Joint ProteX Forte (90 tablete)

Preţ de la: 207,5 lei228,3 lei

Tabletele Joint ProteX FORTE asigură un plus de suport pentru regenerarea cartilajelor şi producerea lichidului sinovial dintre cartilaje. Aceste tablete oferă doze mari de glucozamină şi condroitină, cunoscute pentru efectul fortifiant asupra articulaţiilor, precum şi acid hialuronic şi MSM, pentru a stimula producţia de lichid sinovial.

Şterge
Cod produs: CV0155 Categorie: Etichetă: Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Fiecare tabletă de Joint ProteX FORTE, pe langă dozele mari de glucozamina şi condroitină, conţine şi plante cu efecte anti-inflamatoare, cum ar fi turmericul şi creţuşca, care, împreună, vor stimula reconstructia si regenerarea articulatiilor, impiedica degradarea acestora  si vor reduce inflamatia la nivelul articulatiilor afectate.

Cui recomandăm produsul Joint Protex FORTE?

Persoanelor care doresc să asigure articulaţiilor lor un plus de suport şi protecţie.
Persoanelor care efectuează munci fizice.
Sportivilor de performanţă sau persoanelor care fac sport regulat.
Persoanelor cu un surplus de greutate.
Persoanelor care duc un stil de viaţă cu prea puţină activitate fizică.
Pentru tratarea traumatismelor ce afectează articulaţiile, ca adjuvant.

La nivelul articulaţiilor, oasele noastre nu intră în contact direct unele cu altele. Cartilajele articulare, care se găsesc la extremităţile oaselor, şi lichidul lubrifiant dintre acestea, asigură micşorarea solicitării fizice la care sunt expuse acestea. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mișcările articulaţiilor devin mai rigide și mai puţin flexibile, deoarece cantitatea de lichid lubrifiant din articulaţii scade, iar articulaţiile se subţiază; ligamentele tind și ele să se scurteze și își pot pierde flexibilitatea. Toate aceste schimbări fac ca articulaţiile noastre să fie mai rigide.

Multe dintre aceste schimbări articulare datorate înaintării în vârstă sunt cauzate de lipsa exerciţiilor fizice. Mişcările articulaţiilor şi efortul asociat acestor mişcări ajută lichidul să circule în permanenţă, în vreme ce inactivitatea împiedică acest lucru. Din cauza solicitărilor extreme (sporturi profesioniste sau activităţi fizice prelungite), greutăţii corporale în exces sau predispoziţiilor ereditare, acest proces poate începe deja la o vârstă tânără.

Care sunt ingredientele din produsul Joint Protex FORTE?

Glucozamina sulfat ajuta la constructia si mentinerea principalelor elemente structurale ale cartilajului. Are un rol important in protejarea integritatii si regenerarea articulatiilor (in special a cartilajelor).

Controidina sulfat functioneaza optim in combinatie cu glucozamina sulfatul actionand ca un lubrifiant pentru articulatii, sprijinind functionarea acestora.

Acidul hialuronic fiind un hidratant natural, garanteaza vascozitatea lichidelor articulare si reduce frictiunea de la suprafata cartilajelor.

Metilsulfonimetalul, cunoscut ca “MSM“, e un component des folosit in produsele pentru protectia articulatiilor. Ajuta la mentinerea structurii sanatoase a cartilajelor. supliment pentru articulatii

Turmericul – planta ierboasa, cu actiune antiinflamatoare, cu rezultate deosebite in inhibarea aparitiei procesului canceros. E foarte cunoscut pentru actiunea sa de protectie a sistemului cardiovascular si antioxidant, poate fi utilizat timp indelungat pentru mentinerea sanatatii articulatiilor fara a avea efecte secundare.

Boswellia Serrata – arbore a carei scoarta elimina o rasina laptoasa ce are in compozitie uleiuri cu proprietati antiinflamatoare. E recomandat sportivilor, in caz de traumatisme sau probleme musculare, si de asemenea in boli precum artroza, spondiloza cervicala, diaree, boli pulmonare.

Manganul – sustine activitatea corespunzatoare a unor enzime gastrice si, de asemenea, joaca un rol important in eliminarea toxinelor. “Durerile de crestere” din adolescenta, dureri ale articulatiilor genunchiului, crampele si intinderile musculare sunt datorate absentei acestui mineral.

Zincul – unul dintre cele mai importante oligoelemente; participa la functionarea mai multor enzime. Zincul se gaseste in fiecare celula din corp insa organismul nu are un depozit suficient in caz de deficiente.

Ştiaţi că în urma unui traumatism la nivelul articulaţiilor există riscul de uzură a acestora? De aceea este recomandat să consumaţi produse cu efecte protectoare şi regeneratoare asupra cartilajelor, în completarea programului de fizioterapie în timpul perioadei de refacere.

Ingrediente Joint ProteX Forte

500 mg Glucozamină sulfat
270 mg Condroitin sulfat
150 mg Metil-sulfonil metan (MSM)
50 mg Acid hialuronic
50 mg Extract din Boswellia serrata
40 mg Pulbere de Creţuşcă
10 mg Extract din Turmeric
5 mg Zinc
1 mg Mangan

Alte Ingrediente: Emulsificator – celuloză microcristalină; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; agenţi de întărire – acid stearic, stearat de magneziu; antiaglomerant – dioxid de siliciu; emulsificator – hidroxipropil metilceluloză; agenţi de umectare – propilen glicol, triacetin………………….q.s. Conţine crustacee.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, o tabletă de 3 ori pe zi, în timpul meselor sau la recomandarea medicului.

A se evita de către persoanele cu sensibilitate la crustacee. Pacienţii bolnavi de diabet şi cei care prezintă un nivel ridicat al colesterolului trebuie să ceară sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs. În cazul unei alergii la aspirină, cereţi sfatul medicului. Nu se recomandă în timpul perioadei de sarcină şi alăptare.