Acidophilus (100 capsule)

Preţ de la: 111,0 lei122,1 lei

Lactobacillus acidophilus este o bacterie lactică extrem de rezistentă şi benefică pentru menţinerea sănătăţii sistemului gastrointestinal, înlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic şi participând la activitatea sistemului imunitar, sprijina în mod eficient funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv.

Şterge
Cod produs: FL0027 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, conţinute de produsul Acidophilus ajută sistemul imunitar în realizarea protecţiei împotriva agenţilor patogeni, pot scurta durata infecţiilor şi a simptomelor neplăcute ce le însoţesc, pot reduce riscul de apariţie a unor afecţiuni alergice şi, mai mult decât atât, pot fi foarte eficiente în tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

Produsul nostru, Acidophilus, mai conţine şi seminţe de plantago ovata. Aceste fibre fermentează în intestinul gros, ceea ce contribuie la funcţionarea bacteriilor benefice care populează acest tract al sistemului digestiv.

Echilibrul florei intestinale este sensibil la stimulii ce vin din exterior şi poate fi perturbat foarte uşor de influenţe negative, cum ar fi administrarea de medicamente, fumatul, consumul de alcool, stresul, consumul alimentelor pline de aditivi etc.

Cand ar trebui să incep administrarea de Acidophilus?

• În timpul sau după urmarea unui tratament cu antibiotice şi pentru a evita efectele dăunătoare ale altor medicamente administrate permanent.
• Ca adjuvant în tratamentul infecţiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice).
• În tratarea problemelor digestive cauzate de stres.
• Ca şi tratament complementar pentru deranjamente stomacale sau diaree.
• Pentru a preveni efectele dăunătoare pe care alcoolul şi fumatul le au asupra florei intestinale.
• Datorită conţinutului său de fibre, Acidophilus este recomandat şi pentru constipaţie.

Ce este si cum ne ajuta acidophilus?

Acidophilus e o bacterie benefica si foarte rezistenta. Aceasta poate rezista pana la 10 zile in tractul digestiv, creand un mediu nefavorabil pentru agentii patogeni daunatori. Acidophilus ajuta la utilizarea mai eficienta a proteinelor din lapte, a aminoacizilor, grasimilor si lactozei. Acidophilus participa de asemenea la sinteza vitaminelor B. Cu ajutorul acidophilus ne putem mentine o flora bacteriana normala in tractul gastrointestinal, flora intestinala ce sprijina extrem de eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv.

Ştiaţi că lactobacillus acidophilus poate reduce simptomele alergiilor?

Ingrediente Acidophilus

2 mld Lactobacillus acidophilus activi
100 mg Înveliş de seminţe de Plantago ovata

Alte Ingrediente: agent de îngroşare – făină de orez; gelifiant – gelatină; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu …………q.s.

Mod de administrare

1 capsulă zilnic sau conform recomandărilor.

Măsurile generale recomandate de obicei în cazurile de diaree (consumul multor lichide) trebuie urmate chiar şi atunci când este administrat acest produs. În cazul unor boli stomacale sau intestinale grave (de exemplu, ulcer sau boala inflamatorie intestinală), cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.

S-ar putea să-ți placă și…