Power Booster (90 tablete)

Preţ de la: 138,0 lei151,8 lei

Produsul Power Booster NU conţine hormoni de creştere sintetici, ci stimulează secreţia internă a acestora datorită ingredientelor sale naturale. Hormonii de creştere au diferite efecte benefice: sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a pielii, cartilajelor şi ţesutului conjunctiv şi intensifică sinteza proteică.

Şterge
Cod produs: CB0002 Categorie: Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

După vârsta de treizeci de ani, secreţia hormonului de creştere (HGH -engl. Human Growth Hormone) scade treptat. Este important de subliniat că, în contradictie cu faza de stres acut „fugi sau luptă“, când secretia de HGH creşte brusc, în cazul stresului cronic are loc exact contrariul. Astăzi, aproape toată lumea trăieşte şi munceşte sub un anumit tip de stres. De aceea, ca şi în cazul multor alti hormoni, nici cantitatea şi efectul fiziologic al hormonului de creştere nu mai sunt suficiente.

În cazul oamenilor mai în vârstă, eliberarea hormonului de creştere încetează aproape complet. Pe măsură ce nivelul hormonului de crestere scade, se modifică şi functionarea organismului: se reduce masa musculară, se depune o cantitate tot mai mare de grăsimi în diferite zone ale corpului, slăbesc diferitele răspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mâncare, rinichii functionează mai putin eficient.

Cea mai bună solutie este să stimulăm organismul să secrete într-o cantitate mai mare hormonul de creştere! Însă cum? Răspunsul este: cu ajutor extern! Un astfel de ajutor extern este produsul fabricat de CaliVita, Power Booster, sau cum mai era cunoscut dupa vechea denumire, Natural HGH. Acest produs complex, preparat din substante nutritive naturale, stimulează, prin intermediul unor mecanisme eficiente, secretia internă a hormonului natural de creştere (eliberarea endogenă).

Cui recomandăm produsul Power Booster?

• Persoanelor care efectuează cu regularitate activităţi fizice.
• Sportivilor, datorită efectelor pozitive pe care le are asupra dezvoltării muşchilor.
• Vârstnicilor, pentru a preveni degradarea muşchilor datorată proceselor fiziologice naturale.

Cum ajută produsul Power Booster organismul?

Se ştie că nivelul hormonului de crestere scade natural o dată cu înaintarea în vârstă. Dacă suplimentăm alimentatia cu aminoacizii, vitaminele şi mineralele care se găsesc în Power Booster şi care stimulează secretia internă naturală a hormonului de creştere, nivelul de HGH produs în organism îl poate atinge pe cel din tinerete.

Care va fi rezultatul final al utilizării produsului Power Booster?

• Ajută la arderea (catabolizarea) grasimilor si astfel, la eliberarea de energie;
• Creste rezistenta la boli (imunitatea in general);
• Accelereaza vindecarea ranilor;
• Faciliteaza regenerarea tesuturilor;
• Stimuleaza refacerea pielii, a cartilajelor si tendoanelor;
• Acelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare, respectiv impiedica degradarea acesteia;
• Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Ştiaţi că în cazul pacienţilor care au suferit un atac cerebral, suplimentarea directă cu hormon de creştere a dat rezultate mai bune în timpul perioadei de refacere în ceea ce priveşte recuperarea forţei musculare şi reducerea oboselii?

Ingrediente Power Booster

133.33 mg Piroglutamat de L-arginină
100 mg L-lizină HCL
83.33 mg Extract de Vicia Faba Major
66.66 mg L-ornitină HCL
61 mg Lecitină (soia)
40 mg Vitamina C
16.66 mg L-glicină
2 mg Vitamina B6
4 mcg Crom
100 mg L-glutamină
33.33 mg Acid gama-aminobutiric

Alte Ingrediente: Antiaglomerant-fosfat dicalcic; emulsificator-celuloză microcristalină; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu…………..q.s. Conţine soia.

Mod de administrare

3 tablete de 2 ori pe zi, pe stomacul gol, seara, înainte de culcare sau conform recomandărilor.

Produsul nu este recomandat diabeticilor (deoarece hormonul de creştere secretat de organism are efect contrar insulinei) sau celor cu dereglări hormonale. La persoanele sub 25 ani se administrează exclusiv la recomandarea medicului!