Shark Aid (90 tablete)

Preţ de la: 155,0 lei170,5 lei

Shark Aid este un supliment alimentar care conţine cartilaj de rechin, contribuind în mod eficient la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor. Cartilajul de rechin este bogat în substanţe care se regăsesc şi în cartilajele umane, cum este sulfatul de condroitină, care, printre altele, este cunoscut pentru efectul său anti-inflamator.

Şterge
Cod produs: FL0017 Categorie: Etichete: , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Cartilajul de rechin se remarcă indeosebi prin calitatile demonstrate in tratamentul reumatismului si cancerului, datorită capacitatii sale de stimulare a sistemului imunitar.

Ştiaţi că în corpul rechinilor nu există oase, ci doar cartilaje?

Proprietătile remineralizante, antimicrobiene si antiinflamatoare recomandă tratamentul cu cartilaj de rechin pentru imbunătătirea sistemului imunitar si pentru tratarea bolilor degenerative.

Cui recomandăm produsul Shark Aid?

• Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice, pentru a ameliora efectele dăunătoare ale efortului intens asupra cartilajelor.
• Vârstnicilor, pentru a contribui la funcţionarea sănătoasă a cartilajelor şi condificarea (formarea cartilajelor) adecvată.
• Ca adjuvant în tratamentul artritei reumatoide.

Boli ce pot fi prevenite cu cartilajul de rechin?

Artrita reumatoida – datorita substantelor cu efect antiinflamator, cartilaj de rechin mentine articulatiile in conditii optime de functionare. In plus, folosind cartilaj de rechin, previi artrita reumatoida, dar si alte afectiuni articulare, prin aportul asa-numitelor polizaharide, care ajuta la pastrarea structurii normale a tesuturilor care “captusesc” articulatia. Se recomanda cura cu cartilaj de rechin fara alte adaosuri. Se administreaza  3-4 capsule zilnic, timp de 2-3 saptamani.

Infectii – pentru prevenirea infectiilor virale (cum ar fi cele gripale sau herpetice) se recomanda curele de 2-4 saptamani, timp in care se administreaza cate 1-2 capsule cartilaj de rechin, de trei ori pe zi, inaintea meselor principale.

Cancer – folosind cartilaj de rechin previi aparitia cancerului prin impiedicarea formarii vaselor de sange in tumori, ceea ce face ca acestea din urma sa nu poata fi hranite si sa nu se poata dezvolta. Pentru persoanele cu risc ridicat de a face o forma sau alta a bolii canceroase (fumatori, persoane care lucreaza sau traiesc in zone intens poluate, care consuma multe proteine animale sau hrana cu aditivi sintetici etc.). Se recomanda cure cu cartilaj de rechin, cu o durata minima de 3 luni, timp in care se administreaza cate 4-6 capsule de cartilaj de rechin, zilnic.

Metastazele cancerului – cu cartilaj de rechin asiguri o anumita protectie contra metastazelor, printr-un mecanism destul de complicat, pus in evidenta prin studii de ultima ora. Pentru a invada diferitele tesuturi, tumorile se folosesc de anumite enzime (numite metaloproteinaze), care sunt pur si simplu blocate prin consumul de cartilaj de rechin.

Lipsa de minerale – pentru a preveni carentele unor minerale cum ar fi Calciul, Magneziul, Fosforul, Fierul este recomandat consumul de cartilaj de rechin.

Reumatism – studiile facute pe pacienti umani suferinzi de reumatism au aratat o extraordinara actiune a cartilajului de rechin contra diferitelor afectiuni articulare, mai ales cronice.

Refacere dupa luxatii, fracturi – aceleasi substante care actioneaza in cazul reumatismului sunt un foarte bun suport si pentru vindecarea mai rapida a traumatismelor oaselor si ale articulatiilor. Utilizarea produsului se recomandă doar după 5-6 săptămâni de la accident sau de la intervenţiile chirurgicale.

Ingrediente Shark Aid

750 mg Cartilaj de rechin uscat si macinat (puritate 100%)

Alte Ingrediente: Stabilizatori – carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; acidifiant – sulfat de sodiu; antiaglomerant – stearat de magneziu; agent de îngroşare – amidon; agenţi de glazurare – glazură farmaceutică, talc…………………q.s. Conţine peşte.

Mod de administrare

3×2 tablete pe zi sau în funcţie de recomandări.

Datorită efectului inhibitor asupra formării de noi vase sanguine, cartilajul de rechin nu poate fi folosit în perioada sarcinii şi alăptării şi înainte sau după operaţii şi intervenţii chirurgicale. Nu consumaţi acest produs, dacă sunteţi alergici la peşte sau moluşte. Dacă suferiţi de o boală cardiovasculară, cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. Se interzice categoric administrarea acestui preparat la cei care au suferit fracturi osoase sau infarct miocardic. Utilizarea lor se recomandă doar după 5-6 săptămâni de la accident sau de la intervenţiile chirurgicale.