Vitamina C 500 (100 tablete)

Preţ de la: 76,5 lei84,2 lei

Datorită concentraţiei ridicate de vitamina C cu eliberare treptată, produsul C 500 este un excelentă cale de suplimentare cu vitamine pentru fortificarea sistemului imunitar în perioadele critice. În plus, contribuie şi la formarea colagenului natural, ajutând astfel la menţinerea sănătăţii vaselor de sânge, oaselor, cartilagiilor, dinţilor, gingiilor şi pielii.

Şterge
Cod produs: FL0022 Categorii: , Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Vitamina C din produsul C 500 este obținută prin cele mai noi tehnologii, din materii prime provenite din culturi organice. Tabletele sunt cu eliberare prelungită, 12-14 ore, fapt ce asigură organismului substanța activă de care are nevoie pe perioada întregii zile.

Vitamina C crește și menține randamentul fizic, stimulează sistemul imunitar și crește rezistența organismului față de bolile infecto-contagioase. Accelerează vindecarea rănilor, regenerarea țesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor și oaselor, precum și la sinteza hormonilor cortico-suprarenali.

Pentru cine recomandăm produsul C 500?

• Persoanelor susceptibile la infecţii.
• Tuturor, în timpul lunilor reci de iarnă, pentru a oferi un sprijin suplimentar sistemului imunitar.
• Sportivilor şi personalelor care execută munci fizice grele, pentru a reduce efectele extenuării.
• Persoanele supuse unui tensiuni mentale intense, pentru a ajuta la funcţionarea normală a sistemului nervos.
• Persoanelor în vârstă şi celor în convalescenţă în urma unor boli.
• Fumătorilor activi şi pasivi.
• Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
• Persoanelor care doresc să crească nivelul de absorbţie al fierului în organism (în special femeilor, de-a lungul anilor de fertilitate, şi pacienţilor suferind de anemie feriprivă).

Care sunt simptomele deficienţei de vitamina C?

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: un sistem imunitar slăbit, susceptabilitatea la infecţii, recuperarea lentă în urma bolilor, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, hemoragiile gingivale, parodontita şi durerile musculare.


Ştiaţi că majoritatea fumătorilor suferă de deficienţă de vitamina C? Conform unor estimări, pe lângă alte numeroase efecte nocive, o singură ţigară poate „consuma” o cantitate de 25-50 mg vitamina C din organism, asta ca să nu mai pomenim de faptul că fumatul poate şi să împiedice absorbţia de vitamina C în organism.

Ingrediente C 500 Plus

500 mg Vitamina C

Mod de administrare

1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.