochii sau membeanele mucoase. A nu se folosi nediluat. A se urma instrucţiunile de diluare cu exactitate.

Mod de administrare

De 3 ori pe zi, se amestecă 20 de picături (aproximativ 1 ml) de OxyMax în aproximativ 250 ml de lichid şi se bea.

2 recenzii pentru Oxy Max (60 ml)

  1. Claudia H.

    Folosesc Oxymax inainte de sala si pot spune ca am mai multa energie in timpul antrenamentului. Nu il folosesc de 3 ori pe zi cum scrie, in cazul meu simt ca nu am nevoie.

  2. Camelia

    L am folosit pentru o ruda careia ii scazuse saturatia de oxigen la 85 si chiar a ajutat.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *