Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)

Preţ de la: 212,0 lei233,2 lei

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat structurat şi stabilizat magnetic de apă cu un conţinut redus de deuteriu şi mai mult oxigen. Apa structurată magnetic poate fi un sprijin eficient în lupta împotriva substanţelor patogene. Oxigenul stabilizat ajută aprovizionarea cu oxigen a celulelor, în vreme ce conţinutul scăzut de deuteriu al apei poate încetini procesul de multiplicare al celulelor nesănătoase.

Şterge
Cod produs: CV0164 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Low Deuterium Oxy Crystal® de la CaliVita™ este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurată magnetic, îmbogăţită cu oxigen stabilizat. Datorită proprietăţilor sale, facilitează oxigenarea sângelui şi celulelor, crescând performanţa organismului, asigurând o senzaţie de bine şi sporind capacitatea de concentrare.

Cui recomandăm produsul Low Deuterium Oxy Crystal?

• Persoanelor care trăiesc într-un mediu înconjurător unde aerul este poluat, adesea prezintă efect de smog şi este sărac în oxigen.
• Persoanelor care-şi doresc o protecţie imunitară efi cientă.
• Sportivilor, pentru a-şi îmbunătăţi performanţele.
• Tuturor celor interesaţi să fi e într-o dispoziţie bună şi să-şi crească nivelul de concentrare mentală.

Care sunt beneficiile acestui produs asupra sanataţii?

Dupa cum spuneam, Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurată magnetic, îmbogăţită cu oxigen stabilizat. Structura sa fizică perfect ordonată conferă un plus de energie şi de oxigen; pe lângă aceasta, datorită modificărilor structurale ale apei din organism pe care le induce, poate contribui la armonia proceselor fizice şi chimice care au loc în corp.

Apa structurată magnetic poate oferi un ajutor eficient în lupta împotriva agenţilor patogeni şi poate întări sistemul imunitar. Prin intermediul tratării magnetice a apei, proprietăţile sale benefice pot fi transferate şi asupra altor lichide; astfel, putem obţine apa structurată, lichidă, cristalizată găsită în celulele organismului, care ne poate ajuta să ne menţinem sănătatea.

Oxigenul stabilizat creşte aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimulează metabolismul, energizează corpul, sprijină absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante şi creşte performanţa sportivă.

Apa sărăcită în deuteriu poate încetini procesul de diviziune celulară, aşa-numita „îmbătrânire” a corpului, şi poate reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale. Consumul regulat de apă sărăcită în deuteriu, îmbogăţită cu oxigen stabilizat, poate contribui la detoxifierea organismului.

Ingrediente Low Deuterium Oxy Crystal

Apă purificată sărăcită în deuteriu şi apă cu un conţinut ridicat de oxigen stabilizat.

Mod de administrare

De 3 ori pe zi, se amestecă 10 picături (aproximativ 0,5 ml) de apă în 250 ml apă şi se bea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *