Arginine Plus (100 tablete)

Preţ de la: 118,0 lei129,8 lei

Arginina e un aminoacid cu rol în funcţionarea, dezvoltarea şi regenerarea muşchilor; în plus, contribuie şi la menţinerea unei circulaţii sanguine sănătoase, stimulând astfel funcţionarea optimă a sistemului vascular. Stimulează producerea hormonului de creştere şi a insulinei şi e o substanţă precursoare a oxidului de azot, cu efect vasodilatator.

Şterge
Cod produs: FL0065 Categorie: Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Activitățile zilnice şi sportul intensiv pot fi sursa unor probleme musculare, care ajung să ne afecteze starea generală din cauza durerilor și a mobilității reduse. O problemă frecventă sunt întinderile și rupturile musculare, care provoacă durere, inflamație locală, rigiditate și pot diminua în diferite grade mobilitatea zonei afectate.

O tabletă de Arginine Plus furnizează tot atâta L-arginină cât 4,5 kg de nuci !

Ca în orice procese de vindecare pe care le efectuează organismul nostru, un aport adecvat de nutrienți poate ajuta foarte mult la protejarea și regenerarea musculaturii. Arginina este un aminoacid care joacă un rol esenţial în funcţionarea, dezvoltarea şi regenerarea muşchilor.

Cui recomandăm produsul Arginine Plus?

• Sportivilor şi culturiştilor, pentru că poate stimula fluxul de oxigen şi nutrienţi, creşterea şi regenerarea masei musculare.
• Persoanelor care efectuează munci fizice grele.
• Stimulează sinteza proteinelor şi secreţia hormonilor de creştere şi a insulinei.
• Datorită efectului său vasodilatator, contribuie la protecţia sistemului cardiovascular.
• Ajută la realizarea procesului de detoxifiere.
• Poate stimula creşterea performanţelor sexuale.
Ştiaţi că? Producţia de arginină din organism poate scădea ca o consecinţă a anumitor circumstanţe (ex: stres, muncă fizică extenuantă etc.)?

Ingrediente Arginine PLUS

500 mg L-arginină
50 mg Acid alfa-cetoglutaric
0.6 mg Mangan (bisglicinat de mangan)

Alte Ingrediente:stabilizatori – celuloză microcristalină, carbonat de calciu; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; agent de glazurare – glazură farmaceutică…………q.s.

Mod de administrare

1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.

Produsul nu este recomandat pacienţilor suferind de diabet, deoarece afectează secreţia de insulină. Nu este recomandat în perioada sarcinii şi a alăptării. Persoanele care urmează tratamente cu medicamente precum cele pentru tensiunea arterială, diuretice sau anticoagulante trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a lua arginină. Arginina este contraindicată în cazul infecţiilor cu virus herpetic.