Green Care (240 tablete)

Preţ de la: 93,0 lei102,3 lei

Green Care are ca ingredient principal lucerna, excelentă pentru detoxifiere şi alcalizare, datorită conţinutului său ridicat de clorofilă. Este o adevărată magazie de nutrienţi: conţine vitaminele (C, D, E, K, B), betacaroten, minerale (calciu, fier, potasiu, fosfor) şi aminoacizi esenţiali, care toţi stimulează sănătatea proceselor fiziologice din organism.

Şterge
Cod produs: FL0068 Categorie: Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Produsul Green Care de la Calivita poate fi administrat cu succes în caz de tulburari digestive acute si cronice. Este benefic în caz de balonare, ulcere si inapetenta.

Deoarece contine vitamina U în mari cantitati, ajuta la regenerarea mucoasei peretilor stomacului si intestinelor, are efect pozitiv în tratarea bolilor cardiovasculare si în tratarea unor probleme ale pielii.

Preparatul Green Care se mai recomanda si vârstnicilor deoarece întareste sistemul imunitar si încetineste procesele de îmbatrânire, creste forta fizica si vitalitatea si asigura un somn odihnitor.

Cui recomandăm produsul Green Care?

• Persoanelor care prezintă un nivel ridicat al colesterolului.
• Celor care vor să-şi întărească sistemul imunitar.
• Persoanelor interesate de detoxifiere şi alcalizare.
• Ca adjuvant în tratamentele împotriva artritei reumatoide şi durerilor reumatice.
• Persoanelor în vârstă, pentru a creşte performanţa fizică şi a asigura un somn mai bun.
• Persoanelor care suferă frecvent de constipaţie.

Ştiaţi că hemoragiile nazale frecvente pot indica o deficienţă de vitamina K? Lucerna este una din sursele sănătoase de vitamina K.

Ingrediente Green Care

500 mg Medicago sativa (Lucernă)
25 mg Magneziu

Alte Ingrediente: zer; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu……………q.s. Conţine lapte.

Mod de administrare

4 – 8 tablete pe zi.

După o administrare continuă de până la trei luni, faceţi pauză timp de o lună. Persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe administrarea oricărui produs ce conţine vitamina K.