Lion Kids+ C (90 tablete)

Preţ de la: 35,5 lei39,0 lei

Lion Kids C este un produs creat special pentru copii, cu gust plăcut, uşor de mestecat şi nu atacă dinţii. Nu conţine zahăr, iar xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare şi contribuie la dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor. Vitamina C e esenţială şi pentru funcţionarea optimă a sistemului nervos şi crearea aspectului normal al pielii.

Şterge
Cod produs: FL0009 Categorii: , Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Un supliment alimentar de calitate superioara cu vitamina C este extrem de important în procesul de dezvoltare al copiilor si trebuie să fie susţinut permanent, deoarece vitamina C este esenţială nu doar pentru formarea oaselor, ci şi pentru funcţionarea optimă a sistemului nervos şi crearea aspectului normal al pielii.

60-90% din copiii din întrega lume prezintă carii dentare. Xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia produsului Lion Kids C nu hrăneşte bacteriile cauzatoare de carii din gură.

Pentru cine recomandăm produsul Lion Kids+ C?

• Consumului zilnic al copiilor pentru a asigura sănătatea sistemului lor imunitar şi dezvoltarea armonioasă.
• Tuturor celor pentru care este important să reducă riscul de apariţie a cariilor dentare şi astfel să asigure dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.
• Persoanelor care preferă tabletele masticabile.

Cum ajuta vitamina C in cazul copiilor?

Vitamina C administrata copiilor ajuta la formarea celulelor rosii ale sangelui, la dezvoltarea oaselor si tesuturilor. De asemenea ajuta  la intarirea gingiei si intareste vasele de sange, reducand invinetirea in cazul cazaturilor sau ranilor. Vitamina C ajuta si la cicatrizarea ranilor, intarind sistemul imunitar si totodata previne aparitia infectiilor, are o actiune antihistaminica eficace in tratarea alergiilor si benefica pentru victimele astmului. Nu in cele din urma, ajuta la producerea de colagen de catre organism, catalizeaza absorbtia fierului din alimente, mai ales din legume.

Care sunt simptomele deficienţei de vitamina C?

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include un sistem imunitar slăbit, susceptabilitatea la infecţii, recuperarea lentă în urma bolilor, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, hemoragii gingivale, parodontita şi durerile musculare.

Ştiaţi că la nivel global aprox. 47% din cazurile de anemie afectează copiii preşcolari. Vitamina C are un rol cheie in absorbţia fierului scăzând astfel şansele de apariţie a anemiei la copii.

Ingrediente Lion Kids +C

75 mg Vitamina C

Alte Ingrediente: îndulcitori – xilitol, sorbitol; antiaglomeranţi – talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu; stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic; aromă – aromă naturală de portocale………………q.s.

Mod de administrare

Pentru copii, 1-2 tablete masticabile pe zi sau conform recomandărilor.