Papaya PLUS (90 tablete)

Preţ de la: 88,5 lei97,4 lei

Noul nostru produs, Papaya PLUS (90 tablete masticabile), conține toate enzimele importante care sprijină digestia, sub formă de tablete masticabile. Ajută la descompunerea proteinelor, carbohidraților, grăsimilor și chiar a lactozei, care cauzează probleme unui număr foarte mare de persoane.

Şterge
Cod produs: CV0261 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

În zilele noastre,o mare parte din populatie se confrunta cu tulburari digestive sau cu dereglarea florei intestinale. Daca esti in continuu afectat de senzatii neplacute, se pune intrebarea daca nu cumva ai nevoie de enzime digestive?

Produsul Papaya PLUS vine si inlocuieste vechiul produs Meal Time care se prezenta tot sub forma de tablete masticabile si care continea extract de papaya ce ajuta la realizarea procesului de digestie a proteinelor şi la creşterea eficienţei absorbţiei acestora.

PENTRU CINE RECOMANDĂM PRODDUSUL PAPAYA PLUS?

persoanelor care doresc să își sprijine în mod adecvat digestia,
celor care consumă regulat alimente ce provoacă balonare,
în caz de probleme digestive.

FĂRĂ ENZIME DIGESTIVE, NU AVEM CU CE SĂ DIGERĂM ALIMENTELE

Cu ajutorul testelor de laborator, dar de multe ori chiar și fără acestea, se stabilește rapid că nu avem suficiente enzime digestive. E vreo problemă? Da. Deoarece funcția enzimelor digestive este exact să descompună alimentele consumate, făcându-le astfel accesibile organismului: cu alte cuvinte, să ajute la absorbția și utilizarea nutrienților, vitaminelor și mineralelor.

Dacă nu ai suficiente enzime digestive, procesul digestiv se va desfășura cu dificultate. Nu doar că organismul nu va primi nutrienții necesari, ci mesele în sine pot deveni neplăcute. O digestie și absorbție perturbate pe termen lung pot, în cele din
urmă, slăbi sistemul imunitar, cauza oboseală și extenuare, iritabilitate, probleme dermatologice și reacții alergice.

CE POŢI FACE PENTRU A-ŢI SPRIJINI DIGESTIA?

Schimbarea stilului de viață poate fi un important prim pas, deoarece cantitatea de enzime digestive poate fi redusă semnificativ de o alimentație necorespunzătoare (de ex. consumul exagerat de fast food, mesele neregulate, mâncatul compulsiv), stres sau condiții improprii de a lua mesele (mâncatul pe fugă).

Cantitatea acestora poate fi scăzută și de efortul fizic exagerat sau de administrarea anumitor medicamente. Pe măsură ce anii trec, cantitatea de enzime poate scădea ca rezultat firesc al înaintării în vârstă. Corpul nostru poate produce unele enzime, însă pe altele trebuie să le suplimentăm prin alimentație, așa cum facem în cazul lipsei de lactază.

PAPAYA PLUS: COMPOZIŢIE COMPLEXĂ, CONŢINUT RIDICAT DE INGREDIENTE ACTIVE

Noul nostru produs Papaya PLUS conține toate enzimele importante ce sprijină digestia, sub formă de tablete masticabile. Ajută organismul să descompună proteinele, carbohidrații, grăsimile, ba chiar și lactoza, care cauzează probleme unui mare număr de persoane. Astfel, putem să asigurăm o digestie echilibrată și ne putem bucura de fiecare masă

In concluzie, de ce sa alegi Papaya PLUS?

Se concentrează nu doar pe descompunerea unui anumit nutrient, ci acționează în mod complex, deoarece, conține toate enzimele principale care sprijină digestia: ajută deopotrivă la descompunerea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.

Conține nu doar urme de enzime, ci are un conținut ridicat de ingrediente active.

65% din populație se confruntă, într-o anumită măsură, cu intoleranța la lactoză. Așa cum am menționat, noul nostru produs Papaya PLUS ajută și la descompunerea lactozei.

L-am introdus pe piață sub formă de tablete masticabile, pentru a oferi o soluție convenabilă tuturor persoanele care au dificultăți de înghițire.

 

Știați că 65% din populație se confruntă cu intoleranța la lactoză, într-o măsură mai mare sau mai mică?

Ingrediente Papaya Plus

200 mg Pulbere de papaya (Carica papaya)
30 mg Amilază fungică (5000 DU)
25 mg Lipază fungică (5000 FIP)
5 mg Lactază fungică (1000 ALU)
1 mg Clorofilă

Alte Ingrediente:sucroză; îndulcitor – sorbitol; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; aromă artificială de căpşuni………q.s. Conţine soia, sulfiţi.

Mod de administrare

1 tabletă pe zi.

În cazul problemelor gastrointestinale severe (de exemplu, ulcer), cereți sfatul medicului!