Panax Ginseng (100 tablete)

Preţ de la: 76,5 lei84,2 lei

Ingredientul principal al produsului Panax Ginseng mai este cunoscut şi sub numele de „chintesenţa bărbatului”, si este unul dintre stimulatoarele naturale ale performanţei cel mai îndelung folosite şi mai populare. Ajută la îmbunătăţirea performanţelor fizice şi mentale, dar poate fi recomandat şi pentru reducerea nervozităţii şi anxietăţii.

Şterge
Cod produs: FL0067 Categorie: Etichetă: Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Ginsengul este recunoscut ca fiind un remediu natural impotriva oboselii si pentru revitalizarea organismului. Radacinile de ginseng erau mestecate de oamenii ce se confruntau cu efectele imbatranirii.

 În Orientul Îndepărtat ginsengul este considerat un afrodiziac natural!

Atat in prezent cat si in trecut este folosit pentru problemele inimii. Odata cu trecerea timpului s-a marit lista de boli ce pot fi tratate sau prevenite cu ajutorul ginsengului.

Cui recomandăm produsul Panax Ginseng?

• Persoanelor care traversează o perioadă de efort intens, pentru a reduce oboseala şi extenuarea.
• Persoanelor aflate în situaţii de stres mental intens sau în perioada examenelor, pentru a creşte concentrarea mentală.
• Celor care doresc să-şi îmbunătăţească rezistenţa la stres.

Care sunt cele mai importante beneficii ale extractului de ginseng?

Fortifica organismul si intensifica activitatea sistemului imunitar. Saponina din ginseng contine antioxidanti ce ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.

Radacina de ginseng contine steroizi naturali. Steroizii continuti in ginseng sunt asemanatori cu cei din corpul uman, fiind deci o planta utila pentru marirea performantelor sportive si inlaturarea oboselii musculare.

Extractul din ginseng echilibreaza procesele metabolice prin continutul de saponine care au de asemenea rolul de a regla tensiunea, colesterolul si tensiunea arteriala.

Ginseng e un bun afrodisiac, prevenind disfunctiile sexuale atat ale barbatilor cat si ale femeilor. Totodata ginseng sporeste fertilitatea femeilor si potenta barbatilor.

Tonic cerebral, creste performantele memoriei, atentiei si puterea de concentrare si totodata are efect de clamare, eliminand stresul psihic.

In concluzie, consumul sistematic al unui produs natural cu ginseng, precum Panax ginseng poate fi de folos tuturor, de la adolescenti la persoanele varstnice, in special in perioadele de efort fizic si mental intens. Nu degeaba in China este numit radacina vietii!

Ingrediente Panax Ginseng

500 mg Ginseng coreean

Alte Ingrediente: Stabilizatori – carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic; emulsificator – hidroxipropil metilceluloză; antiaglomeranţi – dioxid de siliciu, stearat de magneziu; propilenglicol, triacetin………..q.s.

Mod de administrare

1-2 tablete pe zi.

Nu se recomandă persoanelor suferind de hipertensiune sau alte boli cardiovasculare. Datorită efectului său adaptogen, nu este recomandată folosirea lui pe perioade mai lungi de şase săptămâni.