Lutein Plus (60 tablete)

Preţ de la: 162,0 lei178,0 lei

Lutein PLUS este un preparat complex antioxidant creat pentru a proteja sănătatea ochilor. În vreme ce afinele sunt cunoscute în principal pentru rezultatele obţinute în medicina tradiţională, luteina şi zeaxantina sunt cele mai importante componente din alcătuirea maculei, zona ochiului responsabilă pentru o vedere ageră.

Şterge
Cod produs: CV0153 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Credeţi că vederea slăbeşte inevitabil odată cu înaintarea în vârstă? Aveţi emoţii înainte de vizita la oftalmolog şi aveţi impresia că tabelul cu litere e din ce în ce mai departe? Vă e teamă că o să vă pierdeţi permisul când vine momentul să îl prelungiţi? Ştiaţi că sănătatea ochilor e strâns legată de alimentaţie?

O capsulă de Lutein PLUS furnizează tot atâta luteină cât două porţii mari de spanac sau 2 ceşti cu gălbenuş de ou !

Consumul de oxigen al retinei este mai mare decât al oricărui alt ţesut, ceea ce are drept rezultat generarea unor cantităţi ridicate de radicali liberi. Dacă la aceasta adăugaţi faptul că ochii sunt organul cel mai expus la lumină, inclusiv la radiaţiile UV-A şi UV-B, care, de asemenea, cresc producţia de radicali liberi, într-un mediu plin de acizi graşi nesaturaţi şi alţi compuşi vulnerabili, este uşor de înţeles de ce protecţia antioxidativă a ochilor nu trebuie neglijată, dacă dorim să ne protejăm vederea cât mai mult posibil.

Cui recomandăm produsul Lutein PLUS?

• Persoanelor ai căror ochi sunt expuşi unui efort intens (folosirea computerului, privitul la televizor, şofatul, folosirea aerului condiţionat, lumina proastă şi/sau artificială).
• Celor cu vârsta peste 40 ani.
• Persoanelor care suferă de afecţiuni oculare datorate vârstei (ex: AMD).
• Tuturor celor care acordă importanţă menţinerii unei priviri agere şi sănătăţii ochilor.
• Celor care urmeaza o cura stricta de slabire
• Persoanelor sanatoase, fiindca este un antioxidant excelent
• Celor care manifesta disfunctii de acuitatea vizuala si sensibilitate a ochiului.

Deoarece există o serie de factori de risc pe care nu îi putem influenţa (vârsta, moştenirea genetică), este esenţial să ne suplimentăm consumul de carotenoide, pentru a ne proteja sănătatea oculară. În Lutein Plus, am suplimentat aceşti doi antioxidanţi importanţi cu vitaminele C şi A şi cu extract de coacăze, ale căror antocianine din compoziţie sprijină în mod deosebit protecţia şi funcţionarea ochilor.

Ştiaţi că AMD (degenerarea maculară legată de vârstă) este cea de a treia cea mai frecventă cauză de orbire? Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproape 400 milioane de oameni sufereau de problemă oftalmologică în 2009.

Ingrediente Lutein Plus

50 mg Vitamina C
25 mg Extract de afine (25% antocianozide)
6 mg Luteină
200 UI Vitamina A
0.5 mg Zeaxantină

Alte Ingrediente: Agent de legare – celuloză microcristalină; capsulă – gelatină; antiaglomerant -stearat de magneziu; agent de alunecare – dioxid de siliciu………….q.s.

Mod de administrare

1 capsulă pe zi.