Liver Aid (100 capsule)

Preţ de la: 200,0 lei220,0 lei

Ficatul este unul dintre cele mai active organe din corp: descompune substanţele nocive care intră în organism şi detoxifică organismul, de aceea protecţia lui este cu atât mai importantă. Liver Aid conţine silimarina care contribuie eficient la autodetoxifierea şi regenerarea ficatului. Aminoacizii care conţin sulf, cum sunt metionina şi cisteina, cresc şi ele funcţia de autovindecare a ficatului.

Şterge
Cod produs: FL0073 Categorie: Etichete: , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

În aceasta noua varianta de Liver Aid, cantitatea de silimarină este de 4 ori mai mare decât înainte, pentru un efect şi mai puternic. Aminoacizii precum metionina şi cisteina, cresc şi ei funcţia de autovindecare a ficatului, iar cromul poate uşura activitatea ficatului stimulând metabolismul glucidelor.

Silimarina este unul dintre cele mai frecvente componente ale medicamentelor hepatice prescrise de medici.

În produsul Liver Aid, armurariul este prezent sub formă de extract, care este bogat în silimarină, ceea ce înseamnă un conţinut mai concentrat de ingrediente eficiente: prezenţa mineralelor care sprijină funcțiile hepatice (crom, seleniu) şi a aminoacizilor ce conţin sulf îl transformă într-un produs foarte eficient de protecţie hepatică.

Cui recomandăm produsul Liver Aid?

• Persoanelor care iau medicamente ce pot afecta ficatul.
• Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate alcoolului.
• Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate virusurilor.
• Persoanelor care sunt expuse unor substanţe în timpul serviciului, care presupun solicitarea extremă a funcţiei de detoxifiere a ficatului.

Ce este silimarina?

Silimarina este un ingredient activ ce poate fi extras din semintele plantei Silybum marianum, cunoscută ca armurariu, sau sub denumirea populară de ciulinul laptelui. Efectul benefic al armurariului este datorat silimarinei mai sus mentionate si amestecului de bioflavonoide din această plantă, care are un efect preventiv şi de regenerare a ficatului. Pe de o parte, protejează celulele hepatice acţionând ca antioxidant, şi pe de alta, accelerează regenerarea ficatului. Este atât de eficient încât, în cazul otrăvirii cu ciuperci, poate funcţiona ca antidot.

Cum functionează silimarina?

Silimarina are capacitatea de a împiedica pătrunderea toxinelor în celulele ficatului.  Fiind un antioxidant puternic, previne reacţia radicalilor liberi toxici cu celulele ficatului. În plus, creşte rata de eliminare a substanţelor toxice din organism, prevenind reabsorbţia lor din intestine.

Mulţumită puternicelor sale caracteristici protectoare şi regenerative, poate reprezenta un supliment excelent în chemoterapie, care este foarte greu de suportat pentru ficat, precum şi în cazul tratamentelor medicamentoase şi cu antibiotice puternice. Se recomandă administrarea sa şi persoanelor care vin în contact cu astfel de substanţe chimice prin natura ocupaţiei lor, fapt ce le poate supralicita ficatul.

Pe lângă cele mai sus menţionate, silimarina are şi un puternic efect antiinflamator. Infecţia cu virusul hepatitei C şi inflamarea indusă de steatoza hepatică pot cauza ciroza ficatului. O serie de studii clinice au demonstrat că silimarina este eficientă în tratamentul acestor boli, fiind capabilă să reducă inflamarea, să încetinească ciroza şi să crească nivelul enzimelor care sunt un indicator al funcţionării ficatului.

Administrarea de silimarină are efecte adverse sau contraindicaţii?

Fiind vorba despre un extract din plante, efectele adverse apar destul de rar in cazul administrarii de silimarină. Daca apar, ele se manifesta de obicei prin diaree sau dureri usoare in capul pieptului. Un alt efect pe care silimarina il poate avea este reducerea glicemiei din organism. Desi efectul poate fi benefic, este important ca silimarina sa nu fie administrata impreuna cu alti compusi cu o actiune similara.

Ingrediente Liver Aid

100 mg L-arginină
100 mg L-cisteină
100 mg L-ornitină
100 mg Metionină
100 mg Acid alfa-cetoglutaric
50 mg L-carnitină
25 mg Colină
12.5 mg Acid alfalipoic
25 mcg Crom
10 mcg Seleniu
60 mg Extract de silimarină

Alte Ingrediente: Gelifiant – gelatină; stabilizator – celuloză microcristalină; agent de umplere – făină de orez; antiaglomeranţi – acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu…………..q.s.

Mod de administrare

3-6 capsule pe zi sau conform recomandărilor.

Recomandat în afecţiuni

Afecţiune Mod de administrare
Dimineata – Pranz – Seara
Ciroza 1-0-1 (6 luni, apoi 0-0-1)
Hepatita 1-0-1
Lupus eritematos 1-0-1
Poliartrita reumatoida 1-0-1
Steatoza hepatica 1-0-0 dupa masa
Artrita reumatoida 1-1-0